- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
S
Sizdr de mi böyle ?
Hep sen mi yapıyorsun programları .Hep sen yapıyorsan bu seni yormuyor mu?
Merhaba eşim polis oldugundan aşırı yoğun ve yorucu işi haliyle pek evden cıkmayı sevmiyor girince. Ben de calısıyorum ama ben isten 16.00da cıkıyorum o 22.00de cıkıyor. Evliliğimizin ilk zamanları her fırsatta film izliyorduk saatlerce. Sonra sıkılmaya basladım ben dısarı cıkmak icin cok ısrar ediyordum izin günleri bu yüzden kavga ediyorduk hatta depresyona girmistim calıstıgım yerde evlendi mutsuz dedikoduları cıktı. Mesela evi filmi cok seviyorsa önce sinemaya alıştırmaya calısabilirsin ben öyle yaptım. Sinemaya alışırsa evden cıkmış oluyor. Zamanla hadi biraz erken cıkalım sinemadan önce cay icelim dersin. Sonra sinema cıkısı yemek. Sonra aman sıcakta sinema da cekilmiyor acıkhava sineması bulalım de. Yoksa canım dondurma istedi bi yiyip gelelim mi de. Böyle böyle alıştır ama hergün yapma bırak önce ayda 1 sinemaya alışsın zamanla devamı gelir :) sohbete gelince ben sık sık gün icinde ararım napar ne eder ilk zamanlar hic aramazdık da birbirimizi nasılolsa evde görcez diye ama sonra hayatımızdaki cogu seyi yasayıp unuttugumuzu haberimiz olmadıgını anladım mesela işten ağlayarak cıkmısımdır o gelince yemek bulasık derken uyuyoruz ve anlatamıyorum gibi haliyle arıyorum o da alıştı ben 5 kez arıyorsam o da 2 arar gün icinde. Evde ise anlık sohbet daha cok. Zaten telefonda gün özeti alıyoruz :)Eşinizle haftasonlariniz nasıl geçiyor ? Kim ne istiyor ne yapıyorsunuz kimin dediği yere daha çok gidiliyor ? Ya da birlikteyken ne konuşuyorsunuz .isten geldiğinizde hiç susmaz mısınız? Biz bir yıllık evliyiz birbirimizi çok seviyoruz fakat son zamanlarda paylaşacak birşey bulamıyoruz .Hep evde oturup film izlemek istiyor .Bende yaz günü çok Evd evde oturmayı sevmiyorum .Konuşsa benim ilgimi çeken seyl er olmuyor .Ama onu deli gibi seviyorum o da beni .Nasıl çözüm bulsak bilemedim
Bizde araba yok. Haftasonu öğle sıcağı geçince sahile gidiyoruz.Eşinizle haftasonlariniz nasıl geçiyor ? Kim ne istiyor ne yapıyorsunuz kimin dediği yere daha çok gidiliyor ? Ya da birlikteyken ne konuşuyorsunuz .isten geldiğinizde hiç susmaz mısınız? Biz bir yıllık evliyiz birbirimizi çok seviyoruz fakat son zamanlarda paylaşacak birşey bulamıyoruz .Hep evde oturup film izlemek istiyor .Bende yaz günü çok Evd evde oturmayı sevmiyorum .Konuşsa benim ilgimi çeken seyl er olmuyor .Ama onu deli gibi seviyorum o da beni .Nasıl çözüm bulsak bilemedim
Hamilelik ve çocuk asla Bize engel değilM
Maşallah hamileyken bile iyi geziyor muşsunuz:)
Ilk yıl hep evde miydiniz peki?
6 yıl çocuk yapmadınız gezdiniz yani.Hic borcunuz yok muydu ?Bizde 10 yillik evliyiz.alti yil gezdik tozduk yani sehitler koprusunden fatih sultan koprusune yuruduk hic unutmam ne yorulmustuk...iki kizimiz var simdi ucbucuuk yas ve 13 aylik.bu sene gwzicem dedim ve geziyorum ben plan yprim basak burcuyum zaten sonrada esime soylerim biraz tantana dan sonra elbette beni kiramaz ve gideriz.iki cocukla romantizm olmasa da iki prensesimize deger ballarim benim.onun disin da ikimizde evcimeniz ev de bahce de balkonda takilirizzzzzz
Sizin ki daha da betermis.Ama olsun yine de uyuyor size .Benim eşim de öyle uyar ama ben yapicam planı .Şimdi anlaştık bi hafta onun istediği bi hafta benim .Bakalım nasıl plan yapacak .Senin önerebileceğim farklı aktiviteler var mı ?Böyle.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/icine-emekli-kacan-tam-zamanli-ev-erkegi-esim.1013929/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/tukenmek.1076101/
Çözümler gündelik-haftalık, ara ara tatillere kaçıp planlamaca, adamı oraya buraya çekiştirmece... Planlarım, katılır; eğleniriz de. Ama bıraksam 2973817 gün evinde zaman geçirir, çocuğuyla oynar, arada bana sataşır, filmlerini izler öyle, sakin, rahat adam; ben de çabuk sıkılan hiperaktif. Biz taban tabana zıt karakteriz çoğu konuda, onun etkisi. O kağnı, ben F16 özetle.
Trekking çok iyi fikir gerçekten bunu araştırıcamBizde araba yok. Haftasonu öğle sıcağı geçince sahile gidiyoruz.
Sahile gitmesek bile yürüyüş içşn merkeze gidiyoruz.
Bazen örtü falan alıp sahilde çimlerin üzerinde uzanıp kitap falan okuyoruz.
Bi kafede oturabiliyoruz.
Ama araba varsa bulunduğunuz ilde gidilecek yerler vardır değerlendirin.
Burası Kocaeli yakınımızda plajlar var. denize giden otobüsler de var haftasonu artık gideriz diye düşünüyorum.
yani film izleme akşam etkinliği olabilir.
Yazın tadı ı çıkarmak lazım.
İnternetten araştırın trekking kulupleri falan varsa şehrinizde katılın mesela.
Maddi durumunuz iyiyse yakın ilçelerinizdeki bi otelde konaklayın iki gün..
Erkekler gokartı sever varsa şehrinizde ayarlayın gidin siz de eğlenirsiniz
Aktivite paylaşım sağkıyor. Paylaşım da eşleri birbirine bağlar önemli.
Sizin ki daha da betermis.Ama olsun yine de uyuyor size .Benim eşim de öyle uyar ama ben yapicam planı .Şimdi anlaştık bi hafta onun istediği bi hafta benim .Bakalım nasıl plan yapacak .Senin önerebileceğim farklı aktiviteler var mı ?
Evli değilim ama aktivite olarak arkadaşlarınızı toplayıp paintball a gidebilirsiniz, biz erkek arkadaşımla poligona gider stres atar, kim daha iyi atış yapacak diye kapışırız. Bir kaç senedir 'odadan kaçış' diye bir oyun geldi, aslında yurtdışında olan bir seydi tr ye sonradan geldi. Onda da sizi bir eve, odaya sokuyorlar ve etrafta ipucları var, belli bir süre içerisinde çıkmaya çalışıyorsunuz hatta diğer çiftlerden önce çıkarsanız ödül alabilirsiniz. İyi bir yerde bulursanız deneyin. Biz genelde evde ps veya bilgisayarda oyun oynarız, ikimizin de oyun oynamaktan asla bıkacağını zanmetmiyorum. Anime izleriz beraber, arkadaşlarımızı davet eder masa oyunu oynarız, frp vs.. Enstruman kursunu da öneririm bateriye başlıyorum yakında bakalım
Ben Ankara'da yaşıyorum burada farklı farklı yerlerde var. Google'a 'evden kaçış Ankara' veya nerede yaşıyorsanız o şehri yazın çıkarNe
Nerde bu dediginiz oyun ?
Biz de 1 yillik evliyiz, akşamları çok yorgun oluyoruz işten gelince aktivitemiz olmuyor ama ben sehri sevmediğim için esimle araziye daga gidip semaver çayı demler mangal yaparızEşinizle haftasonlariniz nasıl geçiyor ? Kim ne istiyor ne yapıyorsunuz kimin dediği yere daha çok gidiliyor ? Ya da birlikteyken ne konuşuyorsunuz .isten geldiğinizde hiç susmaz mısınız? Biz bir yıllık evliyiz birbirimizi çok seviyoruz fakat son zamanlarda paylaşacak birşey bulamıyoruz .Hep evde oturup film izlemek istiyor .Bende yaz günü çok Evd evde oturmayı sevmiyorum .Konuşsa benim ilgimi çeken seyl er olmuyor .Ama onu deli gibi seviyorum o da beni .Nasıl çözüm bulsak bilemedim
Eşinizle haftasonlariniz nasıl geçiyor ? Kim ne istiyor ne yapıyorsunuz kimin dediği yere daha çok gidiliyor ? Ya da birlikteyken ne konuşuyorsunuz .isten geldiğinizde hiç susmaz mısınız? Biz bir yıllık evliyiz birbirimizi çok seviyoruz fakat son zamanlarda paylaşacak birşey bulamıyoruz .Hep evde oturup film izlemek istiyor .Bende yaz günü çok Evd evde oturmayı sevmiyorum .Konuşsa benim ilgimi çeken seyl er olmuyor .Ama onu deli gibi seviyorum o da beni .Nasıl çözüm bulsak bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?