evli iken okuyanlar

filix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
970
104
123
Diğer
evliliğimin ilk yılı sıkıntıdan tekrar üniversiteye başladım daha ilk yıl hamile kaldım 1.sınıfı bitirbim ama şimdi bebiş var zor oluyor sizce devam mı ? tamam mı ?

tabi ki devam etmelisin canım
sakın bırakma
ünv.ye girmişsin bir kere
kazanmak yolun yarısını geçmek zaten
e sen 1.sınıfı da bitirmişsin
istersen bebeğin biraz büyüyene kadar dondur ama bence sakın bırakma

devam
mutlaka cok zor oluyordur
ama 4 yilda degil 6 yilda bitir ama bitir
her seyden once bebegin icin bitir ki bebeginin meslek sahibi kendi ayaklarinin uzerinde durabilen bir annesi olsun , zor kosullarda bile okuyan bir annesi oldugunu gorsun ki o da ileride seni ornek alip okusun.

teşekkür ederim yorumlarınız için umut oldunuz bana .başaramamaktan korkuyorum

insan isteyince başaramayacağı şey yoktur bunu sakın unutma
azim herşeyin üstesinden gelir
yeter ki kararlı ol

bence dondur sonra aynen devam et...
altın bileziğini tak koluna sonraaaa ister kenarda dursun ister devammm:)))

Son düzenleme:
kesinlikle devam
15 aylık evliyim 5 aydır okuyorum bu günde kpss kursuna başladım
bebegin çok küçük deilse devam et
iyi bi işe girince kreşe verirsin

Kesinlikle devam ama bence önlem almalıydın...
Ben de evliyim ve okuyorum bu arada...

bende evlendikten sonra 2.universiteme basladim.gecen yil hazirlik okudum bu yilda birinci siniftayim.bitirmeme 3 yil var ve hamileyim.yaza bir bebek dunyaya getircem Allah izin verirse ve dogumdan bir kac ay sonra okul acilcak.birakmayi asla dusunmuyorum.hergun dua ediyorum Allahim yardim et de okulumu uzatmadn bitireyim diye.eskiden kendim icin okuyordum simdi hem kendim hem bebegim icin okuyorum.ona iyi bir ornek olmak iyi bir gelecek sunmak istiyorum.annesinin azmini gorup gurur duymasini istiyorum.Allah saglik ,guc,kuvvet verdigi surece elimden gelen herseyi yapacagim .bence kesinlikle birakmayin okulu...

çocugun mutlaki büyüyecek Allah sağlık versin. ama okuluna mutlaka devam etmelisin aslında herşey çocugun için olcak bunu okulunu bitirip uygun bir işe girdiğinde daha iyi anlayacaksın sakın okulunu bırakma canım.

canım bende hamileyken devam ettim 8. aya kadar gittim ama doğumdan sonra daha zormuş

hamileyken bebiş hep yanında için rahat oluyor ama şimdi yanında götüremiyosun :ecrin_bebek:

canım bende hamileyken devam ettim 8. aya kadar gittim ama doğumdan sonra daha zormuş

hamileyken bebiş hep yanında için rahat oluyor ama şimdi yanında götüremiyosun :ecrin_bebek:

Öyle tabi ama yine de okulunuzu bırakmayın...
Gerçekten pişman olursunuz ilerde...

insan istedikten sonra başaramayacagı şey yok...bende şu anda yüksek lisansı bıraktım bebeklerim araya girdi ama onları dünyaya getirdikten sonra kaldıgım yerden hemde daha hırsla devam edicem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…