Evli insan baskasini sevebilir mi

sever ama sevmemesi lazım boşansın onunla evlensin seviyorsa hangi cevabı arıyorsunuz anlamadım kesinlikle yatmıstır bunu bil senle en ufak bir tartısmada ona yine koşacak bunuda unutma liseli aşıklar gibi sevgi yasamıstır o baktı sonu yok sana affet ayaklarına yatıyor
bosanmak istemiyorsan yani affedeceksen dikkatli ol adamı mutlu et onu dusunmeye fırsatı olmasın geçmişi unut sürekli bu konuyu hatırlatma seni sevsin

sevmemeli.

başkasından hoşlandığını hissederse bir sorun olduğunu fark edip o kişiden uzaklaşıp eşiyle arasını düzeltmeye bakmalı. sevecek hale gelmesine izin vermemeli, sevgi dediğin kolay oluşmuyor sonuçta. en başından hoşlantı halinde engellenebilir.

eğer sevecek kadar kopmuşsa, o ilişkiyi bitirmeli saygı içerisinde.

kimse kalben aldatılmayı hak etmiyor.

Esim sevmis baskasini gerekce ise evde huzuru yokmuş

kolaya kaçarak akıl kaymasını sevmek diye anlatmak ne kadar kolay
yaklaşık 1,5 yıldır boşanmaya çalışıyorum
öncesindeki iki yılda ise yine sorunlu evli gibi olmayan bir süreç geçirdik
ona rağmen aklım kaymadı kimseye hep kendimi geri planda tuttum
bir kadın olarak ilgiye ihtiyacım beğenilmeye ihtiyacım olmasına rağmen
insanlarsa kolaya kaçıyor

Konu açıp bir cümlelik cevaplar yazıp hatta galiba eşin değil sen birini seviyorsun sanan insanlara bile cevap vermemek insanlığa sığar mı peki

13 sayfa boyunca baktım doğru düzgün bir cevap yok.

Evet sevebilir şekil A senin eşin sevmiş mesela.

Hayatta olan ile olması gereken aynı olmuyor her zaman.

eşiniz başkasini sevmek için kendine bahaneler aramiş onuda bulmuş maalesef.
madem sizinle huzursuz defolup gitsin sevdiği insana sizinde başınızı ağritmasin.
bu erkekler kendilerini ne kadar ustun goruyolar da huzursuzdum da sevdimde bilmem neyde biz niye sevmiyoruz acaba huzursuz olsakta sorunu cozmeye calisip elin adamlarina bakma tenezzulunde bulunmadigimiz icin olabilirmi baslari sıkıştimmi hemen başka kapiya dingiller

Siz milleti kafayami aliyorsunuz??? 1 satırlık cevaplar. Konuyu açıp kaçmalar. Burasi milletle dalga geçme yeri değil. Insan yerine koyupta yaziyor burdaki hatunlar. O yüzden sizin konunuzla ilgili yorumda yazmicam. Gidin dalganizi baska yerde gecin.

Evli değil biriyle gönül bağı varsa dahi başkasını sevemez. Kalp bu işkembe yerine kullananlara şaşıyorum

Olabilemez.
Olasada cirkin birsey bu.
Ayrilirsin efendi gibi bakarsın yoluna
Asik mi oluyosun,seviyomusun,flörtözmü oluyosun artik orasini sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…