Evli insana asikolmak

neeey
yaş 50 mi?

konu sahıbı sen gecelerı saymıyorsun sanırım uykuda gecıyor dıye hıc 50 olgunlugu yok
kac yasında hıssedıyorsun kendını
hoş 25 yasında kızlarda boyle seyler yapmazda
Aynı tepkiyi verdim. 50 yaşından sonra kadın aşkı bulmuş 🤷‍♀️

Çok sevdim diye konuyu noktalandırınca yanlışınız görünmez olmuyor. Bu yanlışla size evet diyen adamdan da eşinizden de ayrılın.

Aynı tepkiyi verdim. 50 yaşından sonra kadın aşkı bulmuş 🤷‍♀️
1 dakika, pardon afedersiniz benim yaş grubuna iğneleme yapılmış yahu :))) 50 yaşında ölelim mi :( Her yaşta aşık olunur ama kime aşık olacağınız önemli, aşk bu kural yasak tanımıyor diye de bir şey yok, bizi diğer canlılardan ayıran en önemli özelliklerden biri de mantığımız ve kendimize hakim olabilmemiz.
60-70 yaşında da aşık olursunuz ama siz de karşınızdaki de bekar olmalı.

Evli birinin başkasına aşık olması aldatmadır, evliliğiniz kötüyse boşanırsınız sonra bekar biriyle istediğiniz aşkı yaşayın, çocuklarım için vb savunmaları da kabul etmiyorum, çocuklar için boşanmadım ama karşı taraf gel dese giderim demek 50 yaşındaki birinin mantığı olamaz.

Üslûp çerçevesinde yazacağım mune ablada online pata küte giderim 🤣

Ablacım hatta teyzecigim annemle yasitsiniz inanın Allahım akıl fikir ihsan eylesin... yada eski günlerinize dondurdu... maddi durumunuz iyiymis çocuk da en az 20 yaşına gelmiştir eeee kendini özgür ruhu u eşini evini özgür bırak teyzem boşanmasanda kendine en baş karşındaki kadına eşine saygı duyyyy

1 dakika, pardon afedersiniz benim yaş grubuna iğneleme yapılmış yahu :))) 50 yaşında ölelim mi :KK43: Her yaşta aşık olunur ama kime aşık olacağınız önemli, aşk bu kural yasak tanımıyor diye de bir şey yok, bizi diğer canlılardan ayıran en önemli özelliklerden biri de mantığımız ve kendimize hakim olabilmemiz.

Evli birinin başkasına aşık olması aldatmadır, evliliğiniz kötüyse boşanırsınız sonra bekar biriyle istediğiniz aşkı yaşayın, çocuklarım için vb savunmaları da kabul etmiyorum, çocuklar için boşanmadım ama karşı taraf gel dese giderim demek 50 yaşındaki birinin mantığı olamaz.
Aşk her yaşta güzeldir. Gençleştirir insanı :) Ama konu sahibinin durumu malum.
Benim şaşırdığım yaşına göre olgun davranamaması. Görmüş geçirmiş insan sonuçta 🤷‍♀️

Üslûp çerçevesinde yazacağım mune ablada online pata küte giderim 🤣

Ablacım hatta teyzecigim annemle yasitsiniz inanın Allahım akıl fikir ihsan eylesin... yada eski günlerinize dondurdu... maddi durumunuz iyiymis çocuk da en az 20 yaşına gelmiştir eeee kendini özgür ruhu u eşini evini özgür bırak teyzem boşanmasanda kendine en baş karşındaki kadına eşine saygı duyyyy
Söz konusu aldatma olunca hassas noktamız hatta bam telimiz:)) ama sakin olmalıyız 😌

1 dakika, pardon afedersiniz benim yaş grubuna iğneleme yapılmış yahu :))) 50 yaşında ölelim mi :KK43: Her yaşta aşık olunur ama kime aşık olacağınız önemli, aşk bu kural yasak tanımıyor diye de bir şey yok, bizi diğer canlılardan ayıran en önemli özelliklerden biri de mantığımız ve kendimize hakim olabilmemiz.

Doğu turundayken turumuzda yaşlı bir çift vardı.. 70li yaşlarndaydı adam, eşi de 60lı yaşlarındaa eşinin ismi çiçekti . İkisininde eşi vefat etmişti. amca çiçek teyzeyi görür görmez aşk olmuş çiçek teyze de istememiş başta amca vazgeçmemiş evlendiler.. Allahım ya görseniz o kadar güzeldiler ki sanki 20li yışlarındaydılar birbirlerinin elini hiç bırakmıyordular 😍 çok imrenmiştim 🤭🤭 60-70 yaşında da aşık olunur dediniz diye söyleyeyim dedim 😍😃

Aşk her yaşta güzeldir. Gençleştirir insanı :) Ama konu sahibinin durumu malum.
Benim şaşırdığım yaşına göre olgun davranamaması. Görmüş geçirmiş insan sonuçta 🤷‍♀️
O konuda haklısınız, 18-25 yaş arası birinin hata yapmasına daha toleranslıyımdır çünkü o yaşlar en tecrübesiz ve cahil olduğumuz dönemler, kolay hata yapabiliyoruz lakin belli yaşa gelmiş insanların hata yapma lüksü yok.
Evlilik berbat olabilir, türlü eziyetler görmüş, aldatılmış, belki şiddet de görmüş olabilirsiniz ama siz bunlara rağmen dişinizi sıkıp boşanmamışsanız, bunu da çocuğum için diyerek yapmışsanız, ki hiçbir maddi imkanı olmayan, çok çaresiz kadınları ayrı tutuyorum, maddi imkanlara sahip biri çocuğum için deyip katlanmamalı da neyse, diyelim ki yine de çocuğum için deyip sustunuz o zaman çocuğunuz büyüyünce ayrılırsınız, sonra isterseniz her gün biriyle birlikte olun, bekar bir kadına bekar erkeklerle yaşadığı ilişkileri için kimse hesap soramaz, özel hayattır kimseyi alakadar etmez lakin hem kadın hem adam evli, her iki tarafında çocuğu da var sanırım, hadi diyelim ki konu sahibesinin eşi çoook kötü bir adam ama karşı tarafın eşinin ne suçu var? Ya çocuklara bunu yaşatmaya ne hakları var?

Kendimi Allah göstermesin, böyle bir şey yapacağıma canımı alsın daha iyi ama konu sahibesinin yerine koydum, eşimden bile çekinmedim, karşı tarafın eşini de hiç düşünmedim diyelim, 25 yaşındaki kızımdan utanırım, yemin ediyorum yüzüne bakamam, ileride belki evlenecek, duyulsa eşi kızımı benim yüzümden yaftalasa kahrımdan ölürüm:(

Meehaba hanimlar..oncelikle az cok neler diteceginizi tahmin ediyorum ama yinede yazacagim cunku bunu kimseye anlatamam
Evliyim bir cocugum var.esimle sikintilarimiz evlilik surecinde hep oldu onlara girmeyecegim ama cocugumuz oldugu icin babadiz kalmasin dite bosanmadim.yoksa esimi sevdigimden degil.iyi kotu ilerleyen bir evlilik.internette birisitle tanistim oda evli iki cocugu var.birbirimize bir anda cok baglandik surekli sik sik konusuyor mesajlasiyorduk..sanki tanisali cok uzun zaman olmus gibi.farkli sehirlerde yasiyorduk 2 ay sonra beni ziyarete geldi.ve biz iyice birbirimize baglandik ve birlikte olduk.onunda esiyle sikintilari vardi vs.herzaman beni cok sevdigini dile getiriyordu.asik olmustuk birbirimize.esimle iyi olmamama ragmen yaptigimin yanlis oldugunu biliyotdum ve vicdan azabi cekiyordum ve dayanamadim bu iliskiye son verelim dedim ve bitirdim.kisa bir sure yaxismadik ve ben dayanamadim tekrar ona yazmaya basladim..yine gorusmeye basladik fakat eskisi gibi degildi artik.birseyler degismisti onda.artik sik gorusemiyorduk isleri vardi hep...ve ben o benden kactikca ona daha cok baglaniyorum.bu arada o muhendis bende iyi bir poxisyonda calisiyorum.esimle ev arkadasi gibiyiz cinsellik yok denecek kadar az.tabi bu durum beni hakli cikarmaz hakliyim demiyorum zaten.hatamin farkindayim.onun icin bosanmayi daha goze aldim ama o car mi yok mu emin degilim..cok sevdim 😔
bi bitmediniz be.normalleştirmeye çalışmak için yok eşimle aramız iyi değillll yok adamın da evliliği iyi değilllll blaaa blaaaa.yemezler ahlaksızlıktır bu tanımı buuuuuuuuu

Keske oyle olsa.esim herzaman kumar oynadi bir cok kere borcunu kapattim hergun alkol kullananan bir adam.idda oynayan kazandigi parayi bu tarz yerlere harcayan birisi.evin gecimini cocugun masraflarini hep ben ustlenmisimdir ve hala ayni.ama cocuguyla ilgileniyor en azindan baba oldigunu arada bir hatirliyor diye oglumdan ayri kalmasini istemefim
özrü kabahatinden büyükkk .diğer kadın da anne anne onun çocukları ne olacak çocuk muş aile sevgisiymiş siz de ne arar bunlar

Çok sevdiyseniz olur.Çok sevince bişey olmuyor.
Az sevince aldatmak sayılır da, çokun şeyi yok yani.
Aşk çok mühim. O kadar haklısınız ki, aşıksan görmez gözün, evliymiş, evliymişsin anneymişsin önemsiz detaylar bunlar
En önemlisi aşk.

Çok sevdiyseniz olur.Çok sevince bişey olmuyor.
Az sevince aldatmak sayılır da, çokun şeyi yok yani.
Aşk çok mühim. O kadar haklısınız ki, aşıksan görmez gözün, evliymiş, evliymişsin anneymişsin önemsiz detaylar bunlar
En önemlisi aşk.
aşk olsa gene iyi de ortada aşk da yok adam kaybolmuş baksanıza ortalıktan hani karısı kötüydü hani geçinemiyorlardı.konu sahibi resmen adam tarafından kullanılmış hala bunu idrak edememiş derim ben

Keske oyle olsa.esim herzaman kumar oynadi bir cok kere borcunu kapattim hergun alkol kullananan bir adam.idda oynayan kazandigi parayi bu tarz yerlere harcayan birisi.evin gecimini cocugun masraflarini hep ben ustlenmisimdir ve hala ayni.ama cocuguyla ilgileniyor en azindan baba oldigunu arada bir hatirliyor diye oglumdan ayri kalmasini istemefim
Vicdanınızı rahatlatmak için bahaneler aramayın sebep ne olursa olsun eşiniz ne kadar kötü olursa olsun bu yaptığınız doğru değil boşanmanın o zaman sizi tutan ne çocuklar falan derseniz sanmıyorum onları düşünseydiniz bunu yapmazdınız öğrenirseler ne düşünürler sizin hakkınızda hiç mi korkmuyorsunuz yüzlerine bakarken utanıyor musunuz benim annem böyle bir şey yapsa silerim artık annem olmaz aynı şey babam için de geçerli.

Back
X