Evli insana asikolmak

Meehaba hanimlar..oncelikle az cok neler diteceginizi tahmin ediyorum ama yinede yazacagim cunku bunu kimseye anlatamam
Evliyim bir cocugum var.esimle sikintilarimiz evlilik surecinde hep oldu onlara girmeyecegim ama cocugumuz oldugu icin babadiz kalmasin dite bosanmadim.yoksa esimi sevdigimden degil.iyi kotu ilerleyen bir evlilik.internette birisitle tanistim oda evli iki cocugu var.birbirimize bir anda cok baglandik surekli sik sik konusuyor mesajlasiyorduk..sanki tanisali cok uzun zaman olmus gibi.farkli sehirlerde yasiyorduk 2 ay sonra beni ziyarete geldi.ve biz iyice birbirimize baglandik ve birlikte olduk.onunda esiyle sikintilari vardi vs.herzaman beni cok sevdigini dile getiriyordu.asik olmustuk birbirimize.esimle iyi olmamama ragmen yaptigimin yanlis oldugunu biliyotdum ve vicdan azabi cekiyordum ve dayanamadim bu iliskiye son verelim dedim ve bitirdim.kisa bir sure yaxismadik ve ben dayanamadim tekrar ona yazmaya basladim..yine gorusmeye basladik fakat eskisi gibi degildi artik.birseyler degismisti onda.artik sik gorusemiyorduk isleri vardi hep...ve ben o benden kactikca ona daha cok baglaniyorum.bu arada o muhendis bende iyi bir poxisyonda calisiyorum.esimle ev arkadasi gibiyiz cinsellik yok denecek kadar az.tabi bu durum beni hakli cikarmaz hakliyim demiyorum zaten.hatamin farkindayim.onun icin bosanmayi daha goze aldim ama o car mi yok mu emin degilim..cok sevdim 😔
Aman çocuk var diye bahane bulam. Evladım için değil ama Parası için Boşanmayam ama her b.ku yiyem konusu. Afiyet olsun 💖

Meehaba hanimlar..oncelikle az cok neler diteceginizi tahmin ediyorum ama yinede yazacagim cunku bunu kimseye anlatamam
Evliyim bir cocugum var.esimle sikintilarimiz evlilik surecinde hep oldu onlara girmeyecegim ama cocugumuz oldugu icin babadiz kalmasin dite bosanmadim.yoksa esimi sevdigimden degil.iyi kotu ilerleyen bir evlilik.internette birisitle tanistim oda evli iki cocugu var.birbirimize bir anda cok baglandik surekli sik sik konusuyor mesajlasiyorduk..sanki tanisali cok uzun zaman olmus gibi.farkli sehirlerde yasiyorduk 2 ay sonra beni ziyarete geldi.ve biz iyice birbirimize baglandik ve birlikte olduk.onunda esiyle sikintilari vardi vs.herzaman beni cok sevdigini dile getiriyordu.asik olmustuk birbirimize.esimle iyi olmamama ragmen yaptigimin yanlis oldugunu biliyotdum ve vicdan azabi cekiyordum ve dayanamadim bu iliskiye son verelim dedim ve bitirdim.kisa bir sure yaxismadik ve ben dayanamadim tekrar ona yazmaya basladim..yine gorusmeye basladik fakat eskisi gibi degildi artik.birseyler degismisti onda.artik sik gorusemiyorduk isleri vardi hep...ve ben o benden kactikca ona daha cok baglaniyorum.bu arada o muhendis bende iyi bir poxisyonda calisiyorum.esimle ev arkadasi gibiyiz cinsellik yok denecek kadar az.tabi bu durum beni hakli cikarmaz hakliyim demiyorum zaten.hatamin farkindayim.onun icin bosanmayi daha goze aldim ama o car mi yok mu emin degilim..cok sevdim 😔
Herkes sert çıkışmış doğal olarak.Basima boyle birsey gelmedi ,umarim da gelmez.Buyuk atmama taraftariyim.
Ben şunu merak ediyorum; asıl niyetiniz nedir? Ne yapmayi dusunuyorsunuz?

Bir an önce boşanıp kocanı kendin gibi birisinden kurtarmalısın, he o görüştüğün şahsiyet te zaten seninle ciddi olsaydı eğer şuan evli olurdunuz belli ki gönül eğlendirmiş hataasınıda anlamış olmalı ki işim var diye oyalıyor. Yazıkk evli oldugunuz insanlara ve cocuklarınıza...

Demek ki neymiş aldatmanın cinsiyeti yokmuş. Karakter meselesi ✋

Bu başlığı okuyunca bı anda sinirlerim tepeme geldi nedense çünkü bir zamanlarda eşim beni aldatmistu yani ihanete ugrasmistim ve o üzüntünün ne demek olduğunu çok.iyi biliyorum nerde bu tür kişilik görsem hemen sinirleniyirum büyük konusmak istemiyorum ama yazık günah degilmi o adamın eşine çocukları var kim ne durumda olursa olsun ister sıkıntıları olsun ister aynı evin içinde düşman olsunlar bu sizi masumlastirmaz senin eşinle problemin var madem git boşan cocugunu düşünen anne kusura bakmasın böyle birşeyde yapmaz edebini takınır oturur gider boşanır nedense bu tür insanlar hep çocuk düşünür olmuşlar bari çocuğunuza kötü örnek anne olmayın sinirlendim gece gece yin.. bugün karısını aldatan ihanet eden yarın seninle olduğunda kikmbilir sana neler yapmaz eden bulur hesabi

Çocuk için boşanmayip eşinizi aldatmanıza ne demeli peki 😑
Karşı tarafta evli onunda çocuğu var.

Aam o boşlukta bulmuştur baska
birini, onada çok bağlanmıştır merak etmeyin. Sizde aşkınızla! kalırsınız öylece ancak..

Konuyu niye açtınız onu da anlamadım tabi 🙄

Çocuk için boşanmayip eşinizi aldatmanıza ne demeli peki 😑
Karşı tarafta evli onunda çocuğu var.

Karsida ki adam o boşlukta bulmuştur baska
birini, onada çok bağlanmıştır merak etmeyin.

Konuyu niye açtınız onu da anlamadım tabi 🙄
Günah çıkartıyor hanım.

Ne sandınız ayrılalım deyince liseli aşık gibi peşinizden koşmasını mı?
Ya benimsin ya kara toprağın demesini mi?
Siz gitmişsiniz adam hayatına bakmış.
Size az bile.
Boşanma konusuna gelince evet boşanın.
Çünkü siz evlilik kurumunun gerektirdiği sorumlulukları taşıyamayacak kadar acizsiniz.

Back
X