Evli insana asikolmak

Gerçekten şu ülkenin boşanmak ile ilgili düşüncelerine reset atmak istiyorum. Ne saçma bir evlilik kavramınız var. Yedek sağlamsa boşanacak, değilse devam... Bu sizin için normalleşti artık. Devamı gelecek. Rica ediyorum boşanın. Bir çocuktur gidiyor yazık şu çocuklara. Herşeyin müsebbibi onlar.

Önce erkeklerle ilgili şemanızı değiştirmek için yardım alın.Eşiniz ilgisiz anladığım kadarıyla ki zaten kadının erkekten beklediği şey ilgidir o azaldığı veya bittiği zaman kadın için her şey biter ayrıca eşinize benzer birine ilgi duymuşsunuz.

Aman çocuk var diye bahane bulam. Evladım için değil ama Parası için Boşanmayam ama her b.ku yiyem konusu. Afiyet olsun 💖
Keske oyle olsa.esim herzaman kumar oynadi bir cok kere borcunu kapattim hergun alkol kullananan bir adam.idda oynayan kazandigi parayi bu tarz yerlere harcayan birisi.evin gecimini cocugun masraflarini hep ben ustlenmisimdir ve hala ayni.ama cocuguyla ilgileniyor en azindan baba oldigunu arada bir hatirliyor diye oglumdan ayri kalmasini istemefim

Meehaba hanimlar..oncelikle az cok neler diteceginizi tahmin ediyorum ama yinede yazacagim cunku bunu kimseye anlatamam
Evliyim bir cocugum var.esimle sikintilarimiz evlilik surecinde hep oldu onlara girmeyecegim ama cocugumuz oldugu icin babadiz kalmasin dite bosanmadim.yoksa esimi sevdigimden degil.iyi kotu ilerleyen bir evlilik.internette birisitle tanistim oda evli iki cocugu var.birbirimize bir anda cok baglandik surekli sik sik konusuyor mesajlasiyorduk..sanki tanisali cok uzun zaman olmus gibi.farkli sehirlerde yasiyorduk 2 ay sonra beni ziyarete geldi.ve biz iyice birbirimize baglandik ve birlikte olduk.onunda esiyle sikintilari vardi vs.herzaman beni cok sevdigini dile getiriyordu.asik olmustuk birbirimize.esimle iyi olmamama ragmen yaptigimin yanlis oldugunu biliyotdum ve vicdan azabi cekiyordum ve dayanamadim bu iliskiye son verelim dedim ve bitirdim.kisa bir sure yaxismadik ve ben dayanamadim tekrar ona yazmaya basladim..yine gorusmeye basladik fakat eskisi gibi degildi artik.birseyler degismisti onda.artik sik gorusemiyorduk isleri vardi hep...ve ben o benden kactikca ona daha cok baglaniyorum.bu arada o muhendis bende iyi bir poxisyonda calisiyorum.esimle ev arkadasi gibiyiz cinsellik yok denecek kadar az.tabi bu durum beni hakli cikarmaz hakliyim demiyorum zaten.hatamin farkindayim.onun icin bosanmayi daha goze aldim ama o car mi yok mu emin degilim..cok sevdim 😔
Ben direk arkadaslar gibi cemkirmektense ki haklilar fikrimi diyeyim adamin size guveni falan da bitmis olabilir sonucta bitirip tekrar görüşmeye devam etme çabasına girmissiniz birazda kafasi karışıktır sen evli o evli... Ama yaptigin yanlıs bunu bil ya bosan yada aldatma.

Keske oyle olsa.esim herzaman kumar oynadi bir cok kere borcunu kapattim hergun alkol kullananan bir adam.idda oynayan kazandigi parayi bu tarz yerlere harcayan birisi.evin gecimini cocugun masraflarini hep ben ustlenmisimdir ve hala ayni.ama cocuguyla ilgileniyor en azindan baba oldigunu arada bir hatirliyor diye oglumdan ayri kalmasini istemefim
Bahanelerin arkasına sığınmayın. BOŞANIN

Eşinizi sevmemenize rağmen çocuğunuz için boşanmadınız ama bu adam için boşanmayı şu an göze aldınız. Tabi bu sefer de adam yok karşınızda. İnternette hangi platformda tanıştınız? Yani tesadüf mü yoksa böylesi bir arayış içinde miydiniz? Yani arkadaşlık siteleri vb. yerler ise karşıma biri çıkar ve bağlanırsam diye hiç mi düşünmediniz? Çünkü zaten boşluktayken belli ki sanala vermişsiniz kendinizi.

Boşanmayayim ama kocamı aldatayim mi dediniz çözüm olarak?
Ne kadar da düşünceli bir anne. :ukala:

Çocuk için boşanmayıp çocuğun babasını aldatmak 🤪Evli sevgiliniz sizin için karısını boşamaz, siz dua edin ortalığa düşüp de kocanızın kulağına gitmesin. Sizin gibilerin sonu dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmakla biter çünkü.

Eşinizi sevmemenize rağmen çocuğunuz için boşanmadınız ama bu adam için boşanmayı şu an göze aldınız. Tabi bu sefer de adam yok karşınızda. İnternette hangi platformda tanıştınız? Yani tesadüf mü yoksa böylesi bir arayış içinde miydiniz? Yani arkadaşlık siteleri vb. yerler ise karşıma biri çıkar ve bağlanırsam diye hiç mi düşünmediniz? Çünkü zaten boşluktayken belli ki sanala vermişsiniz kendinizi.
Tesadufen oldu hersey boyle bir arayista degildim.amacim birisini bulmak sevmek vb seyler degildi kesinlikle.ama sonuc boyle oldu.hic tahmin etmeyecegim aklimin ucundan dahi gecmeyecek birseydi bu..ayrica ona hicbir zaman esinden bosan demedim dememde...

Tesadufen oldu hersey boyle bir arayista degildim.amacim birisini bulmak sevmek vb seyler degildi kesinlikle.ama sonuc boyle oldu.hic tahmin etmeyecegim aklimin ucundan dahi gecmeyecek birseydi bu..ayrica ona hicbir zaman esinden bosan demedim dememde...
Lütfetmişsiniz. Çok yüce gönüllüsünüz

Adam seninle gönül eglendirmis isi bitmis yoluna devam ediyor. Senin icin karisini mi bosayacakti? Tabiki kaçacak. Hayir bizim ne diye tavsiye vermemizi istiyorsun onu da anlamadim. Boşattir karısından dememizi mi bekliyorsun? Nedir yani?
Belkide tam olarak duymak istedigim buydu ondan.ama hic soylemedi hala seviyorum kaubetmek istemiyorum diyor.bu arada tam olarak hayatimdan cikmadi hala gorusuyoruz

Back
X