- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Öyle zaten sınav calısıcam. Sürekli cıkmak ıstemıyorum evden. Giderse tek gıtsın eşimbaştan nasıl alıştıysan öle gider.
boşuna demiyolar balık baştan kokar diye.
bence süreyi kısaltin.
işleri varmiş gibi bahaneyi bulun. gerekirse beyaz yalan söyleyebilirsin.
sonra alışırlar.
hay allahım ya sen yavaş yavaş kes ayağını 1 yap 2 yapma gibi bence başka türlü olmazÖyle öyle. Eve geldık onları cagırdı, sonra onalr cagırdı. 2 3 kez gıtmek zorunda kaldık. Kadına bıraksam haftada 2kez kesın gıdelım ıstıyor
En fazla 1kez yeter. Fazlası zarar. Hele sınav calısmaya baslıyayım cok bahane bulurum. AY ınsallah baska sehre atanırım cıddıyım 24 saat uzaklıktaki sehır yazacağım. Hatta elimde gelsın benle. Tabı nevsehır falan olursa annemlerde gelır dıyor.hay allahım ya sen yavaş yavaş kes ayağını 1 yap 2 yapma gibi bence başka türlü olmaz
alla alla ne alakaymış annesinin gelmesi , dur bakalım ben istiyo muyum de gelcek birini istesem annemi isterim de sende , yaz yaz en uzak yeri de eşinin işine engel bi durum yoksa tabi allah hayırlısını nasip etsin inşallah gönlüne göre bir yere atanırsınEn fazla 1kez yeter. Fazlası zarar. Hele sınav calısmaya baslıyayım cok bahane bulurum. AY ınsallah baska sehre atanırım cıddıyım 24 saat uzaklıktaki sehır yazacağım. Hatta elimde gelsın benle. Tabı nevsehır falan olursa annemlerde gelır dıyor.
İnşallah. Nevsehıre akrabaları var. Bızde gidersek temelli onlarda gelebılırmiş. Tabıkı ıstemıyorum. Burdayken zaten gıtmıyorum. Ya kadın cok ıyı. Ama hep gıdınce ben sıkılıyorum. Aynı evde olsam gene sıkılırım yani. Ayy dıger kardesı evlensin de onlara sarsınlar yaalla alla ne alakaymış annesinin gelmesi , dur bakalım ben istiyo muyum de gelcek birini istesem annemi isterim de sende , yaz yaz en uzak yeri de eşinin işine engel bi durum yoksa tabi allah hayırlısını nasip etsin inşallah gönlüne göre bir yere atanırsın
Ayda 100 kez annesı cagırınca ayda bır kez cok zorAyda bir bence
ya aslında insanlar seni yakından tanimak istiyor.Öyle zaten sınav calısıcam. Sürekli cıkmak ıstemıyorum evden. Giderse tek gıtsın eşim
Öyle en fazla bir kez. Zaten annesı geçen dedi ilk torun cok tatlı oluyormus. Ama bız cocuk falan ıstemıyoruz. Sormaya baslarlar 2 3 ay sonra. Ben daha nısanlıyken yengesi ve annesı yazınız gecıyor hemen cocuk yapın. Sonra olmaz dedi. Ama ıstemıyoruzya aslında insanlar seni yakından tanimak istiyor.
bence tanimak erken buluyorum zaten ömrünce taniyacaksin.
oğullarina gelini yakın bulmak sık sık görmek istiyorum yakinda torun ne zaman diye soracaklar dayisiymiş halasiymiş hepsi sorar bence.
gitme hiç haftada bi iki kez boşverin
en iyi olan mesafe:)
Evet en fazla 1haftada.arada bahane bulurum. Eşim yek gıtse daha ıyı olacaktakocaya doymadan kaynanaya doymak. reddet.
böyle devam edersen kocan zorunluymuş gibi algılar.
algılar çünkü o KOCA.
ders çalışıyorum de.
haftada birde fazla bence.
gerek yok.
çocuk yapıp yapmamak onlar mi karar verecek HAYIR..Öyle en fazla bir kez. Zaten annesı geçen dedi ilk torun cok tatlı oluyormus. Ama bız cocuk falan ıstemıyoruz. Sormaya baslarlar 2 3 ay sonra. Ben daha nısanlıyken yengesi ve annesı yazınız gecıyor hemen cocuk yapın. Sonra olmaz dedi. Ama ıstemıyoruz
Kesinlikle öyle. Ve korunuyoruz. Eşimde istemiyor. Hem suan daha evleneli 3 hafta oldu. Hem maddi olarak. Ben atanıp az paramı yıyip, olgunlasıp olursa öyle ıstıyorum. Olmazsa yapacak birsey yok. Onlar torun sevme derdinde. Ama kahrını ben cekecegım. Ayrıca suan cocuk yaparsam atanmak hayal olur. Ve ders calısamazsam eşime sararım. Bu yüzden mantıklı olan suan yapmamakçocuk yapıp yapmamak onlar mi karar verecek HAYIR..
siz karar vereceksin çocuk senin bakacak olan da sizsin..
onlarin işi gücü sevmek sadece.
insanlar yap cocuk yap demeleri anlam veremiyorum.
Ben sadece haftasonu calısıyorum. Bahane etsemde birşey olmaz dıyor. Kadın sarılıyor. Bazen sırf gitmemek ıcın keske korona olsam dıyorum. Haftada bire sabıtledık gıbı. Kadında zamanla anlar herhalde. Bana haftaıcı gel dedi.ama gıtmıycem. Aslında ev ısı cok zor degıl. Ama onlara abartıyorum. Ütüyü 1 saate bıtırıyorum ama abartıyorum herseyıBenim kayınvalidem de üç gün gitmesek özledim der.Bunun meali bize gelindir .İki günde bir gormek.ister.Bir de ben öğlen gideyim orda durayım.Aksam eşim gelsin yemek yensin.Yemekten sonra da 11 e kadar falan durulsun ister .Gitmek inan mesele değil ama sıkıcı oluyor.70 yaşındaki kadinla annen bile olsa o kadar saat ne konusabilirsinki.Bence haftada bir ideal.Su korona çıktı da.Ayda yılda bir görüşüyoruz biz.Kafam rahat etti.Sizinkiler çok mu genç?Siz çalışmıyor musunuz?Eşiniz çalışmıyor mu?Onu bahane edin..Korona var,tehlikeli falan diye..
Şuan 2haftada bire düşürdüm. O da eşimle Kavga ede edeBence haftada 1 bile çok. 2 haftada bir en seviyelisi.
Vala ben ev oturmasını Sevmiyorum.Eşim mesaılı calısıyor. 1gun ıznı var. 1hafta benım aileme, bir hafta onun aılesıne gıdıyoruzAnnemler 6 bina yanda. Ben kızımla hemen hemen her gün giderim. Eşimle de 3 güne bir gideriz. Elimde fırsat olsa direk buraya yerleşirim
Bence samimiyetle alakalı.
Annem yakın olsa bende hergun ugrarımAnnemler 6 bina yanda. Ben kızımla hemen hemen her gün giderim. Eşimle de 3 güne bir gideriz. Elimde fırsat olsa direk buraya yerleşirim
Bence samimiyetle alakalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?