- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Yaa sevıyorum aılesıni ama sürekli olunca sıkıyo ınsanı. Kadında cagırıp duruyoAma sakın kocana hissettirme kaynanamdan kactıgını dogal davran ayy annenlerı cok seviyorum de. Bak ben o hatayı yapdm sakın ailesini kotuleme mutsuz olursun kardesım sakın
Gitmek zorunda değilsiniz neden gidiyorsunuz. Çağırırsa çağırsın.. Bir mecburiyetliğiniz yok. Bi kaç defa gitmeyin.. Nişanlınız sordugunda da açık açık konusun .. Bakın belki bitmesinden korkuyorsunuz ama bazı insanlar bazı şeyleri kaybetme noktasına gelmeden anlamıyorlr . Eğer ileri de rahat etmek istiyorsanız şimdiden öyle böyle çözün yoksa önüne geçemezsiniz evlendikten sonra boşanmak daha mı iyi.. Annenizle konusun o aradığında kv anlatsın anneler daha iyi anlar..Dediğiniz gibi söylüyorum mesela ve gerçekten işim oluyor yorgun oluyorum, afedersiniz evime gittiğimde yorgun olduğumda annem babam yerimden kaldırmaz yemeğim önümde çamaşırım dolabımda , bi pazarım var onda da annemle evi temizlemek isterim yatıp dinlenmek isterim annem bize iş bırakmaz genelde bir haftasonumun olduğunu bildiği için ama bende ona yardım etmek isterim yani pazar gidemezsek haftaiçi gitmek istiyor iyi tamam güzel ama nişanlımla aramız bozuk olduğunda da gittiğimizde belli oluyo ve artık ben eskisi gibi bişey yokmuş gibi yapamıyorum ciddi oturuyorum önceden şen şakraktık bilerek yapmıyorum içimden gelmiyo mesela o zaman da kv beni yalnız yakalıyo ya da ertesi gün arıyo neyin var diye sürekli darlıyo yani ben bişey demesem annemi arıyo sanki bizim evde bi sıkıntı varmış da benim moralim ondan bozukmuş gibi ,babanla biz bişey mi yaptık acaba diye düşünüyoruz diyo ama katiyen kendi hallerine bırakayım demek yok ne olduğunu öğrencek şimdi böyle sorunca da olur olmaz zamanda siz öyle yapmıştınız siz böyle yapmıştınız da demek olmuyo çünkü kv nin birden tansiyonu çıkar hastanelik olur ihale bana kalır ben beni üzen şeyleri ifade etcem diye birden suçlu olurum, kv den de kp den de soğudum ,biz gitmeyince kv yle telefonda konuştuğumda diğer gelininin gelmesini gitmesini nasıl vakit geçirdiklerini yardım ettiklerini anlatır ,etsin 10 yılda anca ben gelince siz kıymetli olmuşsunuz etsin yani diyesim geliyo napayım kıskançlık duygum yok ama bu söylemler yüzünden olcak diye korkuyorum kendimden ya
Öyle öyle. Valaa cuma kahvaltıya gıtcez ya. Yiyip hemen kalkalım daha evı temızlıycez galan derim. Gıtmıycem haftaıcı tabıkı hıcbır zamanbi salın ya alla alla , biraz böyle mırın kırın ama böyle net konuş öyle yapınca ısrar edemiyolar
Evet haftada bırden fazlası fazla. Ama haftaya da bizimkilere gıdelım bayadır gitmiyoruz dıycem. Haftaya giderse tek gıtsın aılesine. Öyle öyle alısır o daAllahtan sıkmayım sizi demis kv
Degisyor 2 3 bafta 1 ay bu sana bagli ama haftada 1den fazlasi fazla gbi
Sizinkilere gitmeyelim deme de , bu hafta kahvaltıyı annemlerde yapalım diyebilirsinCuma annesıgıle kahvaltıya gıtcez. Ama haftaya bende bızımkılerde gıdelım sızınkıler gitmeyelım dıycem nasıl
Evet evet olabılır. Pekı baska gun gıdelım anneme derse canım evden cıkmak ıstemıyor derımSizinkilere gitmeyelim deme de , bu hafta kahvaltıyı annemlerde yapalım diyebilirsin
Ben böyle yaptıkça annesı daha cok cagırcak eminim.Bızım gelın annemlere 2haftada bir gelir. Kaynanam ben olsam duramam annen gıtsın demıstıSizinkilere gitmeyelim deme de , bu hafta kahvaltıyı annemlerde yapalım diyebilirsin
benim nişanlımda da şöyle mantık haftada 1 benim ailem haftasonu oraya gitcez neden? çünkü beyfendinin arkadaş çevresi sosyalleşmesi hobileri var orda onun için , ben burnumun dibindeki aileme haftada 1 değil işim canım ne zaman müsait olur elverirse o zaman giderim dedim, ben sabah kahvaltıya gitcem akşam 11 de evde olcam kaç saat birlikte vakit geçircem konu benim aileme gelince akşamdan akşama yemeğe çaya gitcem böyle bi adalet yok yani ben şimdiden söylüyorum o kapatıyo konuyu evlenince görcez yaşıcaz diye , bende diyorum iyi abinler gibi oluruz bizde diye bişeyleri oturtmak lazım evlenmeden nasıl alışırsan ve alıştırırsan öyle giderEvet evet olabılır. Pekı baska gun gıdelım anneme derse canım evden cıkmak ıstemıyor derım
Benim annem sıkmaz bunaltmaz öyle düşünceli hem çağrılmadığı halde neden gitsin yüz göz olmaya gerek yok o kadar deseydin sendeBen böyle yaptıkça annesı daha cok cagırcak eminim.Bızım gelın annemlere 2haftada bir gelir. Kaynanam ben olsam duramam annen gıtsın demıstı
Yani öyle olması gerek. Annesi sıkıyor biraz. Daha 3 haftalık evdeyiz. O sıktıkça gidesim gelmiyor ya.Benim annem sıkmaz bunaltmaz öyle düşünceli hem çağrılmadığı halde neden gitsin yüz göz olmaya gerek yok o kadar deseydin sende
Öyle öyle. Ben evlenmeden de pek gitmezdim ki.Ama şimdi eşim kendini hep gitmek zorunda gibi görüyor. Ve yanında beni de götürüyobenim nişanlımda da şöyle mantık haftada 1 benim ailem haftasonu oraya gitcez neden? çünkü beyfendinin arkadaş çevresi sosyalleşmesi hobileri var orda onun için , ben burnumun dibindeki aileme haftada 1 değil işim canım ne zaman müsait olur elverirse o zaman giderim dedim, ben sabah kahvaltıya gitcem akşam 11 de evde olcam kaç saat birlikte vakit geçircem konu benim aileme gelince akşamdan akşama yemeğe çaya gitcem böyle bi adalet yok yani ben şimdiden söylüyorum o kapatıyo konuyu evlenince görcez yaşıcaz diye , bende diyorum iyi abinler gibi oluruz bizde diye bişeyleri oturtmak lazım evlenmeden nasıl alışırsan ve alıştırırsan öyle gider
Yani 3 haftalık evlilik de eşinde gitmek istememeli yani bi eşimle vakit geçireyim demek yok mu insan aynı evde uyuyup uyanmanın akşam aynı evde yemek yiyip tv izlemenin balkon sohbetlerinin tadını çıkarmak ister ya ne bileyim ,nişanlım demez de diyemez de yani daha 3 haftalık evliyken gidelim diye,sizde kv ye söylesenize ya da o izlenimi versenize biz yeni evliyiz bu kadar kısa sürede sürekli görüşme gel git olmaz diyeYani öyle olması gerek. Annesi sıkıyor biraz. Daha 3 haftalık evdeyiz. O sıktıkça gidesim gelmiyor ya.
Haklısınız dogru. Haftada 1 normal sanırım. Evet genelde aksamları yapayım yemekten kurtulurumYeni evlenince aileler alışamıyor istiyor. Çok normal.Ama işiniz varsa ders çalışacaksanız akşamları yemeğe gidebilirsiniz haftada 2kere sizede rahatlık olur. Ayda bir kere gidin diyenleri anlamıyorum sizin çocuğunuz size ayda 1 gelse ne hissedersiniz. Anne baba sonuçta karşınızdaki...
Yani daha balayından döndük. O hafta 2 3kez gittik. Onlar geldi. 1gün sonra gene cagırıyoo. Kadın alısamıyor resmen. Sürekli eşimi arıyor. Bende 3gün de bır falan arıycamYani 3 haftalık evlilik de eşinde gitmek istememeli yani bi eşimle vakit geçireyim demek yok mu insan aynı evde uyuyup uyanmanın akşam aynı evde yemek yiyip tv izlemenin balkon sohbetlerinin tadını çıkarmak ister ya ne bileyim ,nişanlım demez de diyemez de yani daha 3 haftalık evliyken gidelim diye,sizde kv ye söylesenize ya da o izlenimi versenize biz yeni evliyiz bu kadar kısa sürede sürekli görüşme gel git olmaz diye
Dayısını falan cagırım, bızı de alın evden dedi.Her hafta gıdecegız bu gıdısleBu dayı mevzusunu anlamadım
Benimde kayınvalidem dayinizi bı çağırın dedi
Bana da çok dedi
Çağıralım nolmus ki bunda ne var ?
Onlarda benim ailem geldiğinde dayı hala teyze hepsi annemleri cagriyorlar hergun biri cagriyor çok olağan bence bu
Aile böyle olunur
Her hafta gitme konusuna katılmıyorum tabiki
Biz bazen ayda bir
Bazen iki ayda bir gidiyoruz
ay yok nişanlımda istemez yani balayından gelir gelmez böyle görüşme etme , keşke o zaman tak diye tavrını koysaydın dicem de insan içinde yaşarken öyle olmuyoYani daha balayından döndük. O hafta 2 3kez gittik. Onlar geldi. 1gün sonra gene cagırıyoo. Kadın alısamıyor resmen. Sürekli eşimi arıyor. Bende 3gün de bır falan arıycam
Öyle öyle. Eve geldık onları cagırdı, sonra onalr cagırdı. 2 3 kez gıtmek zorunda kaldık. Kadına bıraksam haftada 2kez kesın gıdelım ıstıyoray yok nişanlımda istemez yani balayından gelir gelmez böyle görüşme etme , keşke o zaman tak diye tavrını koysaydın dicem de insan içinde yaşarken öyle olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?