Evli insanlar, anne babaya kaç günde bir gidilmeli?

Ama sakın kocana hissettirme kaynanamdan kactıgını dogal davran ayy annenlerı cok seviyorum de. Bak ben o hatayı yapdm sakın ailesini kotuleme mutsuz olursun kardesım sakın
Yaa sevıyorum aılesıni ama sürekli olunca sıkıyo ınsanı. Kadında cagırıp duruyo

Gitmek zorunda değilsiniz neden gidiyorsunuz. Çağırırsa çağırsın.. Bir mecburiyetliğiniz yok. Bi kaç defa gitmeyin.. Nişanlınız sordugunda da açık açık konusun .. Bakın belki bitmesinden korkuyorsunuz ama bazı insanlar bazı şeyleri kaybetme noktasına gelmeden anlamıyorlr . Eğer ileri de rahat etmek istiyorsanız şimdiden öyle böyle çözün yoksa önüne geçemezsiniz evlendikten sonra boşanmak daha mı iyi.. Annenizle konusun o aradığında kv anlatsın anneler daha iyi anlar..

Allahtan sıkmayım sizi demis kv
Degisyor 2 3 bafta 1 ay bu sana bagli ama haftada 1den fazlasi fazla gbi
Evet haftada bırden fazlası fazla. Ama haftaya da bizimkilere gıdelım bayadır gitmiyoruz dıycem. Haftaya giderse tek gıtsın aılesine. Öyle öyle alısır o da

Evet evet olabılır. Pekı baska gun gıdelım anneme derse canım evden cıkmak ıstemıyor derım
benim nişanlımda da şöyle mantık haftada 1 benim ailem haftasonu oraya gitcez neden? çünkü beyfendinin arkadaş çevresi sosyalleşmesi hobileri var orda onun için , ben burnumun dibindeki aileme haftada 1 değil işim canım ne zaman müsait olur elverirse o zaman giderim dedim, ben sabah kahvaltıya gitcem akşam 11 de evde olcam kaç saat birlikte vakit geçircem konu benim aileme gelince akşamdan akşama yemeğe çaya gitcem böyle bi adalet yok yani ben şimdiden söylüyorum o kapatıyo konuyu evlenince görcez yaşıcaz diye , bende diyorum iyi abinler gibi oluruz bizde diye bişeyleri oturtmak lazım evlenmeden nasıl alışırsan ve alıştırırsan öyle gider

Ben böyle yaptıkça annesı daha cok cagırcak eminim.Bızım gelın annemlere 2haftada bir gelir. Kaynanam ben olsam duramam annen gıtsın demıstı
Benim annem sıkmaz bunaltmaz öyle düşünceli hem çağrılmadığı halde neden gitsin yüz göz olmaya gerek yok o kadar deseydin sende

Öyle öyle. Ben evlenmeden de pek gitmezdim ki.Ama şimdi eşim kendini hep gitmek zorunda gibi görüyor. Ve yanında beni de götürüyo

Yeni evlenince aileler alışamıyor istiyor. Çok normal.Ama işiniz varsa ders çalışacaksanız akşamları yemeğe gidebilirsiniz haftada 2kere sizede rahatlık olur. Ayda bir kere gidin diyenleri anlamıyorum sizin çocuğunuz size ayda 1 gelse ne hissedersiniz. Anne baba sonuçta karşınızdaki...

Yani öyle olması gerek. Annesi sıkıyor biraz. Daha 3 haftalık evdeyiz. O sıktıkça gidesim gelmiyor ya.
Yani 3 haftalık evlilik de eşinde gitmek istememeli yani bi eşimle vakit geçireyim demek yok mu insan aynı evde uyuyup uyanmanın akşam aynı evde yemek yiyip tv izlemenin balkon sohbetlerinin tadını çıkarmak ister ya ne bileyim ,nişanlım demez de diyemez de yani daha 3 haftalık evliyken gidelim diye,sizde kv ye söylesenize ya da o izlenimi versenize biz yeni evliyiz bu kadar kısa sürede sürekli görüşme gel git olmaz diye

Haklısınız dogru. Haftada 1 normal sanırım. Evet genelde aksamları yapayım yemekten kurtulurum

Yani daha balayından döndük. O hafta 2 3kez gittik. Onlar geldi. 1gün sonra gene cagırıyoo. Kadın alısamıyor resmen. Sürekli eşimi arıyor. Bende 3gün de bır falan arıycam

Bu dayı mevzusunu anlamadım
Benimde kayınvalidem dayinizi bı çağırın dedi
Bana da çok dedi
Çağıralım nolmus ki bunda ne var ?

Onlarda benim ailem geldiğinde dayı hala teyze hepsi annemleri cagriyorlar hergun biri cagriyor çok olağan bence bu

Aile böyle olunur

Her hafta gitme konusuna katılmıyorum tabiki
Biz bazen ayda bir
Bazen iki ayda bir gidiyoruz

Dayısını falan cagırım, bızı de alın evden dedi.Her hafta gıdecegız bu gıdısle

Yani daha balayından döndük. O hafta 2 3kez gittik. Onlar geldi. 1gün sonra gene cagırıyoo. Kadın alısamıyor resmen. Sürekli eşimi arıyor. Bende 3gün de bır falan arıycam
ay yok nişanlımda istemez yani balayından gelir gelmez böyle görüşme etme , keşke o zaman tak diye tavrını koysaydın dicem de insan içinde yaşarken öyle olmuyo

ay yok nişanlımda istemez yani balayından gelir gelmez böyle görüşme etme , keşke o zaman tak diye tavrını koysaydın dicem de insan içinde yaşarken öyle olmuyo
Öyle öyle. Eve geldık onları cagırdı, sonra onalr cagırdı. 2 3 kez gıtmek zorunda kaldık. Kadına bıraksam haftada 2kez kesın gıdelım ıstıyor

baştan nasıl alıştıysan öle gider.
boşuna demiyolar balık baştan kokar diye.
bence süreyi kısaltin.
işleri varmiş gibi bahaneyi bulun. gerekirse beyaz yalan söyleyebilirsin.
sonra alışırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…