evli insanların böbürlenmesi

Hayatında gördüğün dengesiz patavatsız bir kaç kişi yüzünden bütün evlileri genelleme yaparakta olsa sınıflandırman yanlış.Herkes bazen ne dediğini bilmeyebilir.Şaka yaptım sanır.Ya da sen nasıl onun dediğine alındıysan,o da senin ayna ile ilgili cümleni yanlış anlayıp alınmış olabilir.Hem kendin söylüyorsun sivri dilli diye.Çok takılmamak lazım.

yok canım ben zaten 13 yıllık evliğim bizim cüzdanı alınca olayımız dudaktan öpüşmek olmuştu

Ben de nikah memurunun "gelini öpebilirsin" demesini bekleyerek aval aval bakınıyordum ki eşim tutup yapışıverdi duduşlara. Meğer demiyormuş bizim nikah memurları onu. Çok film izlemişim ben çoook.

Aşağılık kompleksinden müzdarip olan kişiler üstünlük kompleksine girermişler yani onu bi kamuflaj olarak kullanırlarmış.Sanırım bundan sözediyosunuz bende böyle düşünüyorm.

Ben de nikah memurunun "gelini öpebilirsin" demesini bekleyerek aval aval bakınıyordum ki eşim tutup yapışıverdi duduşlara. Meğer demiyormuş bizim nikah memurları onu. Çok film izlemişim ben çoook.

şimdi normal tabii o zaman radikal bişeydi dudaktan öpmek

Son düzenleme:
Canım sen de ona laf sok
Şuralara gidiyorum ama senin bebek var ya markete bile çıkamıyorsundur de
Ev işi temizlik bana göre değil filan de yani.
Eminim ortada bir kıskançlık var.

Zaten ayrı şehirlerdeyiz böyle bayram düğün gibi bahane olmadığı sürece görüşmüyoruz.Sürekli aynı ortamda olsak emin olun lafımı esirgemem ama onun seviyesine inmek de istemiyorum hele bi de misafir olarak ağırlıyoken.Herkes kendine yakışanı yapar nihayetinde.

yaşlanmışım ben ya, konuşmalarıma bak, ....o zamanlar, ....yıl 19... falan filan

Al işte :) evet gerçekten çekemeyen bekarlarda var.Yalnız karşımdaki insan benden iki yaş büyük kendini benden küçük yapıyo :) çünkü eşi benden küçük :) aslında aralarında 2-3 yaş var.Ben 22 o 24 yaşında eşi de 21 :) bunu eşinden de sakladığından eminim..

Kesinlikle haklısınız aslında bunda evli bekar diye ayrım yapmamak lazım karşımdaki de benim adıma öyle düşünüyodur kesin :)

Bu kişi evlenmeden önce de böyleydi.Bi yakınımıza tuttu o kadar insanın içinde (yeğenini ona benzetirler)"senin küçüklüğün bu bebek gibiyse o halden bu hale nasıl geldin" dedi.Kız da dondu kaldı gıkını çıkaramadı.Yani bu cahillik midir saygısızlık mı nasıl bi pervasızlık .Cahil deyip geçemiyorum maalesef.Evliliğine gelince kendisini istemeye gelmemişler damadın ailesinin ayağına gidip onları ikna ettikten sonra gelip istenmiş bi kız.Sonra düğününde herkesin yüzü asık.Evlendiği ilk hafta altın dvası yaşandı kaynanası şiddet uyguladı falan.Ben ona acıyorum o kıskandığımı düşünüyo ne garip..

Bekarlık gibisi var mı.
O sana laf sokunca sessiz kalma sen de sok. Ne demişler, 'Deli deliyi görünce sopasını saklarmış'. Çok sevdiğim bir atasözüdür. Kendi mutsuz, hatta mutsuzluğunda boğulmuş. Millete laf atıyor işte.

Son düzenleme:

Ben genelleme yaptığımı düşünmüyorum.Evlenince bu tavra bürünenlere lafım.Nerdeyse onu haklı gösterceksiniz yani :)

katılıyorum bu konuya , evliler kendini bişey zannediyor sanırım banada aynısı oldu evli bir akrabamın kızı kilo almıştı ben agzımı açmadım ama herkes kilo almışsın dedi bende ordaydım kilo almıştım ramazanda döndü bana bakarak sende kilo almıssın ya senin alamaman lazım ben evlendim beni alan aldı senin zayıf olamn lazım dedi , o an çok sinrlendim ,asıl sen kilo alma kocasını elinde tutmak zorunda olan ben değilim sen düşün halini bak kocanın gözü dışarıya kayar sonra dedim agzını kapadım nedir bu rahatlık güya beni alan aldı seni kimse almaz der gibi valla agzına çarpcaktım bitane

Ne kadar artniyetli değilim de deseniz bariz öylesiniz kusura bakmayın şu an en az onun kadar da kötü söz sarf ediyordunuz hem de arkasından. Yani sadece evlenince ne oluyor yani filan deseniz tamam ama yok evliliği iyi değilmiş yok kaynanası tarafından istenmemiş yok kötü evlilikleri olanlar kendini övermiş ne alaka arkadaşım kaynanasının onu istememesi onun suçu mu. Ben de överim evliliğimi eşimi çok iyidir eşim derim memnunum evli olmaktan derim ha evlenmemiş insanları aşağılamam o ayrı da bunu diyenler mutsuz evliliği olanlar diye bir genelleme hoş değil yani siz karşıdan nereden bilebilirsiniz ki şu anda o insandan farkınız kaldı mı. Bebeğine neden sizin yanınızda evde mi kalmış koca mı bulamamış desin kim kimin yanında der ki bunu Allah aşkına. Bence sizin evlenememekle ilgili takıntınız var hiç öyle bir şey yok diyeceksiniz ama evli insanlara bu genellemeleri yaparsanız ben de öyle düşünürüm. Sözlerinizi yanlış anlamış da olabilir ayrıca. Demek ki bende yakın görüp arkadaşlarıma evliliğimin güzelliğinden tüm iyi niyetimle söz ettiğimde arkamdan ay mutsuzdur kesin de böyle böbürleniyordur diyorlardır ki öyle de anlatmam asla.

Son düzenleme:

Ay biri bana öyle dese yemin ediyorum oracıkta saçını başını yolardım. Edepsizliğe bak ya.
Verebileceğin en güzel cevabı vermişsin ayrıca. Ben olsam sinirden laf bulamazdım diyecek. Aa sinirlendim gerçekten.

Aynen aynı tavır.Sende orda üzerine gitseydin başta dönüp seni hedef almayacaktı.Çirkef her yerde çirkef işte oh olmuş bana kal geldi o an acaba benim mi kabahatm oldu diye düşündm misafr diye üstelemedim ama söyleyecek olsam o kadr söylenecek söz vardı ki..Hoş bişey diyecek olsam amma da kıskançsın ha falan triplerine girecek biliyorum.Kendisi hem kısa hem kilolu eşi de bi o kadar uzun ve kendisinden küçük.Bildiğin çocuğu zorladı evlilik için benm bildiğim kız naz yapar kendini geri çeker.Bunları söyleyecek olsam evliyim mevliyim demez saldırır öyle de hadsiz bi insan

Buna ben de sinir olurdum ama ben de yaptigimi farkettim gecen. Bazen insanlarla konusurken kitleniyorum soyleyecek hic bir sey gelmiyor ben de klasik cumlelere basvuruyorum. Sonra da yasli teyze gibi oldum diyorum

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…