- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Zaten umrunuzda olmadığınızdan böyle şeyler sizin gibilerin başına geliyor.Evli adamların altına bilerek isteyerek yatıyorsunuz.Ne düşündüğünüz hiç umrumda değil gerçekten.İstediğiniz gibi düşünebilirsiniz.
DoğrusunuzZaten umrunuzda olmadığınızdan böyle şeyler sizin gibilerin başına geliyor.Evli adamların altına bilerek isteyerek yatıyorsunuz.
Zaten umrunuzda olmadığınızdan böyle şeyler sizin gibilerin başına geliyor.Evli adamların altına bilerek isteyerek yatıyorsunuz.
Doğrusunuz
Adamın hiç suçu yoktu yani.Tüm suç arkadaşınızdaydı.Ne kadar objektif bir yorum :) Her neyse sizin mantığınıza göre neyse odur,beni bağlamaz.Zaten farklı bir dünyanız var belliki.Sizin dünyanızda erkeğe her şey mübah :) Gören beni yolunda giden,iyi niyetli bir adamı ayartmış sanacak. Neyse sevgilerYaptığınız gerçektende adilik vakti zamanında bi çocukluk arkadaşım vardı sizin gibi bi adamla birlikteydi durumdan işkillendim ve sıkıştırınca adamın evli olduğunu söyledi bunların adilikleri daha fazla kaldıramadım ve adamın karısı tesadüf uzaktan akraba çıktı hepsini anlattım uzun ve zorlu bi yoldu ama o adam şimdi iyi bir baba ve eşinin kıymetini bilen bi eş oldu af diledi önce allahtan sonra hanımından. Adamın mayası iyiydi o ayrı size gelicek olursak eski arkadaşım gibi s"tüklük yapmışsınız evli olduğunu bile bile yuva yıkamayınca acılı kadın psklolokisine girmişsiniz bide üstüne üstlük tekrar kadına bi felaket yaşatıcaksınız size ne ya sizimi gerdi adam zaten karaktersiz sizde bir daha böyle bir olaya girmeyin çünkü evlendiğinizde yada aşık olduğunuzda nasılsa yaşattıklarınızı yaşıyacaksınız bari daha ağırlarını yaşamayın
Tebrikmiş birde madalya takın tam olsun metres sevicilerKonu sahibi seni tebrik ederim.Terbiye sinirlarini asan yorumlara buyuk olgunlukla terbiyenle cevap veriyorsun.Kibledim zaten.
Umarim bir daha konudaki gibi hataya dusmezsin.
Herkesin olaylar karşısındaki edep adap kurallarına uyma çabası farklı.Kimseyi yargılayamam.Zaten nahoş bir konu olduğu için anormal da gelmedi yorumlar.Benim geçmiş bitmiş hikayemi taşlamak sorumu cevaplamaktan daha çok hoşlarına gitmiş sadece.Biraz ona şaşırdım ama canları sağolsun. Aynı hataya tekrar düşmek gibi bir niyetim yok.Hayatım gayet yolunda,çetrefilleştirmeye hiç lüzum yok. Teşekkür ederim yorumunuz için :)Konu sahibi seni tebrik ederim.Terbiye sinirlarini asan yorumlara buyuk olgunlukla terbiyenle cevap veriyorsun.Kibledim zaten.
Umarim bir daha konudaki gibi hataya dusmezsin.
Tebrikmiş birde madalya takın tam olsun metres seviciler
Kimsenin peşinde olduğum yok ya.Hatalı cümleler kuruyorsunuz.Ben kendi hayatımı kurdum,güzelleştirdim,yeni bir ilişkim var,mutluyum mesudum diyorum siz peşinde olmaktan bahsediyorsunuz bana.Ben neden evli kaldığını da sorgulamadım,sevdiğini ve vazgeçmediğini zaten biliyorum.Boşanmak o kadar kolay mı sebep ne olursa olsun? O olaylar zamanında bana anlattığın iyi oldu,bilmek isterdim aldatıldığımı dediğini hatırladığım için arada kaldım hepsi bu. Ama beni ilgilendirmediğine,yeniden o çirkin olayların içinde yer almak istemediğime karar verdim zaten.hemcinsimiz diye ahlaksızlık da alkislayacak halimiz yok
pişman olmuş diye bir de ödül verin madalya takın
konu sahibi siz de karışmayın artık hem bıraktım diyorsunuz hem pesindesiniz
karısı da zaten biliyordur bu kadar aleni bir durumu o bir şey demiyorsa hala evliyse size ne
Yaptığım asla doğru değil farkındayım ama yaşanmadan anlaşılmıyor hiçbir şey. Emin olun bende Burdaki tüm bayanlar gibi aynı durumda olan bir arkadaşımı kınadım,dedikodusunu yaptım ve sonunda aynı duruma düştüm.Allah kimseyi düşürmesin. Teşekkür ederim yorumunuz için :)
Kimsenin kalbini okuyamam. İşte bu yuzden de yargilamak bana dusmez. Hanimefendi bir akil danismis ben de madem pişmansin, tovbe edip kendi gelecegine yon ver dedim. Gerisi gercekten benim etki alanimin disinda kalir. Aslinda buradaki herkesin de ayni benim gibi, etki alaninin disinda kalir.
Küçük bir çocuğun ebeveynlerinin zevki uğruna akıttığı göz yaşlarını, hayatı boyunca sırtında taşıyacağı kamburu doğru buluyor musunuz? Allah affedebilir ama o çocuk nasıl affetsin?
Bu konuda kadının iyi niyetli olduğuna gerçekten inanıyor musunuz? Ben inanmıyorum çünkü kadının güdüsü kıskançlık. O kadar pişman olan insan yaptığından utanır bir daha ardına bakmaz.
Kimsenin peşinde olduğum yok ya.Hatalı cümleler kuruyorsunuz.Ben kendi hayatımı kurdum,güzelleştirdim,yeni bir ilişkim var,mutluyum mesudum diyorum siz peşinde olmaktan bahsediyorsunuz bana.Ben neden evli kaldığını da sorgulamadım,sevdiğini ve vazgeçmediğini zaten biliyorum.Boşanmak o kadar kolay mı sebep ne olursa olsun? O olaylar zamanında bana anlattığın iyi oldu,bilmek isterdim aldatıldığımı dediğini hatırladığım için arada kaldım hepsi bu. Ama beni ilgilendirmediğine,yeniden o çirkin olayların içinde yer almak istemediğime karar verdim zaten.
Sen onune bak kardesim. Her kul hata yapar. Onemli olan hatamizi anlamak. Bu da bir erdem. Şu mubarek gunlerde Allah o adami da islah etsin. Kimse ben hataya dusmeyecegim diyemez.Çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Söylediğiniz gibi yapacağım
Ayrıca o herif artık umurunda bile olmasın. Engelle gözün görmesin. Ufacık bir delik gemiyi batırır. Çünkü su alır o delikten. Geçmişi arkana al ve asla birdaha ardına bakma. Sen kendine bak kendinden sorumlu ol.. Hataların olmuş onlar için Allahtan af dile namaz kıl hatta..Tövbe et.
Gerisi seni ilgilendirmemeli
Çünkü sen şimdiki sevgilisi hakkında; ikisinin neler yazdıklarını en ince ayrıntıya kadar anlatırsan olmaz. Burdaki bayanlarda ister istemez yanlış anlar. Ki anlaşılırda..
Tesadüf denen şeyi neden anlamakta bu kadar güçlük çekiyorsunuz? İnstagramda takip etmiş tesadüf bende öylesine baktım. Kim bakmıyor ki öylesine bile olsa eski arkadaşlarının,eski sevgililerinin profiline keyfi olarak. Bende öyle bakarken gördüm. Bir his,bir amaç barındırmıyordu.Size ne madem ilgilenmiyorsunuz hala takiptesiniz ?
Tesadüf denen şeyi neden anlamakta bu kadar güçlük çekiyorsunuz? İnstagramda takip etmiş tesadüf bende öylesine baktım. Kim bakmıyor ki öylesine bile olsa eski arkadaşlarının,eski sevgililerinin profiline keyfi olarak. Bende öyle bakarken gördüm. Bir his,bir amaç barındırmıyordu.
iyi ki peşinde değilsiniz
her ayrıntıya vakifsiniz masallah
yok instagram yok yorumda kullandığı emoji
sevgiliniz biliyor mu eski evli sevgilinizin takip ettiğinizi
inşallah öğrenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?