Evli, İnstagramda eşinin kardeşleri ekli olan adam ve sevgilisinin yaptığı yorumlar..

Sanirim bu durumu kimse bukadar guzel anlatamazdi

ya allah aşkına bitmiş gitmiş eskide kalmış kişilerle niye hâlâ ilgileniyosun? Ben normal ilişkilerde eski sevgilisini gizli gizli takip edenleri bile normal bulmuyorum seninki hepten anormal. Naskl bir kafadır bu ya. Evli adamla sevgili ol, aldatıl, ayrıl, ama arkadaşın adamı takip etsin, sonra sen üşenme teker teker fotolara bak, sonra diğer kadının fotolarına bak. Ama sorsan çok pişmansın bilmem ne. Bırakın allah aşkına ya. Gerçekten geçmişte kalsaydı bu kadar şeyi yapmazdı. bide karısını arayıp iyice rezil etme kendini

Pişman olmana saygi duyuyorum. Allah 'bile' tovbe kapisini kapatmazken kimsenin su an seni taşlamasini da dogru bulmuyorum. Karisini aldatacak adam sen olmasan simdiki gibi baskasiyla aldatirdi. Tek suclu sen degilsin, zaten her seyin de farkindasin.

Bence bu kadini da adami da engelle canim takip etme, gorme. Bak karisi dun kocasini affetmis bugun de affeder. O tarz yani. Zaten az cok farkindadir ve hatta kadin ulu orta belli ederek baya da yuzsuzmus. Neyse, artik bizi ilgilendirmez diyip gecmek lazim. Arkadasin da cumlesini engellesin. Engellemezse onu da engelle. Daha bir alakan kalmasin hicbiriyle.

Allah tovbeni kabul etsin. Sen sil bu gecmisi yeter. Allah karsina iyi insanlar cikarsin. Arkana donme canim, ileri bak.

Ben idam edelim diye birsey demedim eger seriat olsaydi oda olurdu sadece hata olarak gorenleri hayret ediyorum hata bilmeden birsey yapar insan ama bildigi halde evli oldugunu bence bu hata olamaz

Hata ya da degil.Insaniz beseriz sasariz.Hayatta hirsizlik yapmam dersin bir bakmissin elin gitmis bir seye.Bu kucuk bir ornekti..Kiz 20 sayfadir yapmamasi gereken bisey yaptigini zaten belirtiyor.Daha neyin taşlamasi bu.

Küçük bir çocuğun ebeveynlerinin zevki uğruna akıttığı göz yaşlarını, hayatı boyunca sırtında taşıyacağı kamburu doğru buluyor musunuz? Allah affedebilir ama o çocuk nasıl affetsin?
Bu konuda kadının iyi niyetli olduğuna gerçekten inanıyor musunuz? Ben inanmıyorum çünkü kadının güdüsü kıskançlık. O kadar pişman olan insan yaptığından utanır bir daha ardına bakmaz.

şu yaşıma geldim, evliyken ilişki yaşayan adamların evlilikleri hep kötü, hep çocuk için sürdürüyorlar, zaten 6 aydırda yatakları ayırmışlardır, ya kadın hastadır bırakamıyodur, ya çocuklarına kıyamıyodur vs. biride demiyo ki bende şerefsizin önde gideniyim, evde karım çocuklara bakarken benim gözüm dışarda heyecan arıyorum. rica edicem evli adamlarla birlikteyseniz bu durumu kabullenin, zaten evliliği iyi gitmiyodu şeysinin arkasına sığınmayın. evliliği iyi gitmeyen boşanır, bi dilekçeye bakar iş.
öf neyse konunun diğer kısmı için yorumum, size ne? artık takip etmekten vazgeçin.

Valla midem bulaniyo artik bu tür konulardan keşke yalan olsa diyorum hep. Içine sinmiyormusta bik bik bik. O kadını kiskandin ayrilsinlar diye karısına şikayet mi edicen?

Ben sizde hiçbir pismanlık göremedim. Adam kullanıp atmış sizi. Siz de adamın şuan başkalarıyla keyfine bakmasını hazmedemiyorsunuz. Zor durumda kalsın, metresleriyle gönül eğlendiremesin diye açık arama derdindesiniz. Ama üzgünüm sizin gibiler olduğu sürece o ş.r.fsiz bu dünyada hayatını yaşamaya devam edecek. Bir akılsız gider diğeri gelir.

Yazilanlardan bir tek ben mi bir şey anlamadım :) İlk paragrafları anladim sadece:) Ona yorumum ise ne aşkmış arkadaş hiç boyle kara sevdaya tutulmadim :)

zoruna gidiyor bence seni unutmuş olması..sadece seni sevmeliydi.eşini Nasıl olsa sevmiyordu !! Ya Sana göre.
Şimdi o işi bozmak istiyorsun aklınca .eşinin üzülmesini istememen falan hikaye..geç bunları.
Ha birde belkide o ..diyeceksiniz haklısınız diyorsun.nasıl bu kadar gurursuz olunuyor.Allah düşürmesin.yine karşına evli biri çıksa yeni bakarsın tövben yalan !!takip ediyorsun hala

adamın aklına girmişsin evli erkek daha çekici geliyor bazısına yorumlarını okuyunca midem bulandı . nerdeysr adamcağıza yazık yazacak bazıları. beni cinsiyetimden utandıran yorumlar okuyorum. hiç bir kadın gidip evli erkeğin aklını çelemez . adam kim ki kadınlar onun peşinde ? sanarsın kıvanç tatlıtuğ. asla biri birinin aklını zorla çelemez . hadi bu kız çeldi diğeri de mi onun aklını çeldi ? ben de zamanında ilk erkek arkadaşım tarafından aldatılmıştım . o zaman bile ya bu adam bana bir nevi sevgili olarak söz verdi nasıl bana bunu yaptı diye bastım tekmeyi . kız umrumda bile olmadı . çünkü bana söz veren kişi o adamdı . aldatma olayında o adamın suçu 10 kat fazla oluyor bence aldattığı kızdan . bazıları kocalarımızdan uzak durun modunda takıldıkça aldatılırlar . bunu da kafanıza yazın. adam aldatır gelir size aklımı çeldi der. o kadar akılsız ya hani onlar .

Hem o erkek suclu hem de siz. Sadece siz suclusunuz demek yanlis olur.

Bu saatten sonra bence hic karismayin. Takip de etmeyin. Sadece sinirleriniz bozulur ve olan yine size olur. Belli ki esi bu pis adami defetmeyecek. Siz kendinizi kuculttugunuzle kalirsiniz.

Ohhh fena halde bir kıskançlık kokusu alıyorum. İyi niyetli numarası yaparak anca kendini kandirirsin sen..tam iki sene boyunca o zavallı kadina bunları yasatirken hicmi aklına gelmedi bu vicdan?
Giderek küçülmenin böylesine ne denir bilemiyorum..

Bana ginaa geliyo böyle şeyleri okuyunca... adam dibine kadar suçlu ve hala devam ediyorsa iflah olmaz biri zaten, ama sen de masum değilsin. .. bana kimse 17 yaşında 20 yaşında masum kız ayakları ile gelmesin... masum değilsin emin ol adamın evli olmasi sana daha cazib gelmiştir ve eminim ki kendi içinde bi kadınla kıyaslanip tercih edildiğin için egon tavan yapmıştır taa ki diğer sen kilikli ortaya çıkana kadar... ben hiç masum görmüyorum sen ve senin gibileri... kocamla el ele kolkola yürürken bile kocama is atan kadınlarla karşılaştım. .. Rabbim inşallah sasirtmazda Allahtan eşim karakterli... hep merak ediyordum erkekler çok yakışıklı olunca mi bu durumlar ortaya çıkıyor diye ama değil eşim gayet normal göbekli bi Türk Erkeği... o zaman anladimki o adama cazibeyi katan benim... siz gibilerin tek bi amacı var özgüveninizi ve egonuzu başka bir kadın üzerinden tatmin etmek... Rabbim iyi kadınlarla iyi adamları sizin gibilerede sizin gibi adamları karsilastirsin inşallah... başka temennim yok...

Heee adamla gezin tozun 2 sene beranerlik yaşayin sonra ayrilin vicda. azabi çekin ohhhhh ne güzel dünyaa... Kizim sen zaten yaşayacağin rezilliği yasamissin ve. 2 ay değil 2 sene bu ne demek ya hiçmi kadin ,çocuğu aklına gelmedi admada rezilin tekiymis valla ben o kadinin yerinde olsam seninle konuşacağım elimin altina alir bir güzel döverdim yaşadiklarimin acisini cikarir ondan sonra sana yol verirdim ne demek evli adam ya ne demek şuan sen vicdaninimi sorguluyorsun sanane sen nie hala bunlari takiptesin... İçinde bi yarami kaldi yoksa kiskançlik krizine mi girdin ?? Adamin karisindan yana empati kuruyorum Allahim sizin gibileri düsmanimin karşisina çikarmasn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…