- 10 Haziran 2016
- 289
- 396
- 18
- 36
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Bide kendimi kurtardım bitti gitti benim için diyorsun. Yazık çok yazık insanların vicdanları nerelerine kaçmış böyle. Evet doğru sen kendini kurtardın çünkü zaten sana ait olmayan Bi Ada'mı sana ait olmadığını bile bile sırf bir heyecan kaçamak uğruna sevdiğine inandın ve egonu yeterince tatmin ettin. Heyecan kaçamak diyorum evet çünkü bu aşk değil olamaz. Bir insan her gece sevdiği Ada'mın başkasının kollarında uyumasına onun çocuklarına annelik yapmasına dayanamaz bir gün bile yaşayamaz ölür. Evet sen kurtardın kendini ama bir de dön bak o kadının yaşadığına, ona yaşattığın acıya ve travmaya bir bak. Senin bir yıl sonra bidaha aklına bile gelmeyecek olayın onun ömrünün sonuna kadar kalbinde kanayan Bi yara olacağına Bi dön bak. Evlatlarına her baktığında babalarının kendine yaptığı ihaneti ve dolaylı olarak seni, kocasını kendinden çalan kadını hatırlayacağına bir bak. Sen belki eşine sonsuz güveneceksin ve Mutlu huzurlu bir hayatın olacak, ama o kadının senin yüzünden kocasını her arayıp açmadığında geç geldiğinde ilgisiz davrandığında veya herhangi küçük bir olayda paranoya yapıp kendini yiyeceğine ömür boyu çekeceği dertlere ızdıraplara bir bak. Ha olurda bunu kendine ve kadınlığına yediremeyip eşinden ayrılırsa eğer bir gün o Zaman koskoca bir yuvayı yıktığını tertemiz günahsız evlatları ana baba sevgisinden ve aile saadetinden senin kopardığını o kadının dul kaldığını ailesinin çektiği acıları be yıllarca karşısına çıkabilecek her türlü kötülüğe bir dön bak. Ve bunların hepsine senin sebep olduğunuda hatırlat kendine. Ve hala ben kendimi kurtardım zaten diyorsan senin insanlığından ve vicdanından ben şüphe duyarım. Yapabileceğin tek şey tövbe edip Allah'a yönelmek ve o kadın için dua etmek. Daha fazla da canını yakmaya çalışma. Allah bütün kadınları ve beni senin gibi kadınların şerrinden korusun eşlerimize akıl fikir versin. Bu arada egonu çok yüceltip evli ama beni sevdi benden ilgi sevgi bekledi falandı filandı kendini kandırma. Sende diğer kadın gibi gününü geçirdiği bir objeydin . Eğer sevse zaten çocuk falan dinlemez evine kadın yapardı seni. Hala onun yanında olduğuna göre bide kimi sevdiğine dön bak istedim??
Hata bile hafif kalir boyle hata olamaz demek istedim
Ben idam edelim diye birsey demedim eger seriat olsaydi oda olurdu sadece hata olarak gorenleri hayret ediyorum hata bilmeden birsey yapar insan ama bildigi halde evli oldugunu bence bu hata olamazIdam mi edelim recm mi edelim napalim sen soyle samire ?
Ben idam edelim diye birsey demedim eger seriat olsaydi oda olurdu sadece hata olarak gorenleri hayret ediyorum hata bilmeden birsey yapar insan ama bildigi halde evli oldugunu bence bu hata olamaz
Pişman olmana saygi duyuyorum. Allah 'bile' tovbe kapisini kapatmazken kimsenin su an seni taşlamasini da dogru bulmuyorum. Karisini aldatacak adam sen olmasan simdiki gibi baskasiyla aldatirdi. Tek suclu sen degilsin, zaten her seyin de farkindasin.
Bence bu kadini da adami da engelle canim takip etme, gorme. Bak karisi dun kocasini affetmis bugun de affeder. O tarz yani. Zaten az cok farkindadir ve hatta kadin ulu orta belli ederek baya da 1. Neyse, artik bizi ilgilendirmez diyip gecmek lazim. Arkadasin da cumlesini engellesin. Engellemezse onu da engelle. Daha bir alakan kalmasin hicbiriyle.
Allah tovbeni kabul etsin. Sen sil bu gecmisi yeter. Allah karsina iyi insanlar cikarsin. Arkana donme canim, ileri bak.
Yazilanlardan bir tek ben mi bir şey anlamadım :) İlk paragrafları anladim sadece:) Ona yorumum ise ne aşkmış arkadaş hiç boyle kara sevdaya tutulmadim :)Arkadaşlar 20 yaşında bir kul hakkına girdim, hata yaptım ama soruda yazdığım evli adamın beni sevdiğine inanıp onunla ilişki yaşadım. Yaklaşık 2 yıl sürdü. Hayatımda ondan önce hiç sevgilim olmamıştı, kimsenin elini dahi tutmamıştım ve hep evleneceğim insanı beklerdim. O evli olduğunu unutmamı, mutsuz olduğunu ve çocuk için sürdürdürdüğünü, sevilmek istediğini söyledi ve onu gerçekten çok sevdim. Kendisi de bilir. Sonra benden başka bir kişiyle daha görüştüğünü öğrendim ve ilişkimiz bitti. Eşi de öğrendi, telefonda konuştuk ve masum bir kadına yaşattıklarım için çok pişman oldum. Zaten o gerçekleri anlatırken çok ağlamıştım üzdüğüm için. Kimseyi kırmak isteyen bir insan değilim asla. Bende çok ayrılmak istemiştim, hata olduğunu bile bile devam ettim ama söylediğim gibi ilk aşk, ona duyduğum sevgi, bağlılık varken ayrılmadım. Doğru değil, o..'luk bile diyebilirsiniz, haklısınız..
Bir yıldır iletişimimiz yok, görüşmüyoruz, konuşmuyoruz ve eşinin onu affettiğini biliyordum. Geçenlerde en yakın arkadaşımı İnstagram'dan takip etmiş, arkadaşım da onu takip etmiş (tanışıyorlar ben aralarında ortak kişi olduğumdan dolayı). Bugün fotoğraflarına baktım ve altında o diğer kadının yorumlarını gördüm. takma isim seçmişti ama fotoğrafından tanıdım. Her fotoğrafın altına yorum atmıştı. Hatta kızının doğum gününde, normal günlerde çekilmiş fotoğrafların altında bile yorumunu gördüm. Maşallah tam melek, Allah güzel bir ömür versin gibi yorumlar.. Kendi fotoğraflarının altına gözleri kalpli emojilerden koymuştu. Takip ettiği insanlara baktım eşinin tüm kardeşleri var, kardeşleri de kendisini takip ediyor. Çok şaşkınım. Beni ilgilendirmez tabi ama artık aleni yaşanan bir ilişkileri mi var sizce yoksa eşinden saklanmak için mi kendi adını kullanmıyor kadın? Kendi adına bir hesabı daha var çünkü. Birde benim üstüme bir şey düşer mi? Eşi kapalı, gerçekten iyi bir insan. Tekrar onu üzmek istemem, üstüme de alınmam ama gerçeği söylemeli miyim sizce? Fikrinizi almak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?