Evli, İnstagramda eşinin kardeşleri ekli olan adam ve sevgilisinin yaptığı yorumlar..

Yaptıkları hatayı aşk adı altında masumlaştırmaya çalışmalarına ifrit oluyorum bu 2.kadınların.
Aşktan daha önemli gurur ve vicdan olmalı insanda...

Ne kadar da iyi niyetlisiniz kuzum yahu. Masum bir eşi korumak için 1 yıl önce ayrıldığınız adamı stalk'luyorsunuz. Sizinle aynı zamanda ilişki yaşadığı öteki metresiyle olan ve devam eden ilişkisini görüp, masum eşe yetiştirmek için bizden alttan alta onay almayı bekliyorsunuz.

Ne diyelim size kuzum?

Kişisel hesabına kadar takip ettiğiniz eski yasak ilişkinizin metresiyle olan aleni ilişkisini zavallı masum eşine yetiştirin mi?

Yahut tüm yaşananlardan sonra günah keçisi/ikinci kadın olan siz olduğunuz halde sizinle aleni bir ilişki yaşamadığı için duyduğunuz hazımsızlığı bastırmak, intikam almak için o zavallı masum kadını kullanmaya çalıştığınızı mı?

Ortak tanıdığı takip etmişmiş de, ondan bakmışmış da... Maşallah nasıl bir bakmaksa adamın seceresini geçtim, röntgen filmini çekmişsiniz.

Okudum okudum ama baştan sona bir kadının kendini kandırdığı duyguları okudum.
O kadar saçmaysa niye takip ediyorsun o zaman? Gerçekten pişmansan, yaptığından utanıyorsan hiç bir yerde açıp bakmazsın.
Şimdi diğer kadına basit ve ucuz muamelesi yapıyorsun ya 'tencere dibin kara, senin ki benden kara' sözünü hatırlatıyorsun sadece.

Yaptıkları hatayı aşk adı altında masumlaştırmaya çalışmalarına ifrit oluyorum bu 2.kadınların.
Aşktan daha önemli gurur ve vicdan olmalı insanda...
masumlaştırmaya çalışsam bende suçsuz günahszdım falan yazardım.

Alkışlayın o zaman ne diyeyim Keşke bende öyle her yerden fırlamalık yapsaydım ya öyle daha kıymetliymiş size göre neyse banane

Ben son cümlelerden bir şey anlamadım.
En yakın arkadaşın ile eski evli sevgilin birbirlerini instagramda takip etmeye başlamışlar. Kimin fotoğraflarının altında diğer kadının yorumlarını gördünüz? Diğer kadın kim? Kim eşinin(kadının) kardeşlerini takip ediyor? Çok karışık olmuş anlamadım.

:)) takip etmek.. okumayıp birine saydırmaya ne kadar meraklıymışsınız.her şey yazdığım gibi oldu.inanmayan inanmaz tabiki.

Bence karısını arayıp kocasını şikayet etmek yerine arkadaşını ara evli adamla Nasıl mesajlar gönderiyorsunuz birbirinize de
Sonra da ikisinide takip etmeyi bırak veya engelle

Yani şu forumda 2. Kadınların üzerine gidilmemesi gerektiğine dair konuşmalar yapıyorum, sert çıkışanları uyarıyorum kadın pişman diyorum bu ne be kardeş, ben bile Savunamam.

Kocamın beni aldattığı 2. Kadın seneler sonra pişman olup başka bir kadınla aldatıldığım konusunda brni uyarmaya çalışsa dönüp kıçımla bile gülmem ona..

Aklınızı başınıza devşirin.

en azından anlamaya çalışmışsınız.aldatıldığımı bilmek isterdim,teşekkür ederim demiş bir kadını tekrar uyarmalı mıyım diye sordum ama herkes beni taşlamaya odaklı.geçmiş gitmiş benim için halbuki. teşekkür ederim size

seneler sonra değil.yanlış anlamışsınız.

Bende anlamadım bir kaç yorum okudum sanırım Ada'm arkadaşının kardeşlerini falan takip ediyor gibi anlamak daha mantıklı geldi

Alkışlayın o zaman ne diyeyim Keşke bende öyle her yerden fırlamalık yapsaydım ya öyle daha kıymetliymiş size göre neyse banane

Neyini alkışlayacağım senin? Elin evli erkekleriyle oynaşmanı onların gönlünü hoş etmeni mi?
Ben ne yazdım sen ne anladın? Bir daha oku.
Hadi canım sen kendini kandırmanın 'adamın karısıyla kanka moduna nasıl girerimin' hesabını yap.

:)) takip etmek.. okumayıp birine saydırmaya ne kadar meraklıymışsınız.her şey yazdığım gibi oldu.inanmayan inanmaz tabiki.

Pardon ama adamın şimdiki metresinin kişisel hesabıyla fake hesabına kadar bilen ben miyim? Yüoo.
Bu takip etmek değil de ne oluyor pardon?

Sizde sahiden ne pişmanlık, ne utanma, ne de ar duygusu mevcut.

Ne bekliyordunuz bunları buraya yazdıktan sonra gel omzumuzda ağla dememizi mi?

Bence karısını arayıp kocasını şikayet etmek yerine arkadaşını ara evli adamla Nasıl mesajlar gönderiyorsunuz birbirinize de
Sonra da ikisinide takip etmeyi bırak veya engelle

İlgilenmemek en doğrusu ya.Kadın biliyordur bu kadar zaman anlamıştır.Bitmiş gitmiş bir olaya dahil olmanın hiç anlamı yok.Bana bir şey katmaz.Teşekkür ederim yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…