- 20 Nisan 2016
- 973
- 1.370
- 113
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Gecti gittiyse neden deseliyosun sana mi kaldi milleti uyarmak senin korkman lazim bana dokunmayan yilan bin yasasin ne halleri varsa gorsun die 2 yil boyunca kadinin ne halde oldugunu dusunmedin de simdi mi dusunecegin tuttu ...bize sacma gelen de bu .... kimse seni raslamiyor yani sen kor olmussun 2 yildir kor sagir oldugun gibi ...en azından anlamaya çalışmışsınız.aldatıldığımı bilmek isterdim,teşekkür ederim demiş bir kadını tekrar uyarmalı mıyım diye sordum ama herkes beni taşlamaya odaklı.geçmiş gitmiş benim için halbuki. teşekkür ederim size
ya he he öyle.siz yorumunuzda o senden daha iyi durumda demeye çalışmışsınız zaten.bende onun gibi olmalıydım dedim.tşekkürler tekrarNeyini alkışlayacağım senin? Elin evli erkekleriyle oynaşmanı onların gönlünü hoş etmeni mi?
Ben ne yazdım sen ne anladın? Bir daha oku.
Hadi canım sen kendini kandırmaya 'adamın karısıyla kanka moduna nasıl girerimin' hesabını yap.
kimse bilmedi.kimsenin bilmesini istemedim.iki yıl boyunca da benden başka kimse üzülmedi.hatamın bedelini sadece ben ödedim.saçma gelebilir ama böyle.Gecti gittiyse neden deseliyosun sana mi kaldi milleti uyarmak senin korkman lazim bana dokunmayan yilan bin yasasin ne halleri varsa gorsun die 2 yil boyunca kadinin ne halde oldugunu dusunmedin de simdi mi dusunecegin tuttu ...bize sacma gelen de bu .... kimse seni raslamiyor yani sen kor olmussun 2 yildir kor sagir oldugun gibi ...
Neden utanayım? Hataysa hata diyorum zaten.Alnım açık geziyorum demiyorum
mutlu mesut bir beraberliğim var.o çetrefilli hayat zerre umrumda değil.Kıskandın mı ne..
Nasil bir bedel odedin acaba merak ettim ...kimse bilmedi.kimsenin bilmesini istemedim.iki yıl boyunca da benden başka kimse üzülmedi.hatamın bedelini sadece ben ödedim.saçma gelebilir ama böyle.
hataysa hata diyorum dedim.memnunum mutluyum demedim.haklısın yüz kızarması utanmak birer meziyet herkesten beklememek lazım..
sınavdan kopya çekmek hatadır kabul edersin sonucuna katlanırsın hatta ilerde an olarak anlatırsın..
senin yaptığın evli adamla ilişki, metres hayatı, yüz kızartıcı suç yani normal ahlaki değerere sahip olanların utanacağı bir durum..
ya he he öyle.siz yorumunuzda o senden daha iyi durumda demeye çalışmışsınız zaten.bende onun gibi olmalıydım dedim.tşekkürler tekrar
Arkadaşını arayıp hangi yüzle bunu diyecek acabaBence karısını arayıp kocasını şikayet etmek yerine arkadaşını ara evli adamla Nasıl mesajlar gönderiyorsunuz birbirinize de
Sonra da ikisinide takip etmeyi bırak veya engelle
Umrunda değilse neden hala hesaplarına bakıyorsun?mutlu mesut bir beraberliğim var.o çetrefilli hayat zerre umrumda değil.
Nasil bir bedel odedin acaba merak ettim ...
bakmıyorum.arkadaşım bugün durumdan haberdar etti.İlk defa öylesine baktım ve o zaman farkettim.Benim kendisiyle ilgim alakam kalmadı asla.Umrunda değilse neden hala hesaplarına bakıyorsun?
en azından anlamaya çalışmışsınız.aldatıldığımı bilmek isterdim,teşekkür ederim demiş bir kadını tekrar uyarmalı mıyım diye sordum ama herkes beni taşlamaya odaklı.geçmiş gitmiş benim için halbuki. teşekkür ederim size
Ders almış pişman olmuşArkadaşını arayıp hangi yüzle bunu diyecek acaba
Benim yüzümden kimse huzursuz olmadı.Ben kendi hayatımı mahvettim sadece.Aşk diyerek masumlaştırmıyorum,yaptığımın hata olduğunu hep söyledim hala da söylüyorum. Kadının aldatıldığımı bilmek isterdim,teşekkürler dediğini bildiğim için ikilemde kaldım hepsi bu.Pismansan neden hala adami takip ediyorsun sosyal hesaplardan. Adam seni de aldatmasaydi daha da devam edecektin. Sevmek degil seninki. Adamin resmen metresi olmussun iki yil. Bencillik seninki. Simdi de senin yasattigini baska bir arkadasin yasatiyor kadina. Senin aklin da simdi basina geliyor oyle mi? Adam zaten midesiz de hepiniz de midesizsiniz bence. Bir de metres hayatina ask demeniz yok mu... Sana da acimiyorum adama da sizin gibilere de. Ben cocuklara uzuluyorum. Bu kadar vasifsiz bir hayati yasamayi sen tercih etmissin. Iki yil. Tercihini de yasamissin. Artik rahat birakin su kadini.
Peki hiç utanmadın mı yüzün kızarmadı mıHiç alakası yok ya,hiç hemde. Kuyruğu kurtarmak falan,hiç ilgisi yok.Dışardan öyle görebilirsiniz sorun değil
o kişi arkadaşım değil.benim arkadaşımla tanışmıştı ben ortak olduğum için arada. sadece arkadaşlık var onların da aralarında.Ders almış pişman olmuş
Ben yaptım sen yapma diyebilir yaşadığı ve yaşattığı sıkıntıları biliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?