Evli, İnstagramda eşinin kardeşleri ekli olan adam ve sevgilisinin yaptığı yorumlar..

Gecti gittiyse neden deseliyosun sana mi kaldi milleti uyarmak senin korkman lazim bana dokunmayan yilan bin yasasin ne halleri varsa gorsun die 2 yil boyunca kadinin ne halde oldugunu dusunmedin de simdi mi dusunecegin tuttu ...bize sacma gelen de bu .... kimse seni raslamiyor yani sen kor olmussun 2 yildir kor sagir oldugun gibi ...

ya he he öyle.siz yorumunuzda o senden daha iyi durumda demeye çalışmışsınız zaten.bende onun gibi olmalıydım dedim.tşekkürler tekrar

kimse bilmedi.kimsenin bilmesini istemedim.iki yıl boyunca da benden başka kimse üzülmedi.hatamın bedelini sadece ben ödedim.saçma gelebilir ama böyle.

Neden utanayım? Hataysa hata diyorum zaten.Alnım açık geziyorum demiyorum

haklısın yüz kızarması utanmak birer meziyet herkesten beklememek lazım..

sınavdan kopya çekmek hatadır kabul edersin sonucuna katlanırsın hatta ilerde an olarak anlatırsın..
senin yaptığın evli adamla ilişki, metres hayatı, yüz kızartıcı suç yani normal ahlaki değerere sahip olanların utanacağı bir durum..

hataysa hata diyorum dedim.memnunum mutluyum demedim.

Nasil bir bedel odedin acaba merak ettim ...

Bunu görmeliydiniz,anlatılmaz malesef.Birilerini suçlamak,taşlamak hep çok kolay ama olayları bilmek,görmek gerek.Bu yaşananlara şahit olan herkes en çok bana üzüldü.sizleri anlıyorum hiçbirini görmedinğiniz için bu yorumlar kolay.yinede teşekkür ederim

Pismansan neden hala adami takip ediyorsun sosyal hesaplardan. Adam seni de aldatmasaydi daha da devam edecektin. Sevmek degil seninki. Adamin resmen metresi olmussun iki yil. Bencillik seninki. Simdi de senin yasattigini baska bir arkadasin yasatiyor kadina. Senin aklin da simdi basina geliyor oyle mi? Adam zaten midesiz de hepiniz de midesizsiniz bence. Bir de metres hayatina ask demeniz yok mu... Sana da acimiyorum adama da sizin gibilere de. Ben cocuklara uzuluyorum. Bu kadar vasifsiz bir hayati yasamayi sen tercih etmissin. Iki yil. Tercihini de yasamissin. Artik rahat birakin su kadini.

Ben dediğim gibi son cümlelerden bir şey anlamadım ama konuya genel baktığımızda bu adam sürekli birileriyle takılıyor anladığım kadarıyla. Evet siz bir hata yapmışsınız, neyse ki hatanızdan geri dönüp kurtarmışsınız kendinizi. O eşin durumu çok daha vahim. Kocası tarafından sürekli aldatılıyor, bunu biliyor ama ses edemiyor. Belli ki eşine maddi olarak muhtaç ki gururunu ayaklar altına ala ala sineye çekiyor. O kadının yaşadığı çok daha acı. Allah o adamı ıslah etsin. Siz eşiyle tekrar iletişime geçmeyin, eşi zaten biliyordur emin ol. O adamı da takip etmeyin artık.

Benim yüzümden kimse huzursuz olmadı.Ben kendi hayatımı mahvettim sadece.Aşk diyerek masumlaştırmıyorum,yaptığımın hata olduğunu hep söyledim hala da söylüyorum. Kadının aldatıldığımı bilmek isterdim,teşekkürler dediğini bildiğim için ikilemde kaldım hepsi bu.

Valla canim burda en buyuk bedeli gercekten Aldatilan yani adamin tapusunun sahibi ola kadin en buyuk bedeli odeyen bence ..... yeni ve mutlu mesut bi iliskim var demissin ben olsam korkardim sevgilimin kulagina gider gecmisteki hatam die korkardim etraflarinda bike dolasmazdim.... o adamin karisi da gercekten saftirikmis ben olsam once anneni sonra babani arardim olayi bir bir anlatirdim kiziniza sahip cikin derdim boyle bisi yapmadiysa helal olsun hakkatten melekmis .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…