- 18 Ocak 2016
- 942
- 2.027
- 113
- Konu Sahibi nuripapacium
-
E şimdi de olmasın bi zahmet.Ne olduğunu bilmiyorsunuz ortalığı bulandırmayın zamanında yapmışsınız yapacağınızı.Yazık o kadına ya.Kimbilir neler yaşadı.Kocası olacak haysiyetsizi Allah bildiği gibi yapsın..bakmıyorum.arkadaşım bugün durumdan haberdar etti.İlk defa öylesine baktım ve o zaman farkettim.Benim kendisiyle ilgim alakam kalmadı asla.
Nefret ediyorum sizden. Evli adamlarla düşüp kalkan hemcinsimden nefret ediyorum. Tiksiniyorum. Allah kahretsin evli adamlarla beraberlik yaşayanları kahretsin. O adamlarıda kahretsin sizide kahretsin.
Ben iyice anlamadım kim kimo kişi arkadaşım değil.benim arkadaşımla tanışmıştı ben ortak olduğum için arada. sadece arkadaşlık var onların da aralarında.
Peki hiç utanmadın mı yüzün kızarmadı mı
Ha yani adamın diğer kadınla görüşmesini hazmedemeyip hırsını almak için değil yani sadece masumca gerçekleri anlatmak istediğinden. Ne kadar da masumsun sen öyle. Adamı hala instagramdan takip sebebinde masumanedir eminimGerçekleri anlattığın iyi oldu,bilmek isterdim diyen biri olduğu için söyleyip söylememek arasında kararsız kaldım hepsi o.Ve evet inanmak zorunda değilsiniz ama üzüldüm.Gerçek bu
Gerçekçi bir insanım.Yaptığımın yanlış olduğunun hep farkındaydım.Olmasaydım ayrılmak istedik o da bende demem ki..Ya boyle 2. Kadinlar vay iliski yasamamistim, ilk askimdi, sevilmeye ihtiyacim vardi falan diye zorlamasalar da ahlaksiz bir insandim benim gibi ahlaksiz bir erkek cikti karsima ve beraberlik yasadik deseler daha az tepki görecekler. Adamin kisiligi bu seninle baskasini aldatan baskasiyla da seni aldatir. Diger kadin olmasa siz masum (!) askiniza devam ederdiniz bu pisman ayaklarina da girmezdiniz. Bence haddinizi bilin kim kimle ne yapiyorsa yapsin baginizi koparin artik.
Tek kelime haketmişsin. Evli barklı adamla düşüp kalkmadan önce düşünecektinBir gencin yaşadığı şeyi kimseye anlatamaması,intihar aşamasına kadar gelmesi ve hiçbir arkadaşına bana yardım et diyememesi,yaşadığı ilişkinin ağırlığı,o ilişkideki adamın acımadan yaptıkları,üstüne üstlük acındırmak için söylemiyorum ama 20 yaşında bir kızın hamile olduğunu düşündüğü dönemde tek başına kalıvermesi,çaresizliği ne demek,o çaresizliğinin acısını yaşamak ne demek bilmediğiniz için ardında utanma,kızarma aramanız çok normal ama hepsi bu 4 satırda yaşandı benim için.Sandığınız kadar güllük gülistanlık değildi işte..
Ne kadar agresif tavırlar sergileniyor bu tür konular açıldığında... Kocasını elinden kaçırma korkusu olan kadınlar en çok saldıranlar da bence... Beşer şaşar diye bir laf var insanlar hata yapabilir çok büyük hatalar yapabilir hatta, mühim olan pişman olduktan sonra geri dönmemek.. Eski sevgilisini, görüşmediği eski arkadaşını hatta düşman olduğu insanları bile zaman zaman merak eden, kendini tutamayıp sosyal medyadan bakan, acaba yaptıklarının cezasını çektimi sorusuna cevap arayan kadınlar niye taşlanırki bukadar, hanginiz yapmıyor? Konu sahibine de tavsiyem, hiç bulaşmayın. Sizi bildiği halde affeden yenilerini de affedecektir nasılsa...
Tek kelime haketmişsin. Evli barklı adamla düşüp kalkmadan önce düşünecektin
Bu konularda tepki verenler kocasinu kaybetme korkusu olan kadinlardir diye sacma bi genelleme yaparsaniz boyle konularda 2. Kadina destek olanlar evli adamlarla iliski yasayanlardir gibi sacma bi genellemeye de varilabilir. Mantikli konusalim bence.Ne kadar agresif tavırlar sergileniyor bu tür konular açıldığında... Kocasını elinden kaçırma korkusu olan kadınlar en çok saldıranlar da bence... Beşer şaşar diye bir laf var insanlar hata yapabilir çok büyük hatalar yapabilir hatta, mühim olan pişman olduktan sonra geri dönmemek.. Eski sevgilisini, görüşmediği eski arkadaşını hatta düşman olduğu insanları bile zaman zaman merak eden, kendini tutamayıp sosyal medyadan bakan, acaba yaptıklarının cezasını çektimi sorusuna cevap arayan kadınlar niye taşlanırki bukadar, hanginiz yapmıyor? Konu sahibine de tavsiyem, hiç bulaşmayın. Sizi bildiği halde affeden yenilerini de affedecektir nasılsa...
Bunlar bedel değil sonuç sadece. Siz henüz yaptığınız şeyin bedelini odemediniz. O kadına yasattiginizi yaşadığınız vakit adalet yerini bulacakBir gencin yaşadığı şeyi kimseye anlatamaması,intihar aşamasına kadar gelmesi ve hiçbir arkadaşına bana yardım et diyememesi,yaşadığı ilişkinin ağırlığı,o ilişkideki adamın acımadan yaptıkları,üstüne üstlük acındırmak için söylemiyorum ama 20 yaşında bir kızın hamile olduğunu düşündüğü dönemde tek başına kalıvermesi,çaresizliği ne demek,o çaresizliğinin acısını yaşamak ne demek bilmediğiniz için ardında utanma,kızarma aramanız çok normal ama hepsi bu 4 satırda yaşandı benim için.Sandığınız kadar güllük gülistanlık değildi işte..
Inşallah birgün kocanızda sizi aldatmaz
koymaz bana.kısmet der geçerim.o yaşadıklarımın yanında devede kulak kalır çünkü.teşekkürler yinedeBunlar bedel değil sonuç sadece. Siz henüz yaptığınız şeyin bedelini odemediniz. O kadına yasattiginizi yaşadığınız vakit adalet yerini bulacak
genelleme yapabilirsiniz tabiki hiç sorun değil, hayatım kimseyi bağlamadığı gibi genellemeler de beni bağlamaz..Bu konularda tepki verenler kocasinu kaybetme korkusu olan kadinlardir diye sacma bi genelleme yaparsaniz boyle konularda 2. Kadina destek olanlar evli adamlarla iliski yasayanlardir gibi sacma bi genellemeye de varilabilir. Mantikli konusalim bence.
Ben dediğim gibi son cümlelerden bir şey anlamadım ama konuya genel baktığımızda bu adam sürekli birileriyle takılıyor anladığım kadarıyla. Evet siz bir hata yapmışsınız, neyse ki hatanızdan geri dönüp kurtarmışsınız kendinizi. O eşin durumu çok daha vahim. Kocası tarafından sürekli aldatılıyor, bunu biliyor ama ses edemiyor. Belli ki eşine maddi olarak muhtaç ki gururunu ayaklar altına ala ala sineye çekiyor. O kadının yaşadığı çok daha acı. Allah o adamı ıslah etsin. Siz eşiyle tekrar iletişime geçmeyin, eşi zaten biliyordur emin ol. O adamı da takip etmeyin artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?