Evli iş arkadaşım ve taciz:((((

selinsel

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
14
0
16
İstanbul
Arkadaşlar kimseye anlatamıyorum lütfen bana akıl verin evli işarkadaşım beni canımdan bezdirdi önceleri sözle laf çarplarıyla tacizde bulunuyordu artık iyice abarttı bir iki kere arkadaşça gibi dokunmaya çalıştı ben çekildim tabi geçen hafta odama geldi işle ilgili bir problem bahanesiyle zorla beni öptü kendimi çok kötü hissediyorum işe gitmek istemiyorum sürekli beni takip ediyo gözü hep üstümde saçma sapan mesajlar atıyo yok bi evet de eşimi tek kalemde silerim ben sana aşık oldum saçma sapan sözler deli olcam:((((Kimseye söyleyemiyorum şikayet etsem yüz verdi falan dicek yok yere adım çıkacak:(( Kaç gündür gözüme uyku girmiyo ne yapmalıyım lütfen bana yol gösterin:(

attıgı mesajları sılme gıt savcılıga ver zaten orada senınde onunda ne mesajlar attıgınız cıkar ortaya ne ugrasıyorsun pıs herıfle canını sıkmaya degmez

Silmiyorum zaten hiç cevap vermiyorum işe gidince yüzsüz yüzsüz neden cevap vermiyosun eşimin görmesinden mi korkuyosun diyo çok geriliyorum çok hiç bişeyden korkusu yok .adımı çıkarmasından korkuyorum yok yere iyilikle yaklaşıyım diyorum kaç kere yapma evli barklı adamsın dünyalar güzeli eşin var diyorum ayıp değilmi biz kaç yıllık arkadaşız diyorum tamam çok rahatsızsan bırakcam peşini diyo tekrar devam ediyo.Manyağın teki tersine gitmektende korkuyorum servisten benden sonra iniyo evimi barkımı biliyo korkuyorum :(

ne demek ya zorla öpmek canım dikkat et adam daha ileri gitmesin
sen sessiz kalıyorsun diye dahada bir cesaretmi gelmiş adama
sessiz kalma sesini kaydet gerekirse kameraya çekki elinde delil olsun savcılığa git şikayet et
kendini korumak için biber gazları falan oluyor gerekirse ondan bir tane al

​ailenle mı yasıyorsun ?

Silmiyorum zaten hiç cevap vermiyorum işe gidince yüzsüz yüzsüz neden cevap vermiyosun eşimin görmesinden mi korkuyosun diyo çok geriliyorum çok hiç bişeyden korkusu yok .adımı çıkarmasından korkuyorum yok yere iyilikle yaklaşıyım diyorum kaç kere yapma evli barklı adamsın dünyalar güzeli eşin var diyorum ayıp değilmi biz kaç yıllık arkadaşız diyorum tamam çok rahatsızsan bırakcam peşini diyo tekrar devam ediyo.Manyağın teki tersine gitmektende korkuyorum servisten benden sonra iniyo evimi barkımı biliyo korkuyorum :(

Kaç yıllık arkadaşsınız ?
Kaç yıldır devam ediyor bu tavrı
Şikayet et korkacak ne var

Korktum çok korktum inanın gücüm yetmedi başımı çevirdim direndim ama yetmedi anlatırken hala çok kötü oluyorum o anı yaşıyorum bağırsam yan odalardan duyulcak rezil olcam o kadar iğrendim ki günlerdir gözüme uyku girmiyo...Bu nasıl bi gözü dönmüşlüktür biri gelse oan görse işimizden oluruz .Erkeklerden nefret etmeye başladım.Bu yaşıma kadar ilk defa böyle bişeyle karşılaştım Allah kimsenin başına vermesin.

kesinlikle rahatsız olduğunu söyle bu davranışlara devam ederse herkese rezil edeceğini söyle... kesin ve net davranmazsan bu tacizlerin devamı gelecektir belki daha da ileri gidecektir emin ol...

Ah diyorum böyleleri bana denk gelmiyorki :47: yaşadığına pişman ederdim o pisliği :47:

​ailenle mı yasıyorsun ?

Ailemle yaşasam korkmam bi kız arkadaşımla yaşıyorum servisten tam evimin önünde bırakıyor tersine gidersem gelir falan işte böyle yapan adam bunuda yapar korkusu yok o yüzden insanca anlatmaya çalışıyorum muhattap olmamaya çalışıyorum ama hep peşimde:(

Korktum çok korktum inanın gücüm yetmedi başımı çevirdim direndim ama yetmedi anlatırken hala çok kötü oluyorum o anı yaşıyorum bağırsam yan odalardan duyulcak rezil olcam o kadar iğrendim ki günlerdir gözüme uyku girmiyo...Bu nasıl bi gözü dönmüşlüktür biri gelse oan görse işimizden oluruz .Erkeklerden nefret etmeye başladım.Bu yaşıma kadar ilk defa böyle bişeyle karşılaştım Allah kimsenin başına vermesin.

Neden bağırmıycaksınız.
Onun yaptığı rezillikten siz niye utanıyorsunuz?
Hadi o an bağıramadınız,elinizde delil varmış,neden bunu onun yanına bırakıyorsunuz.
Sadece mesajları göstermeniz bile size inanılmasına yeter,
Tabii sizin de korkucak bişeyiniz yoksa!!!!

Ailemle yaşasam korkmam bi kız arkadaşımla yaşıyorum servisten tam evimin önünde bırakıyor tersine gidersem gelir falan işte böyle yapan adam bunuda yapar korkusu yok o yüzden insanca anlatmaya çalışıyorum muhattap olmamaya çalışıyorum ama hep peşimde:(
savcıya gıt ve herseyı anlat zaten pacaları tutusur ıfadeye cagırdıkları zaman o senın pesınden kosar vazgec davandan dıye

ilk başlarda sözle tacizde bulunan adama

sesınızı cıkarmazsanız ,sonra öper de başka şeyde yapar ..

kendınızden tavız vermemenız gerekıyordu .

sessız kalarak bu tavızı vermıssınız .

ne demek ya zorla öpmek canım dikkat et adam daha ileri gitmesin
sen sessiz kalıyorsun diye dahada bir cesaretmi gelmiş adama
sessiz kalma sesini kaydet gerekirse kameraya çekki elinde delil olsun savcılığa git şikayet et
kendini korumak için biber gazları falan oluyor gerekirse ondan bir tane al

mesajları silmiyorum sessiz kalmak derken kaç kere uyardım insanca 4 yıldır aynı iş yerinde çalışıyoruz bizde böyle şeyler direk işten atılma sebebi o yüzden bağıramıyorum tepkimi normal konuşarak veriyorum korkusu yok korkuyorum iftira atar yüz verdi falan der yapabilecek kapasitede çamur at izi kalsın misali....yanıma gelemiyo artık oda arkadaşlarım izinden döndü odada kimse kalmayınca bende hemen çıkıyorum odadan yalnız kalmamaya çalışıyorum yalnız yakalayamayınca mesaj atıyo sürekli eve gidince atmıyo tabi korkusundan. Biber gazını aldım çantamda taşıyorum ne olur ne olmaz Allah'ım bana yardım etsin bir an önce vazgeçsin benden işimi kaybetmek istemiyorum çok emek verdim:(

başınıza gelen şey yanılmıyosam mobbing oluyo.son yıllarada bununla ilgili özel yasalar çıkardılar die biliyorum.bayanlar için pozitif ayrım yapılıyo.hem kanıtınız hem de şahitleriniz var.şikayet ederseniz ceza alması gerekir.

adını çıkarmasından korktuğun için mi seni öptüğü zaman bağırıp çağırıp bütün iş yerine rezil etmedin?

biraz dik dursana arkadaşım ya, sen böyle pısırık davranırsan daha cesaretlenir adam.

mesaj gönderiyomuş, daha ne? elinde kanıt da var.

size yapılan suçtur.
eğer olayda karşı tarafa cidden ümit verme ya da karşılk verip sona vazgeçme gibi bir davranışta bulunmadıysanız ya amirinize ya da savcılığa gidin.
bakın bu işler çok tehlikeli. bayan olarak maalesef üzerimize yapışıp kalıyor.
dikkatli olun.

ilk başlarda sözle tacizde bulunan adama

sesınızı cıkarmazsanız ,sonra öper de başka şeyde yapar ..

kendınızden tavız vermemenız gerekıyordu .

sessız kalarak bu tavızı vermıssınız .

İşte bundan korktuğum için kimseye bişey söyleyemiyorum burda bile yüz verdim taviz verdin gözüyle bakılıyor bizim iş yerinde evlilik ilişki bu tarz şeyler işten çıkarma sebebi söyledim bunu işten çıkardılar evimi barkımı biliyo gelse bişey yapsa ne olacak tabi dert sizin başınızda olmayınca bunları düşünmüyosunuz.ses çıkartmamak derken bağırmadan tepkimi verdim tabiki o an şoktan yapamadım bişey sadece direndim çabuk çık git burdan diyebildim.Sözle tacizlerinde de gereken cevaparı verdim ama anlamayan anlamıyo ne yapabilirim.

sen ne kadar sessiz kalırsan o kadar üzerine gelecektir.sessizliğinden düzgünce geri cevirmenden hoşlanıyor ya da
nazlanıyor anlayordur. bütün sapıklar o şekil cünkü. bağırıp cağırma iş yerinde tehtit et.savcılığa vereceğini söyle eşine anlatacağını söyle... sessiz kalma dik dur. ailene söyleyeceğini söyle arkanda birilerinin olduğunu bilsin.
o utansın sana ne olyor!

Back
X