Evli kadin çalışmalı mı?

Kendinizce "aldatilmamak" için masterini yaptığınız mesleginizden, sosyal hayatınızdan,ekonomik ozgurlugunuzden vazgeciyorsunuz ha? Yazık gerçekten çok üzüldüm sizin adınıza. Çünkü bu kafayla zaten bu evlililik devam etmez. Olur da bi sekilde aldatilirsaniz ya da olmadi gecinemezseniz yillarca terkettiginiz mesleginizle ve bes kurussuz ortada kalırsıniz.Evlilik karşılıklı güvenle kurulur, birbirine her türlü destek olursun çıkar ilişkisi yoktur o senin en yakınındır. Yazık...

Yuksek lisans mezunusunuz ve calisirsam kocam rahatlar gozu disariya bakar diye dusunuyosunuz.daha dogrusu olur acaba diye kafanizda supheler var.k.bakmayin da okumamis biri bunu sorsa hadi neyse derim ama siz okumussm hatta yuksek lisans yapmissiniz bu soru sizce mantikli mi.erkegin icinde varsa darlikta da yapar rahatlikta da.

Ne biçim sözler bunlar yok erkek rahatlayınca gözü başkasıba kayarmış falan aldatan erkekler hep maddi durumu iyi olanlar mı? o zaman borç.harç bunalımına da girip aldatabilir ne alakası var bir insanın içinde yoksa hiçbirşey olmaz ayrıca beraber ortak birşeyler yapmak daha değerli tek eşimiz çalışıp zorlanırsanız siz de zahmet çekeceksiniz. Evdd ne yapacaksınız ki eşinizde tüm gün işte olacak birikim yaparsınız yatırım yaparsınız güvenceniz olur

Zamaniniz imkânınız varsa çalışın beraber odeyin borçlarınızı o konuşanlara da bakmayın bir yuva iki kişi ile kurulur sonuçta. İleride yatırım yaparsınız.

Olaki evlilik sona erdi ne olacak? Tecrübe yok birikim yok birşey yok kocaya bağımlı öylece ortada kalmış baba evine mi dönüş? Şok edici ilkel düşünceler birde durup kocama para yedirmeyim kafası rahat olmasın diye düşünüyor

Ne cahilce bir düşünce kadın çalışınca ekonomik özgürlüğü olur iki kuruş para için adamlara yalvarmaz harcadığı iki kuruş un hesabı sorulmaz öyle düşünenler sanırım böyle yaşamaktan memnunlar bence bir kadın in dünyada yapacağı en güzel şey çalışmaktır...

Valla çift maaşlıyız, 7 bin lira para geliyor ama bi araba kredisi ev kirası derken bizim kafa rahat değil yine de. Elbette şükrediyoruz, 3 sene sonra da bitecek kredimiz. Ne bileyim ben mutluyum maaşım olduğu için, adam çalışıp bize yedirirken iyi de kadın biraz destek olunca niye kötü oluyor anlamıyorum ben. Bu zihniyetteki kadınların bir kısmı çalışmayıp evde tembellikle 80 kiloya geliyor sonra adam bi şey deyince de burda ağlıyorlar. Adam yapacaksa tek maaşla yine aldatır sonra kadın işsiz elinde üç kuruşsuz ne yapacam diye kara kara düşünür.

Benim annem ben kendimi bildim bileli calisiyor. Babamda vardiyali calisir biri evdeyken digeri olmaz falan.
Henuz bir sorun olmadi cok sukur. Bu arada 22 yasindayim:)
Bu nasil bir dusunce ben anlamadim yalniz. Kocana para yedirme diyen insanlar kocalarini sevmiyor mu acaba el degil o kisi sonucta. Siz calismazsaniz esiniz calisirsa o size sizin tabirinizle parasini yedirmis olacak ama.
Dusunce tarzinizi sizin gibi egitim olarak yuksek duzeyde birine yakistiramadim. Her seyi gec yahu o kadar emek. Bosuna mi curuttunuz o dirsegi okurken. Ben hukuk okuyorum nasipse bitiyor bu yil. Evlendigimde esim bana calisma derse ya o kisiyle evlenmem, evlenmissem de bosanirim. Insanin kendine ait ozgurlugu ve sinirlari olmali. Bence tekrar dusunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…