Evli Kadın gibi olmak....

kadınlar en iyi kadınlar anlar diye bilirdik. evli oluncaı kadının yüzüne bakılmayacak acaip bişey gibi görüyolar demek.
bence onların çevrelerinde evli kadınlar öyle olabilir (tabi sende onların çevresindesin ama seni demiyorum tabi).
boşver bence hiç takma kafana, eşin seni beğeniyorsa sende kendini iyi hissediyorsan onlar ne düşünürlerse düşünsünler.

seninki bence patronun tavlanacak çıtır listene alınamayacağını kastetmiş olmasın

yok daha neler! :1shok:patronum 65 yaşında ...burası bi aile şirketi karısı ve cocuklarıyla beraber calısıyo...kötü bi niyeti olduğundan değil.. aklı sıra espri yaptısengözlerimebaksanab

bence kadının evlenmesi ile ilgisi yok, bu bi deyim gibi dilimize yerleşmiş, yaygın bi kullanımı var..
çingene gibi, laz mısın, karı gibi kullanımlarına benziyo bence..

daha 2 gün önce lise arkadaşımın düğününde birçok eski arkadaşımızı gördüm. çoğunu görünce gözlerime inanamadım.:1shok:
evlilik yaramış, çok güzel ve bakımlı olmuşlar(ünv sonrası bekar zamanlarına göre).
evlendikten sonra kilo almanın bakımsızlıkla ya da salmakla alakası yok bence. kilo almanın birçok sebebi var. bilmeden eleştirenleri ciddiye almam ben.

valla ben böyle bişey duymadım hiç
hatta facebookum dan bikaç cümle kopyalamak istiyorum

""kıs aybık ewlılık sana yaramıs yuzun baska bı gusellesmıs yaw:D:D:D""
""kıs canoooo bu ne guselleık ewlılık yaramıs hee:):) bu arada kemerını we etegını nerden aldın????:D:D:D""
""harbıı haaa ewlılıkkk yaramıss buna lannnn kıskandımmm sımdıkkk haaaa tuba sımdıı kesn aybıkdee solee der bısee catlatırcasınaaa kıkanmayınn nolurr calısınn sızındee olurr ahahahhha""

gibi..

benim adetlerde bir düzensizlik başladı, ondan sonra kilo almaya başladım ama bu bekarken de başıma gelebilirdi...bilmiyorum sonuçta ama arkadaşım da beni kasdederek söylemedi sonuçta, kendi başından geçeni anlattı...ama aklımı başıma da geldi..eşimle konuşayım bu durumu da..bana iki de bir dikkat çekme şöyle yapma böyle yapma demesin...bir de evlendikten sonra "seni ben beğeneyim yeter, başkasına güzel olma, ben seni böyle beğeniyorum gibi laflarla uyuttu beni....hep böyle başlar, sonra evdeki kadını beğenmez olurlar de mi?

O benzetmeyi evlenip yeni doğum yapmış (O sırada kadınlar kendine bakamadığı için) anlamında söylemiş olabilir mi acaba..
Ne alakası var evlilikle yahu. Ne bekar kızlar var kendini salmış 10 küsür yaş büyük gösteriyor.
Evli ve güzel, bakımlı tanıdığım çok fazla.
Örneğin dün bir tanıdığımla karşılaştım, 30 yaşında çocuğu var, yani kadın da en azından 50 yaşında, ve inanamazsınız 28-30 yaşındayım dese herkes inanır. Öyle gösterişli giyim falan da değil konu. Bakımlı, fit bir vücut, pürüzsüzbir cilt, kısaca genç kız gibi.
Yani benzetme yanlış, evlilikle değil kendine bakmak&salmakla alakalı durum.

Yeni jenerasyon genelde bakımlı eski kadınlara göre kilosuna giyimine çok dikkat ediyor.Öylede olması gerek bence.

Banada hiç evli gibi görünmüyosun derler, iki türlüsüde bakış açısı olarak hoşuma gitmiyor benim...:1closedeyes:

ne yazık ki bazı kişiler böyle düşünüyor.3 ay kadar önceydi.ben kilo falan almıştım..karşı komşumuzun yaşlı teyzesi bana..ne yaptın kızım kendine evli kadınlara dönmüşün daha evlenmeden böyleysen hele evlenince...ok bozulmuştum.. Ne demek şimdibu??

Dışardan görenler aaa bu evlimi dicekler?kısmetim mikapanacak..

çok bağnaz düşünce..ama demek varmış dayandıkları bişey.

kim ne derse desin amannn boşver
bende erken evlendim diye çok şey sölediler
olamaz evlimisin falan filan gibi
sanki evli olunca bakımsız pazen etekle tülbenlte dolaşıyosun,devamlı yemekle cebelleşiyosun,bakımlı olmuyosun ama bizim içimizde ne cevherler olduğunu bilmiyolarsengözlerimebaksanab
bakımlı olan hep kazanır arkadaşım,hep derim annem gibi olmicam kendime bakıcam diye
kadın yazık harap olmuş,kendine baksaydı babam hala kıskançlığından çatlardı
çocukkende öleydim hep kızardım anneme,okula ruj sürüp gel saçlarını yaptır diyekaydirigubbakcemile3
arkadaşlarımın annesi gibi bakımlı ol diyedelikafadulden
anlicağın zihniyet işte=))yeni nesil bakıyo kendine eskisi gibi değil,sana bunu söyleyende biraz yanlış düşünüyo kanımca

ben bekarım ama şirince bir göbeğim mevcut:))arkadasın kötü niyetle söylememiştir ben şu söze inanırım hep:BU DAHİL,BÜTÜN GENELLEMELER YANLIŞTIR.Nietscheze.

34 yaşında 10 yıllık evli 2 dene bebesi olan, zabahtan ağşama çalışan, evlendiği kiloyla aynı olan, dipçik gibi, fişşek gibi bir hatunum.:lepi:
Tamamen hayata pozitif bakmayla alakalı olduğunu düşünüyorum bu fişşeklik durumunun. Beni evde pijamayla, eşofmanla göremezsiniz hayatta. Eve gittiğimde kıyafetimi değiştirir, o kıyafetime uygun küpe, kolye vs ne varsa takarım. Daha hafif bir koku sıkarım. Saçlarımı hiçbir zaman salkım saçak göremezsiniz.Kocam arada görüyor, benden erken kalkınca, köftesüprizzzzz, kendimi salmadım ayol, salmam.kaydirigubbakcemile5

34 yaşında 10 yıllık evli 2 dene bebesi olan, zabahtan ağşama çalışan, evlendiği kiloyla aynı olan, dipçik gibi, fişşek gibi bir hatunum.:lepi:
Tamamen hayata pozitif bakmayla alakalı olduğunu düşünüyorum bu fişşeklik durumunun. Beni evde pijamayla, eşofmanla göremezsiniz hayatta. Eve gittiğimde kıyafetimi değiştirir, o kıyafetime uygun küpe, kolye vs ne varsa takarım. Daha hafif bir koku sıkarım. Saçlarımı hiçbir zaman salkım saçak göremezsiniz.Kocam arada görüyor, benden erken kalkınca, köftesüprizzzzz, kendimi salmadım ayol, salmam.kaydirigubbakcemile5

maşallah kuzu maşallah :nazar:

Back
X