- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
kesinlikle bu düşünceye karşıyım ben...o kadar çok bakımlı ve güzel evli bayanlar var...buna bende dahilim dermişim:roflol:...işin şakası tabi..insanın kendine verdiği değerle alakalı bu işler..aynaya baktığında kendini güzel ve bakımlı gördüğünde kendine olan güvenin artıyor..mesela ben (şuan ki halim değil tabi hamileyim) evlendikten sonra daha zayıfladım daha bakımlı olduğuma inanıyorum...
ne bekarlar var sülküm pülküm gezen...ne evliler var hemde 2-3 çocuklu podyumdan fırlamış gibi...kesinlikle insanın kendine verdiği değerle alakalı
Allah aşıkna yaa bugün ne giydin çekte görelim topiğine bakın..anneler birbrinden güzel hepsi..yıkılıyor ortalık..fizikler süper,giyim kuşam o biçim...takma arkadaşını ve annesini..kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş..
ne bekarlar var sülküm pülküm gezen...ne evliler var hemde 2-3 çocuklu podyumdan fırlamış gibi...kesinlikle insanın kendine verdiği değerle alakalı
Allah aşıkna yaa bugün ne giydin çekte görelim topiğine bakın..anneler birbrinden güzel hepsi..yıkılıyor ortalık..fizikler süper,giyim kuşam o biçim...takma arkadaşını ve annesini..kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş..