• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli kadın ve evli erkek ilişkisi..

toramanaye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
26
30
3
39
kızlar konuyu arkadaşım adına açıyorum benle alakası yok önce onu diyeyim benim doğru düzgün bir evliliğim ve de bebeğim var şükür hatta biride yoldaNeyse şimdi benim çok samimi bir bayan arkadaşım iş yerindeki bir beyle ikiside evli çocuklu duygusal bir ilişki içinde buldu kendini çok uyardım yapma etme tutma hayatın bitecek ama yok olay cinsellik boyutuna taşınmış şuan hamile.eşi dünya iyisi bir adam ama ilgisizliği vardı az çok belliydi diğer şeref yoksunu adam ise güya toplumda çok sevilen sayılan bir adam karısını asla aldatmaz denen tiplerden karımı sevmiyorum ama bu benim kaderim katlanmak zorundayım demiş yani ayrılacamda demiyor şaka gibi.ölüyorum seviyorum diye sürekli bizimkinin peşinde.arkadaşım ayrıldı ama bebeği öğreneli beri adam bırakmıyor sana destek olmak istiyorum yanında olmak istiyorum bilmem ne.ya göz göre göre arkadaşım batağa saplantı durumun neresinden tutsam elimde kalıyor ama salak bu adama hala inanıyor ya ne demeliyim?adam zaten karısını boşamayarak sevmediği anlamına gelmez mi

kızlar konuyu arkadaşım adına açıyorum benle alakası yok önce onu diyeyim benim doğru düzgün bir evliliğim ve de bebeğim var şükür hatta biride yoldaNeyse şimdi benim çok samimi bir bayan arkadaşım iş yerindeki bir beyle ikiside evli çocuklu duygusal bir ilişki içinde buldu kendini çok uyardım yapma etme tutma hayatın bitecek ama yok olay cinsellik boyutuna taşınmış şuan hamile.eşi dünya iyisi bir adam ama ilgisizliği vardı az çok belliydi diğer şeref yoksunu adam ise güya toplumda çok sevilen sayılan bir adam karısını asla aldatmaz denen tiplerden karımı sevmiyorum ama bu benim kaderim katlanmak zorundayım demiş yani ayrılacamda demiyor şaka gibi.ölüyorum seviyorum diye sürekli bizimkinin peşinde.arkadaşım ayrıldı ama bebeği öğreneli beri adam bırakmıyor sana destek olmak istiyorum yanında olmak istiyorum bilmem ne.ya göz göre göre arkadaşım batağa saplantı durumun neresinden tutsam elimde kalıyor ama salak bu adama hala inanıyor ya ne demeliyim?adam zaten karısını boşamayarak sevmediği anlamına gelmez mi

Burada sadece ADAM mı Şeref yoksunu ?
Arkadaşınız hamileliği konusunda eşine ne diyecek !
Vicdan diyorum sızlamıyor mu ?
Adam boşanmayı tercih etmiyor çünkü 2.si de cazip geliyor niye boşasınki biride üzgünüm ama cepte.
Çok zor ve ağır bir durum olmalı,Allah islah etsin.

Arkadaşının hayatındaki adam için şeref yoksunu demişsin ama arkadaşının da o adamdan farkı yok. Bir de hamileymiş arkadaşın umarım tez zamanda aklı başına gelir. Doğmamış çocuğunu da mı düşünmüyor.

Nasil icinde bulmus kolundan tutup atmislar mi iliskinin icine.?Arkadasin cok masum, adam serefsiz oyle mi? Valla al birini vur otekine, ikisi de seref yoksunu.
Buna ask demiyoruz biz. Ask kavramini pisletmesinler.
Arkadasinin kocasi ilgisizse bosanir oyle iliski yasar bu bahane degil. Adama gelince bulmus ayni ahlak duzeyinde birini idare ediyor iste.
Bebek adamdan sanirim kocasina ne demis peki?
Bana dostunu soyle sana kim oldugunu soyleyim demisler. Eski isyerimde boyle bir kadin vardi. Birgun sigara icerken anlatmisti bana birdaha gorusmedim.
Uzgunum nerden tutsan elinde kalan bir mesele haaa tabi konu gercekse yoksa bu ahlak ve seref duzeyi gercek olmayi haketmeyecek kadar kotu.

Back
X