Evli kadın ve evli erkek ilişkisi..

Konu maalesef gerçek evet arkadaşımda şeref yoksunu o noktada eksik yazmışım ama bu güne kadar en ufak bir hatası olmadı bana karşı.ilk defa böyle bir durumlar karşılaşınca afalladım ilkokuldan beri arkadaşım o benim

Aynen durum bu.kocasıda karım hamile aramızdaki buzlar eriyecek diye mutlu bu nasıl bir durum kafam durdu
Arkadaşınız da şeref yoksunu tek hatalı adam değil yani. Böyle bir insanın yüzüne bile bakılmaz isterse can ciğer olsun , kocasına bunu yapan yakınlarına neler yapar. Sanki zorla adamla beraber ol demişler.

kızlar konuyu arkadaşım adına açıyorum benle alakası yok önce onu diyeyim benim doğru düzgün bir evliliğim ve de bebeğim var şükür hatta biride yoldaNeyse şimdi benim çok samimi bir bayan arkadaşım iş yerindeki bir beyle ikiside evli çocuklu duygusal bir ilişki içinde buldu kendini çok uyardım yapma etme tutma hayatın bitecek ama yok olay cinsellik boyutuna taşınmış şuan hamile.eşi dünya iyisi bir adam ama ilgisizliği vardı az çok belliydi diğer şeref yoksunu adam ise güya toplumda çok sevilen sayılan bir adam karısını asla aldatmaz denen tiplerden karımı sevmiyorum ama bu benim kaderim katlanmak zorundayım demiş yani ayrılacamda demiyor şaka gibi.ölüyorum seviyorum diye sürekli bizimkinin peşinde.arkadaşım ayrıldı ama bebeği öğreneli beri adam bırakmıyor sana destek olmak istiyorum yanında olmak istiyorum bilmem ne.ya göz göre göre arkadaşım batağa saplantı durumun neresinden tutsam elimde kalıyor ama salak bu adama hala inanıyor ya ne demeliyim?adam zaten karısını boşamayarak sevmediği anlamına gelmez mi
olur mu hiç boşanmaması sevmediği anlamına gelmez arkadaşını iyi metres yapar tadından yenmez hadi canım.KİB

Kendini nasıl böyle bir ilişki içinde bulmuş çok merak ettim. Sanki 15 yaşındaki kız arkadaş kurbanı olmuş gibi masumane anlatmışsınız olayı.
Arkadaşınız bile isteye o adamla sevişmiş yetmemiş gayri meşru çocuk yapmış onu da eşine yutturacak. Şu durumda şerefsiz olan sadece adam mı?
Benim böyle bir arkadaşım olsa itin mabadına sokar daha yüzüne bakmazdım.

Konu maalesef gerçek evet arkadaşımda şeref yoksunu o noktada eksik yazmışım ama bu güne kadar en ufak bir hatası olmadı bana karşı.ilk defa böyle bir durumlar karşılaşınca afalladım ilkokuldan beri arkadaşım o benim
toplumumuzda bir söz vardır yanlış anlamayın ama
bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye
size direkmen bir hatası olmaya bilir
ama yanınızda ki insanın nasıl karakterinin olduğu önemli değil mi?

sen tıkanmış olabilirsin insanca uyyarını da yapmışsın iş hamilelik boyutuna gitmiş.yetişkin bir insana daha neyi anlatabilirsin ki?demekki başına gelecek kötü şeyleri göze almış.ayrıca kocasının ilgisizliğinden intikam filan mı almayı düşünüyor bu şekilde?peki diğer p. adamın seviyorum ölüyorum demesi yalan hiç rahatını bozmak istemiyor hevesini alamamış.

Arkadaşınızın konusu değil, sizin konunuz bu. Arkadaşınızın olsa üye olur, kendisi açardı konuyu. Böyle haltları yiyenler hep arkadaşımın diye acıyor konuyu zaten, sanki üye olmak parayla siteye.
Edit: zaten konu sizin değil arkadaşınızın olsa sevse boşanmaz mı diye sormaz, arkadaşımı vazgeçiremedim arkadaşımla konuşmayı nasıl keserim diye sorardınız; çünkü şu durumda sadece adamla ilişkide bulunan kadının aklına adamın sevgisini sorgulamak gelir.

Son düzenleme:
Arkadaşının kocasına söylemek gerekiyor, ya arkadaşını ikna et söylesin ya sen git söyle. Adamın bilmeye hakkı olduğu gibi arkadaşınız da yasal süreler içinde kürtajı düşünebilir. Zira şuan mevcut eşinin izni gerekir kürtaj için.

Ortada aldatilan bir kadin ve erkek var. Baslarim arkadasliga. O degil de diger adam hamileligi supheli bulmadiysa karisiyla cinsellik devam ediyordur. Yani kadin bi onla bi bunla. Ne mide var millette ya.

kızlar konuyu arkadaşım adına açıyorum benle alakası yok önce onu diyeyim benim doğru düzgün bir evliliğim ve de bebeğim var şükür hatta biride yoldaNeyse şimdi benim çok samimi bir bayan arkadaşım iş yerindeki bir beyle ikiside evli çocuklu duygusal bir ilişki içinde buldu kendini çok uyardım yapma etme tutma hayatın bitecek ama yok olay cinsellik boyutuna taşınmış şuan hamile.eşi dünya iyisi bir adam ama ilgisizliği vardı az çok belliydi diğer şeref yoksunu adam ise güya toplumda çok sevilen sayılan bir adam karısını asla aldatmaz denen tiplerden karımı sevmiyorum ama bu benim kaderim katlanmak zorundayım demiş yani ayrılacamda demiyor şaka gibi.ölüyorum seviyorum diye sürekli bizimkinin peşinde.arkadaşım ayrıldı ama bebeği öğreneli beri adam bırakmıyor sana destek olmak istiyorum yanında olmak istiyorum bilmem ne.ya göz göre göre arkadaşım batağa saplantı durumun neresinden tutsam elimde kalıyor ama salak bu adama hala inanıyor ya ne demeliyim?adam zaten karısını boşamayarak sevmediği anlamına gelmez mi

Yani bir sey soyleyecegim ama neyse. Bu şeyma subaşı, kart şeyma subaşı ( burçe gürsel), ve underground şeyma subaşı ( kıvılcım ural) nın medyada bu kadar normalleştirilmesi bizim insanımızın ayarını bozdu. Ne demekmiş evli haliyle başka adama kadına bakmak! Bunun adamı ş....siz kadını o....pu işte. Böyle insan müsvettelerine tepki koyulmalı arkadaşsa ilişki kesilmeli. Akrabaysa yüz çevrilmeli of beeee.

Back
X