• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kadın Düşünün

nasıl yani ya !! bu kadar erkek sırf kadından faydalanmak için nasıl olur da kendilerini hiç farkında olmadan kullandırırlar. ya eşleri çocukları..
belli ki bu kadın rahatsız Allah onu ıslah etsin ama asıl erkekler salak dediği gibi 30 tane adam ne demek ya.. işte erkek zihniyeti yeterki iki bacak arası olsun da kimin nasıl olduğu önemli değil.. İnsan ziyanlığı yazık.
aynen. erkekler rezil.

Çok araştırdım kadın beni tarif ediyo,eşimi tarif ediyo,eşimin arkadaşlarını da tarif ediyo hatta onların karılarını da tarif ediyo. ..Bizim arabayı biliyo,kemalin arBayı biliyo,kemalin karısının arabayı biliyo...Herşeyi biliyo..Şimdi sadece benim eşimi bilse diycem evet benim kinin bu karı...nediym buluştuysada görüştüysede allah sorsun hesabını allaha versin bu arada konu üzerinden tam 15 ay geçti. ..Herseyimiz değişti. ..ilimiz,evimiz,çevremiz...O insanların. Hiçbiriyle bi bağkantımz yok..Hatta o ilden kimseyle görüşmüyoruz...

yuhunuz. kadın resmen cia ajanı gibi.
feci bir ders alması lazım onun. ama Allah veriir o dersi.

Çok haklısın,aöyle bi kadın ki anlatamam...muhatap olmuym diosun ara sana çok önemli bişi anlatıcam die msj atıyo e kadınız insanın merak duyguları kabarıyo pislik

Yani ben insanları kategorize etmek istemiyorum ama çevremde de düzgün hayatı olan insanlar olsun isterim.
Anlatacakları sana bir şey katmayacağına göre bence düşme bu oyunlara. Hem kadının amacı çok farklı da olabilir.

Eşim kesinlikle muhatap olmuyo

VER BAKALM ELNDN GELENINI ARDINA KOYMA KOCAMI MUTLU EDMDM BSKALARNA MI GTMIS DYCN APTAL VERMESN SENDN ORUSPU YOK

Dün gece beni aradı msj attı bende seni mahkemeye vericem dedim işte sonuç yukarda

ayyyy. mesajları okudukça kafayı yiyorum. bu kadın çirkefin önde gideni. mesaja bak yazdığı. . rezil pislik.

Son düzenleme:
Yani ben insanları kategorize etmek istemiyorum ama çevremde de düzgün hayatı olan insanlar olsun isterim.
Anlatacakları sana bir şey katmayacağına göre bence düşme bu oyunlara. Hem kadının amacı çok farklı da olabilir.

Çok haklısın,kesinlikle bida muhatap olmuycam kendi pisliğinde boğulur inşallah

ama erkeklere de pek kıymteli geliyo bunlar evde binbir emekle kurulan yuvanın huzurunu bi kenara atıp heycan peşinde koşuyolar o kadınlarda kendini böyleüüstün görüyo ve yaptıklarının çok iyi bişey olduğunu sanıyolar

okurken benimde midem bulandı umarım tez zamanda unutursunuz bunu

Canım bekarlarla özellikle konuşmuyo çünkü bekarların bişiden korkusu yok..Peşine takılırlar falan die korkuyo sanırım...İlgi alanı özellikle evliler

Çok akıllı da benim üni.de vardı böyle arkadaşlar ya zevk için ya gezme tozma para için ama mantık aynı bekarlar bela oluyor evliler karılarından korkuyor diyorlardı.

Back
X