Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olaya neresinden bakarsak bakalım, o kadın hasta.
Evet, yıktığı masum yuvalar, aklını çeliği kocalar, belki konu sahibi gibi kaç tane masum kadın var elinin değdiği.
Ama nereden biliyoruz 'or*spuluğun' ciddi bir hastalık olmadığını?
Belki şizofren, belki borderline, kişilik bozukluğu, belki hepsi birden. Belli ki ilgi çekmeye çalışıyor, buna bağımlı.
Madem elinizde kadının telefon vb ulaşım bilgileri var, bir an önce kadını gerekli yetkili kliniklere bildirmeniz ve yine yetkililere haber vererek o bebeğin kadından alınarak sosyal hizmetlere verilmesi için başvuruda bulunmanız gerek.. İnsanlık görevi olarak yani.
Çünkü, kadının normal olmadıgı daha ilk kelimeden belli.
Kocalarınıza gelince, kendilerinden utanmalılar. Sizinki de diğerleri de.
Hem 156,112 gibi insanların en müşkül durumlarda aradıkları numaraların operatörleri olarak kadının anormal oldugunu fark etmelerine rağmen faydalanma yoluna gitmişler.
Kocanızın da yönlendirme bahanesine inanmamak için telefon faturaları mevcut zaten.
Sizin evliliğiniz açısından zor bi durum, umarım atlatırsınız tamamen..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu kadar seviyesiz bir kadinla iletisim kuran bir esiniz var maalesef. Atlatabilmek kolay olmasa gerek. Ben olsam aralarinda bir cinsel iliski yasanmadigina ikna olsam hatta emin olsam bile boylesine bayagi bir kadinla vakit gecirip onu hayatimiza sokan bir adamin kalitesizliginden oturu yaninda durmazdim. Zor bir durum. Allah yardimciniz olsun.
Yani şu an daha iyi...Atlattım ufak tefek pürüzler oluyo ....Herşey düzeliyor ama eskisi gibi asla olmuyor...sayfa yırtıldı ve biz onu zar zor yapıştırdık...O iz ömür boyu kalacakgeçmiş olsun zor durumeşinle aran nasıl şimdi? ne durumdasınız?
Evet bi kadın düşünün evli,bir kız çocup var..Ve bu kadın güya eşinden şiddet görüyor,mutsuz,intihar etmeyi düşünüyor.Eşi onunla hiçbir şekilde ilgilenmiyor. ..Ve bu kadın 155,156,112 gibi tüm hatları arayıp burdaki çalışanlarla muhabbet kuruyo bu bahanelerle...Benim bildiğim kadının 7-8 tane farklı hattı var..Kadın bunu saplantı haline getirmiş...Sabaha kadar,akşama kadar bu adamlarla muhabbet ediyor..
Neyse daha sonra bu kadınla konuşuyorum:kadın 23 yaşında olduğunu ve bekar oldupunu söylüyo.Üstelik anne-babasını trafik kazasında kaybettiğini ve dayısınında ona ciinsel istismarda bulunduğunu anlatıyor. ÜZÜLÜYORUM...Hem de çok...
Ama çok geçmeden öğreniyorum ki bütün bunlar senaryo...Kendime kızıyorum...
Bu kadını nerden mi tanıyorum eşimin telefon fatura detaylarından...Eşime sorsanız merak etmiş o yüzden aramış kadını onu yönlendirmeye çalışmış yol gösteröiş benim naif kocam asıl çıktığı eşimin arkadaşıymış o kadın zaten o...rs..pymş...falan filan...tabi kıyametler koptu hem de nasıl...Eşime inanıyormuyum bilmiyorum inanmak istiyorum..Çok zor günlerden sonra atlattık..çok pişman oldu burdaki nirçok kadının yaşadığı şeyleri yaşadım. ..
Kadınla geçenlerde yine konuştum ve bana dediği şu 2 aylık bebeğim var belkide kemaldendir(eşimin iş ark)bana açıklama yapıyor eşinle bişi yaşamadık asıl çıkyığım oydu falan filan...tabi ben sordum...yani asıl kemalle çıkıyormuş ama ordaki herkeslede konuşuyormuş üsteliktte evli ve hatta aynı anda 30 adamla da konuşuyor birde çocu var...Ulan ben kafayı yerdim...
Ve kadın kimseden korkusu nun olmadığını,çok güzel olduğunu,bu adamların karılarının aptal olduğunu,bu kadınların kocalarına sıcaklık veremediği nden dem vurdu...Dinledim ve sonra midem bulandı gşttim kustum...yani bir kadın düşünün ,BİR ANA DÜŞÜNÜN ŞİMDİ...
eşinizde sizde bu kadından uzak durun belli ki ruh hastası...
size ve evliliğinize zarar vermesin...
Eşim kesinlikle muhatap olmuyo
VER BAKALM ELNDN GELENINI ARDINA KOYMA KOCAMI MUTLU EDMDM BSKALARNA MI GTMIS DYCN APTAL VERMESN SENDN ORUSPU YOK
Dün gece beni aradı msj attı bende seni mahkemeye vericem dedim işte sonuç yukarda
Evet bi kadın düşünün evli,bir kız çocup var..Ve bu kadın güya eşinden şiddet görüyor,mutsuz,intihar etmeyi düşünüyor.Eşi onunla hiçbir şekilde ilgilenmiyor. ..Ve bu kadın 155,156,112 gibi tüm hatları arayıp burdaki çalışanlarla muhabbet kuruyo bu bahanelerle...Benim bildiğim kadının 7-8 tane farklı hattı var..Kadın bunu saplantı haline getirmiş...Sabaha kadar,akşama kadar bu adamlarla muhabbet ediyor..
Neyse daha sonra bu kadınla konuşuyorum:kadın 23 yaşında olduğunu ve bekar oldupunu söylüyo.Üstelik anne-babasını trafik kazasında kaybettiğini ve dayısınında ona ciinsel istismarda bulunduğunu anlatıyor. ÜZÜLÜYORUM...Hem de çok...
Bu kadını nerden mi tanıyorum eşimin telefon fatura detaylarından...Eşime sorsanız merak etmiş o yüzden aramış kadını onu yönlendirmeye çalışmış yol gösteröiş benim naif kocam asıl çıktığı eşimin arkadaşıymış o kadın zaten o...rs..pymş...falan filan...tabi kıyametler koptu hem de nasıl...Eşime inanıyormuyum bilmiyorum inanmak istiyorum..Çok zor günlerden sonra atlattık..çok pişman oldu burdaki nirçok kadının yaşadığı şeyleri yaşadım. ..
Kadınla geçenlerde yine konuştum ve bana dediği şu 2 aylık bebeğim var belkide kemaldendir(eşimin iş ark)bana açıklama yapıyor eşinle bişi yaşamadık asıl çıkyığım oydu falan filan...tabi ben sordum...yani asıl kemalle çıkıyormuş ama ordaki herkeslede konuşuyormuş üsteliktte evli ve hatta aynı anda 30 adamla da konuşuyor birde çocu var...Ulan ben kafayı yerdim...
Ve kadın kimseden korkusu nun olmadığını,çok güzel olduğunu,bu adamların karılarının aptal olduğunu,bu kadınların kocalarına sıcaklık veremediği nden dem vurdu...Dinledim ve sonra midem bulandı gşttim kustum...yani bir kadın düşünün ,BİR ANA DÜŞÜNÜN ŞİMDİ...
Eşim kesinlikle muhatap olmuyo
VER BAKALM ELNDN GELENINI ARDINA KOYMA KOCAMI MUTLU EDMDM BSKALARNA MI GTMIS DYCN APTAL VERMESN SENDN ORUSPU YOK
Dün gece beni aradı msj attı bende seni mahkemeye vericem dedim işte sonuç yukarda
Gösterdim eline verdim al haddini bildir dedim aramadı,bulaşmak istemiyorum dedi,şeytan o dedi....Onun amacı zaten myhatap olmak dedi..Rabi ben çıldırdım evden çıktı..Ailelerimizi aramış babam,kayınbabam aradı. ..Çıldırdım ağladım..Sonr geldi ağladı..Kurtulamıycazmı bu pislikten dedi...Zırıl zırıl ağladı...Ve numaramı değiştirmemi istedi. ..Ben ise hala değiştirmedim...Şu an ise tavır yapıyo
Ben sizin konunuzu yanlış mı anladım. Ben sandım ki bunlar 15 ay önce yaşanmış, kavgalar tartışmalar olmuş, adres değişmiş, ortam değişmiş, o arkadaşlardan uzak yeni bir hayat kurulmuş, hala kırgın ama yola devam kararı alınmış. Ben bu şekilde düşünmüştüm.
Şimdi kadına mesaj atmanın, seni mahkemeye vericem demenin anlamı ne? İlk eşiniz mi aramış bu kadını arkadaşlarından numarayı alıp yoksa kadın mı bulmuş eşinizin numarasını bir şekilde?
valla bende anlamadım eşinizin bu kadınla ilişkisi mi olmuş???
ya mahkemelerle ne uğraşıcaksınız ruh hastası gerçekten...
eşinde sende değiştir numaranızı bitsin gitsin...
Hiçbir ilişkisi yokmuş sadece telde görüşülmüş....ilişkisi olan eşimin iş arkadaşıymış
doğru anlamışsın canım aynen....Kadın eşimin numarasını falan bilmiyo,2 yıl öncr başlayam bişi,kadın 155,112,156 gibi hatları arıyo yakınıyo aradıklarında nurmara ekrana düşüyo zaten...beni arayan kadın...eşimle şu an hiçbi alakası yok...yani 15 aydır hiçni alakası yok...Beni arayınca bende msj attıö seni savcılıpa vericem die olay bu
ne diyeceğimi şaşırdım şimdi. yani 30 erkekle aynı anda konuşan ve çocuğunun babasının kim olduğunu bilmeyen bir kadınla neden ortak paylaşımınız var ki? ne gerek var ki böyle bir şeye?
e size niye sıçradı ozaman neden mahkemeye vericem seni olayına kadar geldiniz??
madem eşinizin bir ilgisi yok konuyu uzatmayın numaralarınızı değiştirin..
gerekirse ailenizde değiştirsin...
Canım 15 ay önce ben bu olayı öğrenince kadının üzerine gittim tehditler savurdum kadın normal değil...