• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kadın Düşünün

Kızlar benim cevaplarıma bakarsanız kadın hakkında yorum yapmadım.Sadece yaşadıklarımı,başıma gelenleri anlattım..

Hele kocamı hiç aklamadım,yaptığını savunmadım ki savunulacak bi yanı yok...O kadının zaten suçu yok,o yolun yolcusu olmuş. .Asıl suçlu,suçlu arıyorsak,benim kocam...O kadına şöyle böyle deyince hemen şunu söylüyorum ona:tamam o kadın şöyle böylede peki sen nesin?Tabi cevap yok...

Ah kızlar ah doluyo koysan almaz,boşa koysan dolmaz..İki ucu ...... değnek anlıycanız...

Şuan ne hissedeceğimi şaşırdım, gerçekten.
Senin nasıl hissettiğini az çok anlayabiliyorum, ama bi yandan da o aşşalık kadının minnacık bebeğine çok üzüldüm.
Ne günahı var ki o masum yavrucağın.
Ne günahın var ki senin, o pislik Kemal'in eşi olan kadının?
Ahh Allah'ım nolur sen ömrümüz boyunca hakettiğimiz insanlarla karşılaştır bizi, zihni fikri kötülük olanlardan sakın.

Çok doldum, böyle olmaktan övünen kadınlara da, böylelerinin peşine takılarak kendi yuvasını lekeleyen erkeklere de şuan içten içe bolca sövüyorum.
Ve sana sabırlar diliyorum güzel arkadaşım.

Şuan ne hissedeceğimi şaşırdım, gerçekten.
Senin nasıl hissettiğini az çok anlayabiliyorum, ama bi yandan da o aşşalık kadının minnacık bebeğine çok üzüldüm.
Ne günahı var ki o masum yavrucağın.
Ne günahın var ki senin, o pislik Kemal'in eşi olan kadının?
Ahh Allah'ım nolur sen ömrümüz boyunca hakettiğimiz insanlarla karşılaştır bizi, zihni fikri kötülük olanlardan sakın.

Çok doldum, böyle olmaktan övünen kadınlara da, böylelerinin peşine takılarak kendi yuvasını lekeleyen erkeklere de şuan içten içe bolca sövüyorum.
Ve sana sabırlar diliyorum güzel arkadaşım.

Allah razı olsun,çok zor bi hayatım oldu. .Dediğim gibi birçok zorluğu kendim aştım..Hiçbir işim kolay olmadı...Şükür ki hayatımda hiçbir insandan darbe yemedim eşim hariç...Şimdi çok hüzeş bi hayatum var son 6 yıldır..Özenilecek bi hayat...Bu yaşadığımı da bi sınav olarak algılıyorum artık...

Eşimle ilişkimiz ise süperdi...Birbirimize kıyamayız..Eşim ağzımın içine bakar...Çocuklarına bana çok düşkün..Hrm çok iyi bi koca hende babadır..ev işlerine yardım eder,ilgilidir. .Nasıl oldu böyle bişi hala inanamıyorum. ..Bir an bile güvenimi sarsıvak bişi yapmamıştı...Bu arada tam 13 yıllık evliyim...mis gibi bi yuvam vardı..olaydan sonra eşimdeki tek değişiklik arkadaş seçmesi oldu...

15 ay evvel olmuş olay ve siz affetmişsiniz .
Artık önünüze bakın , geriye bakmayın . Bırakın arkanızda kalsın . Çok zor ama başka yolu yok . Kendinizi yiyip bitirmekten , üzmekten , ikinci şans verdiğiniz evliliğinizi yıpratmaktan başka elinize bir şey geçmez .

Şimdiye ve sonrasına bakın , Allah bir daha yaşatmasın . Mutluluğunuz artarak devam etsin .

Evet bi kadın düşünün evli,bir kız çocup var..Ve bu kadın güya eşinden şiddet görüyor,mutsuz,intihar etmeyi düşünüyor.Eşi onunla hiçbir şekilde ilgilenmiyor. ..Ve bu kadın 155,156,112 gibi tüm hatları arayıp burdaki çalışanlarla muhabbet kuruyo bu bahanelerle...Benim bildiğim kadının 7-8 tane farklı hattı var..Kadın bunu saplantı haline getirmiş...Sabaha kadar,akşama kadar bu adamlarla muhabbet ediyor..

Neyse daha sonra bu kadınla konuşuyorum:kadın 23 yaşında olduğunu ve bekar oldupunu söylüyo.Üstelik anne-babasını trafik kazasında kaybettiğini ve dayısınında ona ciinsel istismarda bulunduğunu anlatıyor. ÜZÜLÜYORUM...Hem de çok...

Ama çok geçmeden öğreniyorum ki bütün bunlar senaryo...Kendime kızıyorum...

Bu kadını nerden mi tanıyorum eşimin telefon fatura detaylarından...Eşime sorsanız merak etmiş o yüzden aramış kadını onu yönlendirmeye çalışmış yol gösteröiş benim naif kocam asıl çıktığı eşimin arkadaşıymış o kadın zaten o...rs..pymş...falan filan...tabi kıyametler koptu hem de nasıl...Eşime inanıyormuyum bilmiyorum inanmak istiyorum..Çok zor günlerden sonra atlattık..çok pişman oldu burdaki nirçok kadının yaşadığı şeyleri yaşadım. ..

Kadınla geçenlerde yine konuştum ve bana dediği şu 2 aylık bebeğim var belkide kemaldendir(eşimin iş ark)bana açıklama yapıyor eşinle bişi yaşamadık asıl çıkyığım oydu falan filan...tabi ben sordum...yani asıl kemalle çıkıyormuş ama ordaki herkeslede konuşuyormuş üsteliktte evli ve hatta aynı anda 30 adamla da konuşuyor birde çocu var...Ulan ben kafayı yerdim...

Ve kadın kimseden korkusu nun olmadığını,çok güzel olduğunu,bu adamların karılarının aptal olduğunu,bu kadınların kocalarına sıcaklık veremediği nden dem vurdu...Dinledim ve sonra midem bulandı gşttim kustum...yani bir kadın düşünün ,BİR ANA DÜŞÜNÜN ŞİMDİ...

Abbooowwww biz bir kocayı zor idare ediyoruz millete bak.Meslek haline getirmiş resmen.Bari bekar adamlarla görüşse de ailelerin huzurunu kaçırmasa psikomanyak kadın.Tedavilik resmen bu!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Abbooowwww biz bir kocayı zor idare ediyoruz millete bak.Meslek haline getirmiş resmen.Bari bekar adamlarla görüşse de ailelerin huzurunu kaçırmasa psikomanyak kadın.Tedavilik resmen bu!

Canım bekarlarla özellikle konuşmuyo çünkü bekarların bişiden korkusu yok..Peşine takılırlar falan die korkuyo sanırım...İlgi alanı özellikle evliler

Evet bi kadın düşünün evli,bir kız çocup var..Ve bu kadın güya eşinden şiddet görüyor,mutsuz,intihar etmeyi düşünüyor.Eşi onunla hiçbir şekilde ilgilenmiyor. ..Ve bu kadın 155,156,112 gibi tüm hatları arayıp burdaki çalışanlarla muhabbet kuruyo bu bahanelerle...Benim bildiğim kadının 7-8 tane farklı hattı var..Kadın bunu saplantı haline getirmiş...Sabaha kadar,akşama kadar bu adamlarla muhabbet ediyor..

Neyse daha sonra bu kadınla konuşuyorum:kadın 23 yaşında olduğunu ve bekar oldupunu söylüyo.Üstelik anne-babasını trafik kazasında kaybettiğini ve dayısınında ona ciinsel istismarda bulunduğunu anlatıyor. ÜZÜLÜYORUM...Hem de çok...

Ama çok geçmeden öğreniyorum ki bütün bunlar senaryo...Kendime kızıyorum...

Bu kadını nerden mi tanıyorum eşimin telefon fatura detaylarından...Eşime sorsanız merak etmiş o yüzden aramış kadını onu yönlendirmeye çalışmış yol gösteröiş benim naif kocam asıl çıktığı eşimin arkadaşıymış o kadın zaten o...rs..pymş...falan filan...tabi kıyametler koptu hem de nasıl...Eşime inanıyormuyum bilmiyorum inanmak istiyorum..Çok zor günlerden sonra atlattık..çok pişman oldu burdaki nirçok kadının yaşadığı şeyleri yaşadım. ..

Kadınla geçenlerde yine konuştum ve bana dediği şu 2 aylık bebeğim var belkide kemaldendir(eşimin iş ark)bana açıklama yapıyor eşinle bişi yaşamadık asıl çıkyığım oydu falan filan...tabi ben sordum...yani asıl kemalle çıkıyormuş ama ordaki herkeslede konuşuyormuş üsteliktte evli ve hatta aynı anda 30 adamla da konuşuyor birde çocu var...Ulan ben kafayı yerdim...

Ve kadın kimseden korkusu nun olmadığını,çok güzel olduğunu,bu adamların karılarının aptal olduğunu,bu kadınların kocalarına sıcaklık veremediği nden dem vurdu...Dinledim ve sonra midem bulandı gşttim kustum...yani bir kadın düşünün ,BİR ANA DÜŞÜNÜN ŞİMDİ...

Eğer güvenemiyorsan canım,ilişkiniz çoktan bitmiş demektir..Ama eğer kocana gerçekten inanıyorsan ve onun seni sevdiğine eminsen devam et bunları düşünme derim.Bazı şeyler sadece güven ile ilgili canım )

Bu kadar seviyesiz bir kadinla iletisim kuran bir esiniz var maalesef. Atlatabilmek kolay olmasa gerek. Ben olsam aralarinda bir cinsel iliski yasanmadigina ikna olsam hatta emin olsam bile boylesine bayagi bir kadinla vakit gecirip onu hayatimiza sokan bir adamin kalitesizliginden oturu yaninda durmazdim. Zor bir durum. Allah yardimciniz olsun.

kadınların yüz karasııı :53: :53:
eşinizi de uyarın,muhatap olmasın :19: :20:

Canım bekarlarla özellikle konuşmuyo çünkü bekarların bişiden korkusu yok..Peşine takılırlar falan die korkuyo sanırım...İlgi alanı özellikle evliler

İyi de böylede adamların karısı takılır peşine.Temiz bi dayak atsın kadının biri ona inşallah sinir oluyorum böylelerine.Bebeğine yazık ya kim bilir nasıl olcak o cocuk büyüyünce

Bu kadar seviyesiz bir kadinla iletisim kuran bir esiniz var maalesef. Atlatabilmek kolay olmasa gerek. Ben olsam aralarinda bir cinsel iliski yasanmadigina ikna olsam hatta emin olsam bile boylesine bayagi bir kadinla vakit gecirip onu hayatimiza sokan bir adamin kalitesizliginden oturu yaninda durmazdim. Zor bir durum. Allah yardimciniz olsun.

Büyük konuşmamak lazım Allah korusun...

Eşinize mi kalmış bu kadınla konuşup yönlendirmek? Ne yapmış bilemeyiz ama telefon numarasını bulup konuşması bile yeter.

Eşinize ne ki yardım etmek ? Masumca bir yardımsa sizin bilginiz dahilinde olmalıydı..
Tabi bunu yargılamak bize düşmez. Dışardan bunu söylemek kolay bir yuva kolay kurulmuyor. Kadın hakkında fikrimi yazmaya gerek bile duymuyorum. Yorumlarda belirtilenlere katılıyorum. Size tavsiyem ; eşinize sık sık bu konuyu açmayın ailevi ilişkilerinizi daha çok yıpratır. Siz ona güvenmeyi seçin ama gözünü korkutun biraz. Bir daha birine yardım etmek isterse bilginiz olması gerektiğini söyleyin .

Olaya neresinden bakarsak bakalım, o kadın hasta.
Evet, yıktığı masum yuvalar, aklını çeliği kocalar, belki konu sahibi gibi kaç tane masum kadın var elinin değdiği.
Ama nereden biliyoruz 'or*spuluğun' ciddi bir hastalık olmadığını?
Belki şizofren, belki borderline, kişilik bozukluğu, belki hepsi birden. Belli ki ilgi çekmeye çalışıyor, buna bağımlı.
Madem elinizde kadının telefon vb ulaşım bilgileri var, bir an önce kadını gerekli yetkili kliniklere bildirmeniz ve yine yetkililere haber vererek o bebeğin kadından alınarak sosyal hizmetlere verilmesi için başvuruda bulunmanız gerek.. İnsanlık görevi olarak yani.
Çünkü, kadının normal olmadıgı daha ilk kelimeden belli.

Kocalarınıza gelince, kendilerinden utanmalılar. Sizinki de diğerleri de.
Hem 156,112 gibi insanların en müşkül durumlarda aradıkları numaraların operatörleri olarak kadının anormal oldugunu fark etmelerine rağmen faydalanma yoluna gitmişler.
Kocanızın da yönlendirme bahanesine inanmamak için telefon faturaları mevcut zaten.

Sizin evliliğiniz açısından zor bi durum, umarım atlatırsınız tamamen..

Back
X