Evli kadinla yazisan adam

Ikinci uyelik sebebi utanmam.
Yerin dibine gecmem
Ilk uyeligimde hep cocuklarimla ilgiki konular var.Bu konuyla konularimi kirletmek istemedim cunku yerin dibine geciyorum.
Barismayi dusunmuyorum.
Sacma sapan yorumunuzda size kalsin.
Ben dun tum gece ruyamda aldatildim, dilerim yasamazsiniz bunu, sonra boyle bi konuya gulucuklu yorum yazmak ne demek anlarsiniz

Son düzenleme:
Sakin ol canm öfkeyle kalkan zararla oturur ama varya helal olsun sana inanki bu kadarını ben yapamazdım heralde dik durman hoşuma gitti inanki

Helal olsun be konu sahibi geçecek ve bir süre sonra sadece aciyacaksin.ha sanma ki bunlar birbirine aşık açık soyleyim, azmis kudurmuslar,haysiyetlerini hiçe sayıp b..kun içinde debelenmisler.sizde sifonu çekmişsiniz

Aynen oyle.
Yarin yine gelir barisalim derse ben sifonu cektim ustunuzd b.k cukurunda bogulun diyim.
Sagolun

Sen ne bencil bir insansın ya . Kız ne anlatıyor sen neye takılmıssın yok banda yesem lafımı geri çekmicem inanki. Senin gibi insanlar yorum yazmasın ya . Kişi karsındakini kendi gibi bilirmiş sen neysen artık kafana göre senaryo yazıp çiziyosun

Canım sen çok kötü kalpşı bi kadınsın bunu hıssetım şayet ben kimseye böyle beddua nıtelıgınde bi mesaj yazmadım .

Senin yaşadıklarının çok benzerini yaşadım çokta geberdim ama gidip ıkıncı üyelik almadım çünkü hiç kimseye verecek hesabım yok hele de aldatıldım dıye kımseden de utanmam öyle bı yazıyorsunuz ki sankı aldatan sizsiniz neyse ben size ıyı nıyet kalpleri gönderiyorum yıne de ..Umarım metanetli olursunuz konu ıle ilgili ..En azından evlatlarınız için..

Ben yasamayin dedim iyi okuyun.
Kimse yasamasin..
Rica etsem yazmayin hele kalbimi yargilamayin zaten orasi enkaz.
Sizi medeni cesaretinizden dolayi kutlarim ilk uyelikle devam edin.
Ben utancimdan olmek uzereyim zira..
Yasamayin boyke seyler evden uzak

Evli adamla yazisan evli kadın!
Herkes bir şansı hakeder
Af dinliyorsa affedin eşinizi

ya hakikaten
o gülücük nedir?
bok sürülmesin falan

ayrıca tutun ki barışma ihtimali var
8 yıllık evlilik, aylar süren aldatma ve çocuklar
azıcık üslup ya

Aldatılmış bir kadına söyleyecek başka sozleriniz yok mu?karşınızda acı çeken bir kadın var herşeyi bir kenara bırakıp teselli edebilirsiniz.velev ki affetsin sizi bağlayan bir durum yok.suan bizden istediği sadece moral

Aman ya bu erkeklerde hiç şeref kalmamış
Tamm aldatmanın iyisi kötüsü olmazda evli bir kadin olunca dahada iğrenç oluyor haysiyetsiz lim adilik değersizlik bu.
Bilmiyorum bu adam karaktersiz bence nasıl güvencensin bidaha

Ohhh iyi yapmışsın.Ellerine sağlık. Ben de dövmüştüm.Kıpırdayamadı bile.Ama şiddete hayır

Hakediyorlar.Ben hayatımda kimseye vurmamıştım.Ama insanın nevri dönüyor.

Şu an en zor evre inan.İçin yangın yeri bu süreç çok zor ama geçecek.Yavaş yavaş sakinleyecek duyguların.

Acın azalacak.Ama asla sen bir daha eski sen olmayacaksın.

Ağla yakın güvendiğin biri varsa paylaş.Evde çocuklar yokken yalnız kalma.At kendini sokağa tak

kulaklıklarını yürü.Kendini dinleme.

Geçecek.Sabır.

Elinize saglik.
Benim icinde patladi, kafasini yarabilseydim iyiydi

Kanitiniz varsa ikisine birden tazminat davasi acin. Cocuklar kotu mu olur diye dusunmeyin. Mutsuz bir evlilikte buyuyen cocuklardansa ana baba ayri buyuyen cocuklar daha saglikli oluyor. Bu dik durusunuzla onlara da ornek olmus olursunuz ayrica. Kendilerini asla ezdirmemeleri gerektigini gorsunler.

ya hakikaten
o gülücük nedir?
bok sürülmesin falan

ayrıca tutun ki barışma ihtimali var
8 yıllık evlilik, aylar süren aldatma ve çocuklar
azıcık üslup ya

Gule oynaya msj yazmakta bi ilginc iste.
Allah herkesin kalbine gore versin

Konu sahibiyle aynı durumu yaşamış aynı şekilde aldatılmış olup ve üstüne üstlük kocasını affetmiş bi kadın “boşan canım tabiiki” diye öneri sunuyor, ne tuhaf.

Konu sahibi, keşke herkes sizin gibi onurlu olsa, dilerim çok mutlu olursunuz, allah yardımcınız olsun.

Aynen size katiliyorum.
Kanit olabilirdi, tlfu firlattigim icin elimde kanit yok ama onun vicdani onu rahat birakmaz.
Bana sorun cikarmasin ayrilirken o bana yeter

Evli adamla yazisan evli kadın!
Herkes bir şansı hakeder
Af dinliyorsa affedin eşinizi

Ironi mi ciddi mi anlamadim..
Eline davetiye de vereyim, ikinciye aldatmazsan hatrim kalir diye.
Gorusunuze saygi duyuyorum zaman ayirip yorum yapmissiniz ama bence sans haketmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…