- 22 Ekim 2017
- 49
- 105
- 13
- 37
- Konu Sahibi SessizGidis
-
Siz kendinize şimdilik itiraf edemiyorsunuz ama sizin bence barışma ihtimaliniz var ;burada rahat rahat anlatıp iki ağlanır sızlanır rahatlatır barışılınca da nasıl olsa kımse bilmiyor ee eski üyelikten devam ederim gibi anlıyorum ben bu ikinci üyelik atılımını.
Kimlere ne fırça cektiniz bakalım bu konu ile ilgili :) Burası gerçek bı dünya degil ne sanıyorsanız artık burayı .Çatır çatır yaz sana şokunu yok ikinci uyelık alacağız neden kımsenın tanımadıgı bana/ben'e bok sürülmesin
Sakin ol canm öfkeyle kalkan zararla oturur ama varya helal olsun sana inanki bu kadarını ben yapamazdım heralde dik durman hoşuma gitti inankiMerhaba,
Bu benim ikinci uyeligim yonetimin haberi var.
Benim esim demekten utandigim adi herif utanmadan aylardir evli barkli cocuklu bi kadinla yazisiyormus, dun hasbel kader ortaya cikti.
Ortaligi birbirine kattim.
Yuzune tukurdum etmedigim hakaret kalmadi, bavulunu kafasina firlatip evden attim serefsizi.
Calisma odasinda kirilmadik sey birakmadim.
Kapida sadece yazismadan ibaret diye yalvardi dinlemedim bile.
Hadi sadece yazistilar, ben yakalamasaydim is fiziksel boyuta da tasinabilirdi.
Sabah piskin piskin eve geldi en yakin arkadsimla beraber.
Ben disarda en yakinima dahi tek sirrimi vermem, aklinca bana yakinlasicak onun bahanesiyle.
Yuzune bakmadim.
Efendice onume engel cikarmadan cik hayatimdan cocuklarim da bnde kalcak diye cektim resti.
Bu nasil adi serefsizlik.
Aldatmanin sanali yalani olur mu bu nasil vicdansizlik.
Dunden beri o kadinin kocasi cocuklari ve kendi cocuklarim icin agliyorum.
Haber gonderiyor yalvariyor..
Umrumda degil..
Ama korkuyorum ya cocuklar bunalima girerse diye.
Beni cesaretlendirin, guzel seyler soyleyin lutfen.
Benim nazarimda aldatmanin tenseli duygusali yok, hepsi ayni b..kun laciverti.
Ben kendini salan bi insan hic olmadim, ne fiziksel ne ruhsal, cocuklarima bu zamana kadar anne de oldum baba da.
Kendimden utaniyorum o heriften de tiksiniyorum.
Insanin nefsi nasil evli barkli kadina kabarir? Coluklu cocuklu kadin.
Ikisinin de Allah belasini versin,sinirden kalbim duracak.
Bu bosanma isleri nasil oluyor bilmiyorum, yardim edin.
Helal olsun be konu sahibi geçecek ve bir süre sonra sadece aciyacaksin.ha sanma ki bunlar birbirine aşık açık soyleyim, azmis kudurmuslar,haysiyetlerini hiçe sayıp b..kun içinde debelenmisler.sizde sifonu çekmişsiniz
Sen ne bencil bir insansın ya . Kız ne anlatıyor sen neye takılmıssın yok banda yesem lafımı geri çekmicem inanki. Senin gibi insanlar yorum yazmasın ya . Kişi karsındakini kendi gibi bilirmiş sen neysen artık kafana göre senaryo yazıp çiziyosunSiz kendinize itiraf edemiyorsunuz ancak sizin barışma ihtimaliniz var ;burada rahatça anlatıp ;nasıl olsa kımse bilmiyor eski üyelikten devam ederim gibi anlıyorum ben bu ikinci üyeliği.
Kimlere ne fırça cektiniz bakalım bu konu ile ilgili :)
Burası gerçek bı dünya degil ne sanılıyorsa artık burası.Çatır çatır yaz sana şokunu; yok ikinci uyelık alacağız neden?? Kimsenin tanımadıgı bana/ben'e bok sürülmesin
Ikinci uyelik sebebi utanmam.
Yerin dibine gecmem
Ilk uyeligimde hep cocuklarimla ilgiki konular var.Bu konuyla konularimi kirletnek istemedim cunku yerin dibine geciyorum.
Barismayi dusunmuyorum.
Sacma sapan yorumunuzda size kalsin.
Ben dun tum gece ruyamda aldatildim, dilerim yasamazsiniz bunu, sonra boyle bi konuya gulucuklu yorum yazmak ne demek anlarsiniz
Canım sen çok kötü kalpşı bi kadınsın bunu hıssetım şayet ben kimseye böyle beddua nıtelıgınde bi mesaj yazmadım .
Senin yaşadıklarının çok benzerini yaşadım çokta geberdim ama gidip ıkıncı üstelik almadım çünkü hiç kimseye verecek hesabım yok hele de aldatıldım dıye kımseden de utanmam öyle bı yazıyorsunuz ki sankı aldatan sizsiniz neyse ben size ıyı nıyet kalpleri gönderiyorum en azından evlstlarınız için.
Siz kendinize itiraf edemiyorsunuz ancak sizin barışma ihtimaliniz var ;burada rahatça anlatıp ;nasıl olsa kımse bilmiyor eski üyelikten devam ederim gibi anlıyorum ben bu ikinci üyeliği.
Burası gerçek bı dünya degil ne sanılıyorsa artık burası.Çatır çatır yaz sana şokunu; yok ikinci uyelık alacağız neden?? Kimsenin tanımadıgı bana/ben'e bok sürülmesin
Aldatılmış bir kadına söyleyecek başka sozleriniz yok mu?karşınızda acı çeken bir kadın var herşeyi bir kenara bırakıp teselli edebilirsiniz.velev ki affetsin sizi bağlayan bir durum yok.suan bizden istediği sadece moralSiz kendinize itiraf edemiyorsunuz ancak sizin barışma ihtimaliniz var ;burada rahatça anlatıp ;nasıl olsa kımse bilmiyor eski üyelikten devam ederim gibi anlıyorum ben bu ikinci üyeliği.
Amin..
Kocaman 2 litrelik kola kutusu seklinde kumbara vardi agzina kadar bozuk para dolu.
Onu firlattim ustune, heryer bozuk paayla bezendi.
Elime ne gectiyse.
Ben diyim 5 siz diyin 10 kere yuzube tukurdum inanin hatirlamiyorum sayisini ve sadece kipkirmizi oldu kulak iclerine kadar.
Normalde macodur, gik diyemedi.
Allahindan bulsun
Durustluk ve erkekler?Bana gelip deseydi bak bnm gonlum kayiyor bn kenara cekilirdim eger gonlunde ben yoksam.
Neden cirkeflesip kendimi rezil edeyim.
Arkadan is cevirmek ne demek..
Ohhh iyi yapmışsın.Ellerine sağlık. Ben de dövmüştüm.Kıpırdayamadı bile.Ama şiddete hayır
Hakediyorlar.Ben hayatımda kimseye vurmamıştım.Ama insanın nevri dönüyor.
Şu an en zor evre inan.İçin yangın yeri bu süreç çok zor ama geçecek.Yavaş yavaş sakinleyecek duyguların.
Acın azalacak.Ama asla sen bir daha eski sen olmayacaksın.
Ağla yakın güvendiğin biri varsa paylaş.Evde çocuklar yokken yalnız kalma.At kendini sokağa tak
kulaklıklarını yürü.Kendini dinleme.
Geçecek.Sabır.
ya hakikaten
o gülücük nedir?
bok sürülmesin falan
ayrıca tutun ki barışma ihtimali var
8 yıllık evlilik, aylar süren aldatma ve çocuklar
azıcık üslup ya
Aldatılmış bir kadına söyleyecek başka sozleriniz yok mu?karşınızda acı çeken bir kadın var herşeyi bir kenara bırakıp teselli edebilirsiniz.velev ki affetsin sizi bağlayan bir durum yok.suan bizden istediği sadece moral
Kanitiniz varsa ikisine birden tazminat davasi acin. Cocuklar kotu mu olur diye dusunmeyin. Mutsuz bir evlilikte buyuyen cocuklardansa ana baba ayri buyuyen cocuklar daha saglikli oluyor. Bu dik durusunuzla onlara da ornek olmus olursunuz ayrica. Kendilerini asla ezdirmemeleri gerektigini gorsunler.
Evli adamla yazisan evli kadın!
Herkes bir şansı hakeder
Af dinliyorsa affedin eşinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?