Evli kadinla yazisan adam

aksine, çocukların babalarının nasıl biri olduğunu anladığında ona saygıları azalacak, ayrıca bu adamı kabul ettiğin için de sen gözlerinden düşeceksin.
güvenleri yok olacak ve sosyal olarak sıkıntı çekecekler.

Öncelikle konu sahibi seni bu dik duruşundan ötürü tebrik ediyorum.

Siz psikolog hanıma gelecek olursak ; velevki adam boşluğa düştüğü için yapmış olsun. Bu adamın karakteri zayıf ve iradesiz olduğunu gösterir. Böyle bi adamı iradesi güçlü bi kadın kaldıramaz ! Her evlilikte tartışmalar Vs. Oluyo. Bu kadın her tartışmada acaba beni aldatiyormu diye düşünmekten kafayı yesinmi? Iradesi güçlü ve sağlam karakterli bi insana bu düşünceler bile ağır gelir. Güven bi kere bitmiş bundan sonra eskisi gibi olmaz. Eskisi gibi olanlar, kocası gibi zayıf karakterli olanlardir. Nasil ki kadın aldatinca, o kadını erkeğin midesi almayıp bosaniyosa (hatta bosamayla kalmayıp öldürüyorlar)kadının midesi nsl alsın o adamın yatağına girmeye, suratına bakmaya ?? Nedeni ne olursa olsun; ALDATMANIN VE ŞIDDETIN AFFI YOKTUR !!!

Laf attim yani bi nevi olta..evli barkli bi kadinla ustelik cocujlu bi kadinla yazismaya utanmiyor musun diye.. ve evet zaten bulbul gibi sakidi..'isyerinden bi kadin buyuk ihtimal ve geneli evli zaten
Dur tahmin edeyim. Bu kadın da sağlık personeli öyle değil mi? Benim tahminimce öyle. O hastanelerde neler neler dönüyor Allah bilir. Ben sağlık personeli değilim ama arkadaşlarım anlatıyor. Artık gece nöbet tutmaktan mı nedense sürekli beraberler ya normalleşmiş onlar için. Evliymiş çocukluymuş, kadını erkeği.. Hiç fark etmiyor. İyileri çıkarsan birkaç kişidir. Onlar da artık normal karşılıyor. Midesiz olmuşlar

Bu kadın muhtemelen çocuklarıyla birebir ilgilenmiyor. Annelik duygusu geri planda. Baksana yurtdışındaymış. Ne naneler yemiş kimbilir şimdiye kadar. Bi evinin hanımı kadın vardır, bi de kucak meraklısı.

O kadının kocasınada haber vermişsinizdir umarım.zavallı adam aynen devam etmesin arkasından dönen dolapları bilsin.

Ömrü boyunca evli olup aldatmayan erkek var mı acaba? Şimdi işin şu boyutu var ki yeni biriyle yeni bir hayata başlayayım dersen onun daha kötü çıkma olasılığı var. Zaman o kadar iğrenç bir zaman ki. Çevremde örneklerini gördüm. Artık kadınlar erkeklerden daha azgın olmuş. Hayretler içinde izliyorum. Tabi bu demek değildir ki, onu affet hiçbir şey olmamış gibi devam et. Benimki sadece bir eleştiri. Çok iyi etmişsin. Zaten affedince o evlilik eskisi gibi asla olmuyor. Ben yaşadım bunu. Sürekli eski yapılanları ısıtıp ısıtıp önüne koyuyorsun elinde olmadan. Unutamıyorsun. Bu süreçte çocuklar da çok yıpranıyor. Bazı arkadaşlar çocukların ilerde gurur duyar demiş. Katılmıyorum. Sakın ola çocukların babalarını kötü bilmesin. Onlara babanız şöyle demeyin. Aralarındaki ilişki bozulmasın. Dün bi uzman makalesinde okudum. Bir çocuk anneden nefret ederse zalim, babadan nefret ederse ilerde ailesinde otoriter olamayan bir birey olurmuş. Bırakın babalarını hep iyi bilsinler.

Siz nasıl aynı meslekten insanları aynı kefeye koyarsınız. 16 yıldır bu meslekteyim tek kişiyi görmedim sizin dediğiniz gibi midesiz! Bir meslek grubuna hakaret etmek sizin haddiniz değil. O size anlatan arkadaşlarınıza dönün bir bakın bence .

İyi ki sizin danışanınız değilim. Bir psikolog olarak (tabi doğruysa) verdiğiniz tavsiyeler dehşet ötesi.

Konuya gelince, konu sahibi arkadaşım duruşunuzu bozmayın. Affederseniz tekrar aldatalırsınız. Size sadakat sözü veren adam hem de evli bir kadınla görüşmüş. Onunla fiziksel bir birliktelik olup olmaması hiiiçç önemli değil. Aldatmış mı? Aldatmış. Olay bitmiştir.
Ben de olsam aynı sizin tavrınızı sergilerdim.
Yok bunalımmış, yok sorunmuş falanları dinlemeyin.
Her bunalan, her sorunu olan eşini aldatsın öyleyse.

İyi ki sizin danışanınız değilim. Bir psikolog olarak (tabi doğruysa) verdiğiniz tavsiyeler dehşet ötesi.

Konuya gelince, konu sahibi arkadaşım duruşunuzu bozmayın. Affederseniz tekrar aldatalırsınız. Size sadakat sözü veren adam hem de evli bir kadınla görüşmüş. Onunla fiziksel bir birliktelik olup olmaması hiiiçç önemli değil. Aldatmış mı? Aldatmış. Olay bitmiştir.
Ben de olsam aynı sizin tavrınızı sergilerdim.
Yok bunalımmış, yok sorunmuş falanları dinlemeyin.
Her bunalan, her sorunu olan eşini aldatsın öyleyse.

Arkadaşın söylediklerine harfiyen katılıyorum

Artık insan kimseye güvenemiyor annemin bi lafı var da soylesemmi bilemedim

Erkeksiz yasayabilirim, kizim var benim.
Bu durumda zaten elin adamini koca diye eve getiremem,bir kere degil bir milyon kere dusunmem gerek.
Zaten su kafayla bi baskasini hayatimda dusunemiyorum, istemiyorum da..
Babasindan nefret etmelerini istemem.

Yok bnm gonlumun tamir olacagi yok.
Nazarimda yaptigi affedilemez.
Evden gonderdim zaten.
Avukat arayisina girmek istiyorum kafami toparlayinca.

Konu sahibi arkadaşım kusura bakmayın size yazacağım kaynadı. Dik duruşunuzu bozmayın bencede aldatmak fiziksel veya değil karaktersİzlik meselesi.

Seni alnından öpmeye geldim konu sahibesi.Dik duruş dediğin böyle olur.Umarım örnek alır bir çokları seni.
Şunu da belirteyim,hakim 4 yaşında çocuğa kimi istiyorsun demez.Çok ufak daha idrak edemeyeceğini bilir.Ne yaparsa yapsın çocuklar sende kalır.Aynı şehirde yaşamak zorunda da değilsin.
Allah yardımcın olsun.Sen böyle güçlü durdukça sırtın yere gelmez.

yazışmalar hukuken aldatmaya girmediği için danışman arkadaş öyle yorum yapmış olabilir. yoksa bir kadına bakmak bile kimisi için aldatma sayılır. madem buraya üye olduk, madem konu sahibi bir konu açmış herkes kendi fikrini özgürce yazsın lütfen.

Sanal ortam gelişmeye başlayalı aldatmalar arttı. Ne desem boş Allah yardımcınız olsun yalnız birşeyi çok merak ettim Eşiniz denilen kişi hangi cesaretle whatsap üzerinden yazıştı bir insan bu kadar SLK olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…