- 19 Şubat 2016
- 2.371
- 9.862
- 158
- Konu Sahibi SessizGidis
-
Elinize saglik.
Benim icinde patladi, kafasini yarabilseydim iyiydi
Kadının kocasına söylemek değil de söyleyecem seni mahvedecem diye huzurunu kaçırmak lazım.
O da öyle yastığa başını koyup rahatça uyuyamasın.
Akıllı ol sinirle haklarından vazgeçme.Çocukların var unutma.Asla çocuklarına hissettirme vakti gelince
büyüyünce herşeyi anlatırsın.Ben kapıyı kapatıp yastıkların altında ağladım, yüzümü yıkadım çıktım.
Artık neden boşandığımızı biliyorlar.Biri 24 diğeri 20 yaşında.Ama hala ayrıntı bilmezler.O ayrıntılarında
zamanı gelecek.Bu hırsla sakın çocuklarına zarar verme.O onların babası ve ona her zaman ihtiyaçları var.
Varlığı onlar için kıymetli.Bir ömür boyu sen onun o senin hayatında olmak zorunda.Ama onun hatası
yüzünden bu evliliğin dağıldığını ona unutturma.Ailesi nasıl insanlar?
Annesi benim yanimda.
Bugun aradi, ilk firsatta geliyorum diyor
Avukata giderken cocuklari ona birakicam oyle anlastik.
Esim olacak adam aslinda camurlasabilur cocuklar konusunda, bu beni tedirgin ediyor.
Mesela bugun dedigi sey, bosansak da bu sehirde kalacaksin yoksa velayetlerinde hak idda ederim.
Ben ailemin yasadigi yere gitmek istiyorum.
Bilmiyorum tedirginim oyuzden yeterki sorun cikarmasin diyorum.
Tlfu sifreliydi, bi ara sifresizken yakalayip whatsup a baktim.
Ayan beyan hersey ortadaydi
Annesi senin yanındaysa çok iyi.Onu sakın kaybetme.Çocuklar için ona ihtiyacın olacak.Babalarıyla aranda köprü olur.
Maddi olarak ona ihtiyacın varsa dediğini yapmak zorundasın ama yoksa süper.O zaman kocana tamam de
istediklerini alınca istediğini yaparsın.Zaten bir anda gitme çocukları alıştır.Biraz git gel.Zamana yay.
Bunu mahkeme sürecinde yapabilirsin.Fevri davranma.En önemlisi çocuklar.Kaç yaşındalar?
Ailen annen baban gelebiliyorsa gelip gitsinler sıksık.
Agzinizdan cikani kulaginiz duyuyor muBenim karşıma hergün birçok çift geliyor aldatılan şiddete uğrayan mutsuz olan. Size ayrılın diyen bir çok insan olabilir. Ben de psikologum stajyer olarak. Ama hiçbir insan bilinçli olaraktan evli bir kadınla adamla konuşmaz. Ya zor bir dönemden geçiyor YA evliliğinde bazı sorunlar var yada ruh hali karışık. Eşinizi alın karşınıza düzgün bir şekilde kendinizi ifade ederek konuşun. Aynı durumda sen olsan ne yapardın demelisiniz. Bi anlık sinirle küsmek ayrılmak çözüm değil. Evlilik tahtarevalli gibi. Denge çok önemli. Eşinizle konuştukça eğer bayana aşık olduğunu söylerse o zaman ayrılmak en güzeli. Ama boş bir anına denk geldiyse bence bunun altında yatan sebepleri bulun. Belki eşiniz depresyonda belki psikolojik olarak yalnız mutsuz. Eğer kadına aşık değilse ve nedensiz yaptıysa boş bir anında o zaman çift terapistlerine danışın.
Sizi boyle güclü gururlu kilan o utanma duygunuz.
Keske her aldatilan ya da siddet hakaret gören insan bu utanma duygusunu yaşasa da resti cekip isyan etse.
Onurunuza yediremiyorsunuz utanc verici bu durumu.
Umarim hersey gonlunuzce olur.
Agzinizdan cikani kulaginiz duyuyor mu
İyi be tmm her boslukta olan her psikolojisi bozulan gitsin aldatsin sonra da kadinlar/erkekler affetsin
Yok oyle dava
Lutfen aldatmayi masumlastirmayin yaaa
Valla sinir oldum o yoruma yazdim bi de psikologmusAynisini bn yazicaktim siz once davrandiniz.
Bende bunalimdayken yapayim ozaman..
O yorumun elle tutulur yani yok.
Dun diyor ki fiziksel olarak aldatmak istesem zaten etrafimda cok kadin var yapardim..
Duygusal bag kurup kalbinin tahtina oturmuusun daha napcaksin?
Inanin kafamdaki sesler susmuyor, 2 saat belki uyudum belki uyumadim.
Benim karşıma hergün birçok çift geliyor aldatılan şiddete uğrayan mutsuz olan. Size ayrılın diyen bir çok insan olabilir. Ben de psikologum stajyer olarak. Ama hiçbir insan bilinçli olaraktan evli bir kadınla adamla konuşmaz. Ya zor bir dönemden geçiyor YA evliliğinde bazı sorunlar var yada ruh hali karışık. Eşinizi alın karşınıza düzgün bir şekilde kendinizi ifade ederek konuşun. Aynı durumda sen olsan ne yapardın demelisiniz. Bi anlık sinirle küsmek ayrılmak çözüm değil. Evlilik tahtarevalli gibi. Denge çok önemli. Eşinizle konuştukça eğer bayana aşık olduğunu söylerse o zaman ayrılmak en güzeli. Ama boş bir anına denk geldiyse bence bunun altında yatan sebepleri bulun. Belki eşiniz depresyonda belki psikolojik olarak yalnız mutsuz. Eğer kadına aşık değilse ve nedensiz yaptıysa boş bir anında o zaman çift terapistlerine danışın.
İyi valla herkes herseyi yapsın sonrada boş anıma denk geldi desin iyimiş..Benim karşıma hergün birçok çift geliyor aldatılan şiddete uğrayan mutsuz olan. Size ayrılın diyen bir çok insan olabilir. Ben de psikologum stajyer olarak. Ama hiçbir insan bilinçli olaraktan evli bir kadınla adamla konuşmaz. Ya zor bir dönemden geçiyor YA evliliğinde bazı sorunlar var yada ruh hali karışık. Eşinizi alın karşınıza düzgün bir şekilde kendinizi ifade ederek konuşun. Aynı durumda sen olsan ne yapardın demelisiniz. Bi anlık sinirle küsmek ayrılmak çözüm değil. Evlilik tahtarevalli gibi. Denge çok önemli. Eşinizle konuştukça eğer bayana aşık olduğunu söylerse o zaman ayrılmak en güzeli. Ama boş bir anına denk geldiyse bence bunun altında yatan sebepleri bulun. Belki eşiniz depresyonda belki psikolojik olarak yalnız mutsuz. Eğer kadına aşık değilse ve nedensiz yaptıysa boş bir anında o zaman çift terapistlerine danışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?