- 30 Eylül 2013
- 13
- 20
- 288
- 35
- Konu Sahibi SessizGidis
-
Ben hepsi mi dedim, 16 yıldır bu meslektesiniz ve hiç rastlamamışsınz. Allah korumuş sizi.Siz nasıl aynı meslekten insanları aynı kefeye koyarsınız. 16 yıldır bu meslekteyim tek kişiyi görmedim sizin dediğiniz gibi midesiz! Bir meslek grubuna hakaret etmek sizin haddiniz değil. O size anlatan arkadaşlarınıza dönün bir bakın bence .
Ayrıca bir araştırmaya göre eşlerini en çok aldatanlar doktorlar ve hemşireler çıkmış. Ben demiyorum, araştırmacılar diyor bunu. 16 yılda kim bilir neler olmuştur da siz duymamışsınız.. İlginç. Halbuki ben bu sektörde olmadığım halde biliyorum. Akrabalarımdan çok var sağlık personeli. kendileri de söylüyor ortam çok kötü diye. Dediğim gibi asla genelleme yapmam. Haramdan kaçanı Allah korur her zaman. Ama bir ortamda kadın ve erkek çok temas halindeyse sıkıntı elbet çıkar. Ve bir günah ne kadar çok yaşanırsa değersizleşir. Hem toplumun gözünde hem kişinin.Siz nasıl aynı meslekten insanları aynı kefeye koyarsınız. 16 yıldır bu meslekteyim tek kişiyi görmedim sizin dediğiniz gibi midesiz! Bir meslek grubuna hakaret etmek sizin haddiniz değil. O size anlatan arkadaşlarınıza dönün bir bakın bence .
söyleeeArkadaşın söylediklerine harfiyen katılıyorum
Artık insan kimseye güvenemiyor annemin bi lafı var da soylesemmi bilemedim
Bişey diyim mi eşim biriyle tek gece birlikte olsa içim acımaz da ortada sevgi peydah olduysa yakar beni.. He iki durumda da ayrılırım gibime geliyor da ben çok güzel sevmişim onu haketmem be.. Siz de haketmediniz.. Allah yardımcınız olsun ona en büyük ceza vicdan azabı hem de ömrü billah çekeceği..
bir şey sorabilir miyim? yazışmaların içeriği neydi? okuyabildiniz mi? bir kadınla bir erkeğin yazışması gibi mi yoksa iki insanın yazışması gibi mi? insanların arkadaşları da vardır ve iş münasebetiyle bir ortak noktası olur. konuşurlar. siz okuyabildiniz mi yazdıklarınıAmin insallah..
Allah ikisini de kahretsin dilegim bu..
Kizima kirmizi balik sarkisini soylerken gozyaslarina boguluyorum, kendimden verdigim emekten herseyden utaniyorum.
Ahim yerde kalmasin
Konu sahibi arkadaşım kusura bakmayın size yazacağım kaynadı. Dik duruşunuzu bozmayın bencede aldatmak fiziksel veya değil karaktersİzlik meselesi.
bir şey sorabilir miyim? yazışmaların içeriği neydi? okuyabildiniz mi? bir kadınla bir erkeğin yazışması gibi mi yoksa iki insanın yazışması gibi mi? insanların arkadaşları da vardır ve iş münasebetiyle bir ortak noktası olur. konuşurlar. siz okuyabildiniz mi yazdıklarını
anladım. bir arkadaş gibi dert anlatma şeklinde konuşulmamış yani.Okudum.
Seninle sarmas dolas olmak istiyorum vs.. hatirladikca deliye donuyorum.
Kalpler vs..
Ve en kotusu gozunu acmis yazmis gozunu kapamis gene yazmis.
Zaten o an ki panigini gorseydiniz, aldattim diye bagiriyordu o bakislari.
Yuzune tukurdugumde kafasini dahi yana cevirmedi ki kac kere tukurdugumu hatirlamiyirum.
Bos cuval gibi nereye itsem oraya gidiyordu.
Seni alnından öpmeye geldim konu sahibesi.Dik duruş dediğin böyle olur.Umarım örnek alır bir çokları seni.
Şunu da belirteyim,hakim 4 yaşında çocuğa kimi istiyorsun demez.Çok ufak daha idrak edemeyeceğini bilir.Ne yaparsa yapsın çocuklar sende kalır.Aynı şehirde yaşamak zorunda da değilsin.
Allah yardımcın olsun.Sen böyle güçlü durdukça sırtın yere gelmez.
an
anladım. bir arkadaş gibi dert anlatma şeklinde konuşulmamış yani.
Sanal ortam gelişmeye başlayalı aldatmalar arttı. Ne desem boş Allah yardımcınız olsun yalnız birşeyi çok merak ettim Eşiniz denilen kişi hangi cesaretle whatsap üzerinden yazıştı bir insan bu kadar SLK olurmu
Evde gül gibi karısını çocuğu varken gözleri çöplükte pisliklerin..
Coluklu cocuklu kadinda hemde.
Midem bulaniyor ikisinden de..
söyleee
İyileri çıkarsa bi kaç kişi diyerek evet genelliyorsunuz. Hanımefendi biz çalışırken iki lokma ekmek yemeye vaktimiz olmuyor. Bu meslekle değil karakterle ahlakla alakalı. Her meslekte çürük yumurta varken sizin kalkıp bunu genellemeniz yanlış. Neyse konu sahibinin konusunu saptırmak istemiyorum daha fazla size iyi günlerBen hepsi mi dedim, 16 yıldır bu meslektesiniz ve hiç rastlamamışsınz. Allah korumuş sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?