Allah askina cimbizla cekmismissiniz cumlelerimin arasindan bir kac kelimeyi.Kararina saygi duyariz elbette ama “mutlu evliligimin tadini cikariyorum” nasil bir cumledir ya. Bakimliyim,mutluyum. Surekli bir gucluyum moduna gerek yok. Bir karar vermissin bir secim yapmissin tamam bitti gitti
Mutlu evlliligimin tadini cikariyorum derken son yillarda gerceten esim cok olgunlasti o guveni bana sagladi elbette o donem bunun hesabini sordum haftalarca kus kaldigimiz buyuk tartismalar yasadigimiz oldu ama bi şekilde bana mantikli aciklamalarla gelmisti kabul ettim veli de etmek istedim bilemiyorum. Ama suan sanki evliligimize sihirli degnek degdi 3 senedir falan ne yaptığını nereye gittiğini anlatir arkadaslariyla tanıştırır. Yani guvenimi saglamaya beni kurtarmaya calisti uzun zaman. Bende cocuklarima bana evine bu kadar baglanmisken tat kacirmiyim demek istedim o cumlemle
Bakimliyim mutluyum surekli bi güçlüyüm modu nu da nerden cikardiniz.
Sadece ben bunuhak edecek ne yaptim diye kendimde hata aradim.
Kendimi salmadim zaten guleryuzlu sessiz bir yapım var oldukca neseli candan bir insan oldugum soylenir ayrica guzel oldugum soylenir. Herkes biyle soylerken benim esim neden bana bunlari yasatti diye düşünüyorum
Lutfen ama lutfen cimbizla cekip cumlelerimi prim yapmaya calismayin
Sizin icin ozet geceyim ki sorum şuydu ben bu dusuncelerden ve yasidigim o yilin aklima gelmesinden nasil.kurtulurum kizimin kucuklugunu dusununce direk aklima o yasadiklarim geliyor
Ne yapabilirim