Evli kadınların küstahlığı

Bunun evlilikle alakası yok kendi kişisel gelişimi ile alakası var.Sizde kendi kişisel gelisiminize odaklanın

Evliyim çocuklu ve mutluyum. Bu noktada evlilik bence güzel bir şey. Başkasının evli ya da bekar olması beni ilgilendirmiyor ama bence evliliği gözünüzde çok büyütüyorsunuz. Evlilik salt mutluluk deniz çok güzel siz de gelsenize bir şey değil. Aylardır bir eniğin kölesi olduk karı koca en son ne zaman deliksiz uyudum da bilmem.

Evli kadınlar kadar patavatsız insanlar yoktur herhalde sürekli bekar kızlarin evlenmesini istiyorlar üstelik bunu iyi niyet kisvesi altında yapıyorlar siz ne düşünüyorsunuz?
Başlığı “bazı evli kadınlar” diye düzeltirseniz iyi olur
Şahsen ben evliyim ama öyle biri değilim

O kadar yıldır evliyim kimsenin evlenmesiyle ilgilenmiyorum. Çok yakınım olur, evlenmeyi çok ister o zaman hayır dua ederim sadece hepsi bu.

Ben de evlenmeden önce iş yerinde böyle bir kaç hanıma maruz kaldım.
Sen şimdi akşamları yalnız mı uyuyorsun
Kız evlen düğününde göbek atalım
Taze kız elinden kahve içelim karta kaçıcan yakında
Gibi gibi paravatsızlarla hayatımda ilk kez iş yerimde karşılaştım. 25 yaşımda nasıl baş edeceğimi de bilmiyordum. Sessizce uzaklaşmakta cevap vermemekte buldum çareyi :) tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…