Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iymisBende de tam tersi evlenme diyorlar![]()
Evet çok cahillerBen de evlenmeden önce iş yerinde böyle bir kaç hanıma maruz kaldım.
Sen şimdi akşamları yalnız mı uyuyorsun
Kız evlen düğününde göbek atalım
Taze kız elinden kahve içelim karta kaçıcan yakında
Gibi gibi paravatsızlarla hayatımda ilk kez iş yerimde karşılaştım. 25 yaşımda nasıl baş edeceğimi de bilmiyordum. Sessizce uzaklaşmakta cevap vermemekte buldum çareyi :) tavsiye ederim.
Yanlış anlamadin bilerek kaos yaratmak için konu açtim desenePardonnn yanlış anladım o zaman![]()
Kişi kendinden bilirmiş üzüldüm senin adına kim bilir neler yaşadında herkesi kötü niyetli görüyorsun umarım hayatın güzelleşirYanlış anlamadin bilerek kaos yaratmak için konu açtim desene![]()
Linçler yeterli gelmiştir sanırım sizieEvli kadınlar kadar patavatsız insanlar yoktur herhalde sürekli bekar kızlarin evlenmesini istiyorlar üstelik bunu iyi niyet kisvesi altında yapıyorlar siz ne düşünüyorsunuz?
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarLinçler yeterli gelmiştir sanırım sizie
Çevrenizde bulunan insanlarda sıkıntı olabilir. Her evli insan patavatsız değildir. Size bunu diyenler muhtemelen evlenip mutsuz olmanızı istiyordur. SjdkdkdfkEvli kadınlar kadar patavatsız insanlar yoktur herhalde sürekli bekar kızlarin evlenmesini istiyorlar üstelik bunu iyi niyet kisvesi altında yapıyorlar siz ne düşünüyorsunuz?
Çok derdimdi milletin medeni hâli, çevremde o kadar bekar var aklıma da gelmemişti, dur gidem de salça olamEvli kadınlar kadar patavatsız insanlar yoktur herhalde sürekli bekar kızlarin evlenmesini istiyorlar üstelik bunu iyi niyet kisvesi altında yapıyorlar siz ne düşünüyorsunuz?
senin yara'n benim yaram var.Yarası olan gocunur
Bence senin evlenme ihtimalini düşünmüyorlar yalnızsan böyle laf sokuyorlarCÇok iymis
Ay görende bu konuyu ben açtım sanarKişi kendinden bilirmiş üzüldüm senin adına kim bilir neler yaşadında herkesi kötü niyetli görüyorsun umarım hayatın güzelleşir
Ahahahaha cahil kafaya bak senDoğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar
Evlilik doğaya aykırı evlenmeyin diyen 38 senelik evli bir kadınım.Evli kadınlar kadar patavatsız insanlar yoktur herhalde sürekli bekar kızlarin evlenmesini istiyorlar üstelik bunu iyi niyet kisvesi altında yapıyorlar siz ne düşünüyorsunuz?
siz ama birinde nzılgıt yiyip bütün evli olanlara saldırıyorsunuz olmaz ki böyle sizde evleneceksiniz ,başkası da sizin için bu kadar ön yargılı olması hiç hoş değilEvli kadınlar kadar patavatsız insanlar yoktur herhalde sürekli bekar kızlarin evlenmesini istiyorlar üstelik bunu iyi niyet kisvesi altında yapıyorlar siz ne düşünüyorsunuz?