Evli kızlar bana taktik verir misiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy yeminle böyle biriyle mi eşin yaşıyor acıdım adama ama oda pek hayırlı evlat sayılmaz. Yani anamı babamı almaya gitsem senin gibi eşim bir halt dese haddini çok güzel bildiririm. Taksiye binsinmişmiş çalışıyormuşmuş sen herhalde çalışmadığın için boşluktan bu kadar fesatlığa kafa çalışıyor

Yani bende bi sorun göremedim be güzel kaynana işte rahatsız etmiyor ama iştr gelinlere be yapsan yaranamazsın adın kaynana bi kere üzücü.
Benim kaynanam da hiç karışmaz. Ne yapsam iyi yapmışsınız der hatta abartıp. Hatta bana hep gez der. Aman bırak sen evi mevi oğlum yapsın der. Ve bunu az konuştuğumuz sürelerde yapar. Bak benim kaynanam ne iyi diye anlatmıyorum tabii bunları. Bakin ben ne kadar iyiyim diye anlatiyorum:)) çünkü hiç saçmasapan açık aramıyorum bende hahah:)) şakası bir yana bu kadar az gördüğün birine eşim arabayla alıyor vs diye takılmak da garip yani. 6 ay diyor. Insan annesini arabayla da alamayacaksa...

Çocuğun kalması normal değil ona kızabilirsiniz de ailesini arabayla almasını neden büyüttünüz? Asıl almasaydı o zaman dert etmeliydiniz nasıl bir evlat diye. Kendinizi biraz da şu annelerin yerine koyun bi çocuk büyütmek yetiştirmek kolay mı? Siz eşiyseniz o da annesi . Şuan sizin de evladınız var ilerife evlendiğinizde umarım onun eşi de şuan sizin gibi düşünmez, yoksa bu kez onun için konu açarsınız onca sene büyüttüm beni almaya tenezzül bile etmefi diye

birkac istisna disinda burada ne kadar kotu insanlar var. Ne hale gelmisiz?
pandemi donemi zaten cagirmayin kimseyi, alti ustu iki kap yemek icin yok esim alip getiriyor, yok prenses gibi davraniyorlar.

bi sehzade de siz yetistiriyorsunuz, tahta cikan sehzade sultanin hakkindan gelir(dinimiz amin)
yaşattığını yaşamadan ölünmez demiş atalarımız ne kadar da haklılar.bu günlerde bu karanlıkdüşünceler pesssssssss.çok haklısınız

Çocuğun kalması normal değil ona kızabilirsiniz de ailesini arabayla almasını neden büyüttünüz? Asıl almasaydı o zaman dert etmeliydiniz nasıl bir evlat diye. Kendinizi biraz da şu annelerin yerine koyun bi çocuk büyütmek yetiştirmek kolay mı? Siz eşiyseniz o da annesi . Şuan sizin de evladınız var ilerife evlendiğinizde umarım onun eşi de şuan sizin gibi düşünmez, yoksa bu kez onun için konu açarsınız onca sene büyüttüm beni almaya tenezzül bile etmefi diye
Ben evladıma annelik yapıyorum kendi hayatımı bir kenara bıraktım diğer odada bile yalnız bırakmıyorum onu..kayınvalidem para İçin evlatlarını silen bir kadın bebekken eltisine bırakıp başka şehire çalışmaya gitmiş oğlu büyüyünce çalıştırıp çalıştırıp kendine ev aldırmış şuan biz onun yüzünden borç içindeyiz dönüp bakmıyor bile damadına milyarlar veriyo kızım mutlu olsun diye oğlu da karısıyla gezince arayıp birinci ailen benim diye ağlıyo her hafta sonu arar nerdesiniz der kapatır korona oldum nefessiz kaldım basıl oldun demedi gezdiniz mi diyo ona göre kavga çıkarıcak.... doğurmakla anne olunmuyor o yüzden onlara bu sinirim

Ben evladıma annelik yapıyorum kendi hayatımı bir kenara bıraktım diğer odada bile yalnız bırakmıyorum onu..kayınvalidem para İçin evlatlarını silen bir kadın bebekken eltisine bırakıp başka şehire çalışmaya gitmiş oğlu büyüyünce çalıştırıp çalıştırıp kendine ev aldırmış şuan biz onun yüzünden borç içindeyiz dönüp bakmıyor bile damadına milyarlar veriyo kızım mutlu olsun diye oğlu da karısıyla gezince arayıp birinci ailen benim diye ağlıyo her hafta sonu arar nerdesiniz der kapatır korona oldum nefessiz kaldım basıl oldun demedi gezdiniz mi diyo ona göre kavga çıkarıcak.... doğurmakla anne olunmuyor o yüzden onlara bu sinirim
Herşey anlaşıldı şimdi kafın sana para koklatmıyor diye bu kinin 😂😂

şaka yaptım diyin eşinize

birde şey eşiniz ve ailesi gerçekten çok saygılılar

hangi bölgede yetişmişler

eğitim düzeyinden gelen bi saygımı bu

hep böyleler miydi siz mi sınır koydunuz

çok savaştınız mı

savaş taktikleri verin bize

yoksa evlenmicem ona göre

Ben ses çıkarmazdım 1 gün için oh ne güzel kaynanan var bence dua et 🙈

Kadına saygım dahada arttı şu an kötülemeye çalışma boşa ne güzel ki kadın boş durmamış hep çalışmış. Borcun varsa eşini çok düşünüyorsan sen neden çalışmıyorsun derler adama dimi. Senin gibi borcum var diyip boş boş oturmamış

Kadına saygım dahada arttı şuan kötülemeye çalışma boşa ne güzelki kadın boş durmamış hep çalışmış. Borcun varsa eşini çok düşünüyorsan sen neden çalışmıyorsun derler adama dimi. Senin gibi borcum var diyip boş boş oturmamış
Alnından öpüyorum yorumunun ve senin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X