Evli kuzenim biriyle konuşuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzeninizle konuşma gibi bir hata da yapmayın. Aldatiyorsa ortaya çıkarsa soylemeseniz de sizin üzerinize kalcak. Hazmedilir birşey de değil başına bişey gelebilir. Karışmayın . Birde ben de parlaklık kisarim ve çocuğum var şifreli.

Araları çok kötü olması eşi olması gerçeğini değiştirmiyor eşiyle konuşuyor olabilir . Kuzenim eşiyle kötü olsa sizin anlattığıniz gibi davransa aldatıyor demek aklımın ucundan gecmez

Kuzen çok kıskandığınız biri galiba bir açığı olsa da ortalığı bulandırsam diye tetikte bekliyorsunuz. Hangi hakla bir de gidip kardeşine söylüyorsunuz sizi ne ilgilendiriyor
Ahahaha amacım kuzenim böyle bi şey yapyorsa ona nasıl yaklaşmalıyım akıl almak yoksa bana ne

Kuzenim daha önce eski sevgilisiyle konuştuğunu söyleyen biri o yüzden böyle düşünüyorum yoksa tabiki bu değil sadece

Sizi ilgilendirmez. Belki bir arkadaşıyla konuşuyordur olamaz mı? Ekran parlıklığım bnm de hep düşüktür. Biriyle telefonda sohbet ederken biri yanıma gelip anlayışsız bir şekilde telefonuma bakmaya çalıştığında rahatsız olup kapatırım. Ayrıca kilidi olmayan telefon mu var? Koyacak tabi ki. Özel hayat diye bir şey var neticede!

Benzer ayarda kuzenim var. Bana açıktan diyemiyor. Birkaç defa bahsetmişliği var. Karşı taraf bana yapıştı, napacağım diye salladı. İlkin yemiştim ama sonra hiç de öyle olmadığını öğrendim/fark ettim.

Tek şunu diyeyim. Eğer benimki gibi yüzsüzse öğrendiğinizde yaptığının yanlış olduğunu açıkça söylemezseniz daha korkusuzca o işleri yapar. Arada benim uyanmayacağımı sanıp bir şeyler danışıyor. Ben de tutuşacağı açıklamalar yapıyorum ki aldatacağı varsa korksun. Birine anlattığında normal tepki alınca yüz buluyor, daha rahat yapıyor.

Bir ara enişteye ima etsem mi dedim ama sonra ne olacağını bilemediğimden vazgeçtim. Cesaretim de yok zaten. Bir gün düzelir diye dua ediyorum sadece. Ağzımı açsam ortalığı karıştırıp beni bastırmaya çalışır. Kimse ona inanır mı bilmem ama benim sırrım varsa kendi olayını bastırmak için yayar. Şeytanın yanında stajyerlik geçmişi var

y

Ekran parlaklığını azaltma, telefona kilit koyma bunlar yıllardır yaptığım şeyler. Telefonla konuşurken uzaklaşıyor da demişsiniz ki insan içinde telefonla konuşmayı ben de sevmem. Demek ki Allah korusun densizin biri görse hakkımda iftira atacak. Bir insanı böyle büyük bir ithamla nasıl bu kadar rahatça suçlayabiliyosunuz? El insaf yahu. Gördüğünün yarısına, duyduğunun hiçbirine inanma derler. Hem görmemiş hem duymamış olup kafasındakine bu kadar inanmak olmak da bambaşka bir seviye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…