Evli kuzenim biriyle konuşuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

azsade

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
53
29
38
Kuzenim evli çocukları var biriyle konuşuyor belli telefonunda sürekli ekran parlaklığını azaltıyor mesaj yazarken kilit falan koymuş telefonuna sizce bunu kardeşine falan söylemeli miyim ( belki kocasıdır diyeceksiniz ama araları çok kötü )

Ekran parlaklığını ben eskiden çok azaltırdım şarjım çok çabuk bitiyordu onu önlemek için. Kimseden birsey saklamak için vs değil yani bence hemen böyle bir iftira atmayın başkasına söylerseniz bu iftiraya girer bana göre ve hiç hoş değil siz karışmayın elinizde hiçbir somut şey yok

Başka şeyler de var tabi telefonla konuşurken uzaklaşmak gibi eskiden değil de şimdi yaptığı için dikkat çekiyor

Tabi canım sadece bununla düşünmedim . Kuzenimi seviyorum onu anlıyorum yanlış bi şey yapmasını istemiyorum

Sizi ilgilendirmez karışmayın derim. Sonunda kötü olan siz olursunuz. Sizin farkettiginizi eşi, kardesi ,ailesi daha kolay farkeder
Evet ben bunu anladıysam başkaları da anlar diyorum kardeş gibi büyüdük yanlış yapsam da istemem

İnanın incelemedim hatta böyle düşündüğüm için utandım da

Tabi canım sadece bununla düşünmedim . Kuzenimi seviyorum onu anlıyorum yanlış bi şey yapmasını istemiyorum
Seviyorsanız kendisiyle konuşun,aslını ögrenin.
Birilerine söylemek için doğruluk payı olması lazım ama sizinki şüphe.

Seviyorsanız kendisiyle konuşun,aslını ögrenin.
Birilerine söylemek için doğruluk payı olması lazım ama sizinki şüphe.
Kuzenim çok laftan anlayan bir tip değil beni dinleyeceğini bilsem konuşurum

O zaman bence kardeşi değil kendisiyle konuşun onu kırmadan ben böyle birsey farkettim sebebi ne diye sorun daha doğru olur bence cevabı size inandırıcı gelmezse o zaman sorun hayatında biri var onu mu gizliyorsun diye

Konuşurum eminim öyle bi şey varsa söyler de ama kesmez konuşmayı ileride bi şey olursa bu sefer vicdanen rahatsız olurum . Sanırım karışmamak en iyisi ama kardeşim hata yaptığında onlar bizi uyardı ne bileyim

Elinizde bir konuşma vs olsa zaten söylerim uyarın diye ama birşey yok. Atıyorum kardeşiniz sizin haberiniz olmadan okulu bıraktı bunu o kişi biliyordu size söyledi bu doğru olan ama sizinki şüpheyken iftira olur, o yüzden ya kendisiyle konuşun ya da gerçek bir kanıt olmadan elinizde susun

Evet sanırım öyle yapacağım . Umarım yanılan ben olurum

Bir de konuştum evet konuşuyorum derse napacağım o var

Bir de konuştum evet konuşuyorum derse napacağım o var
O zaman üstünüze duseni yapıp akil vereceksiniz belki kardeşi güvenilir biriyse kardeşine söyleyip bir de onun konuşmasını rica edeceksiniz. Öyle birsey varsa bile zorla ayrılmasını sağlamaya gücünüz yetmez ki yetişkin insan yaptığı yanlış onun yanlışı olur sıkıntısını da o çeker.

Teşekkür ederim cevabınız için

Sizin gibi burnunu her şeye sokan insanlardan nefret ediyorum! Kardeşim siz ekran parlaklığından ne cürretle eşini aldattığını düşünürsünüz? Şifre var diyor bi de! Yani şifre olmasa bakacaksınız öyle mi? Şaka mısınız siz? Herkes haddini yerini bilsin lütfen, kimse kimsenin telefonuyla özeliyle ilgilenmesin. Belki kocasıyla kavga ediyor belki seks konuşuyor kocasıyla, size ne be!

İnşallah dediğiniz gibidir . Kimsenin telefonunu elime bile almam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…