- Konu Sahibi melekangel
-
zaten baka baka kafayı yicez sonunda :)) sen yinede umudunu kırma bi balarsın bi spriz yapar sana gelmezz..
ya sorma cnm ya lavobaya gıre gıre bı hal oldum...hakıkaten cocuk sahıbı olalım derken ırlatıcaz sonunda:)
ah ah keske suprız yapsada bana ugramasa ya dıyorum ona gel anlasma yapalım ızın ver bana 9 ay hamıs olayım dıyede ıkna edecez mı bılemıyorum:)artık makaraya sarıyorum valla napım
al canım belki çıkar belalacali mi olur aklında kalmasın
selam kızlar bende bu ay 4. ayım olacak bebek istiyoruz. dualarınızda benide unutmayın. bat 18 şubat. Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah.
amin canım darısı tüm isteyenlerin başına ..
alacam bakacam aklımda kalacagına cıkmazsa haftasonu denerım bende napım:)
heyecandan evde ellerım tıtrıyo damlayı damlatırken zorlanıyorum:)
AMİNNNNN Kızlaaarrrr
bero canım sen ne zamandır çalışmadasın :)))
biz daha başlayamadık eşim ameliyat oldu 3 ay geçmesini bekliyoruz bir süre denedik sonra eşimde varikosl olduğunu öğrenince ameliyat oldu
bekliyoruz yani canım
sizin ?
benimde ilk hamileliğim boş gebelikle sonuçlandı kürtaj oldum ondan sonra 3 ay korunma verdi doktorum şimdi bu ikinci ayım bakalım nolcak allah hepimizi sevindirsin :))
nedir bu 3 ay lardan çektiğimiz canımmm
sen bekle 3 ay ben bekleyeyimne buuuuu
İşllhh hayırlı hamillelikleriimiz olurda bu günleri unuturz canlar ya
selam kızlar bende bu ay 4. ayım olacak bebek istiyoruz. dualarınızda benide unutmayın. bat 18 şubat. Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda inşallah.
hayy allah seni hamiş etsinn :)) koptum gülmekten yaa :))
bak hamıs ettı gorsun muuu:)
sorma ne dua edrmişim be :)))
valla ya hay allah senı hamıs etsın dıyede bır sey duymadım ben:) ıyıde olu cokta guzel oldu....bende korunman bıtınce sana dıyım olur mu
korunmam bitti canım bu ikinci ayım ilk ayda olmada bu aydan umutluydum ama şimdi içimden bi ses değilsin diyo bilemiyorum artık hayırlısı :)
17 şubat canım
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?