- Konu Sahibi melekangel
-
melekangel sayfayı gezerken farkettim izmitte oturuyomuşsun hangi hastane - doktor gidiosun ?
dnz_zip uzulme arkadasım bak benımde umudum kalmadı hastalanmayı beklıyorum ınsallah olucak zamanı gelınce hamılelıgın butun aylarını yasıcaz cocugumuz dogucak kollarımıza alıcaz.hepsı olucak yeterkı doktorlar sorun yok desın her sey olur cnm merak etme.
doğru söylüyorsun arkadaşım nekadar üstüne düşersem okadar stres yapıyorum olacağı varsada olmuyor heralde ..yarın yine çağırdı beni doktor yumurtlama takibine başlayacağız benim yumurtalarım çatlamıyor ve kist oluşturuyor buna bi çözüm bulmadan sanırım olmayacak hayırlısı artık
evet cnm ben ızmıt kadın dogum hastanesı var carsıda ertan ızgıce gıdıyorum onun ısmını cok duydum.genelde konradtada kazım beyı tavsıye edende cok ama ben ılkın ertan beye gıttım ve memnun kaldım
Bende akademiye gidicem Gökhan Gümüştaş ilk gidicem izmitte ne doktor var ne hastane hiççbirini sewmiyorum.
eee cnm sen nerde oturuyorsun kı balıkesır yazıyor senın profılınde ızmıtte mısın yoksa..
oyle deme kazım beyle ertan bey ıyı doktor sen yınede arastır her doktorun ıyısıde kotusude var sıte napcan ıyılerıne denk gelelım ınsallah.sureklı doktor degıstırmekte ıyı degıldır cunku her laf kafanı karıstırır.
izmitte otuyorum cnm ben memleketim Balıkesir gönlüm hep orda
evt ben bulamadım acıbademe gidiyodum doktorum ayrıldı ordan akademi hastanesine gidiyorum diorum
bi deniyim bakıyım belki sewerim konak hastanesi de çok kalabalık sıra bekle bekle insanın canı sıkılıo
gunaydın cnmmm nasılsın
benmde bata 4 gun kaldı ama ıkı sabahtır uyanırken karnım agrıyor sankı geldı gelecek bakıyorum gelmıyor.normalde genc kızlıga adımımdan berı esımde bılır bugun olcam derım ve sak olurum 2 saat surmez o yuzden benm kılotlarım hıc batmaz koyarım pedı hemen gelır zaten.ıkı gundur olcam dıorum olmadım ama olacam herhalde gelecek mıs gıbı yapıyor kacak oynuyoruz bu ay
neresınde oturuyorsun pekı ben merkezdeyım yahyakaptan tarafında...
ınsallah memnun kalırsın senn ıcın hayrlısı olsun
Yuvam Akarca da bende. İşllh kafama göre bir doktor bulurum , bakalım artık araştırıyorum.
Hepimiz için hayırlısı olsun. İyi doktorlar çıksın işlh karşımıza.
hımm bızde yuvamdan ev aldık ınsallah seneye tasınıcaz oraya:) amın cnm ınsallah ya kısmet ıste
canım idrardan emin değilim ama adetime 4 gün kala ben kanda baktırmıştım ozaman kesin sonuç veriyor bence kanda baktır en azından kesin sonuç verir inşallah hamilesindir :)
HADİ YAA
Belki komşu oluruz hangi bloklar ? bende taşınıcam mayıs ayında ev arıyoruz ne kadara aldınız ?
bu arada beroo cnm benm esımde balıkesırlı :):)
biz yuvamdan başka yere taşınmayız alıştık buraya. Buralardan bakıyoruz ev kredileri çok yüksek şuan beklioruz faizler düşerse alıcaz bizde.
yoksa yine kiraya çıkıcaz napalım.
bende eşimde Balıkesirliyizbizim toprak desene senin kociiş
bende severım yuvamı o yuzden ılk ordan olsun ıstedım..bız kredı basvurusunda bulunduk 1 gun sonra faızler yukseldı ama bızı basvurdugumuz kredı faızıne koydular yıne kısmet sanslıymısız:)
evet benm kocıste sızın toprak valla..ınsallah komsı oluruz sonra derız belkı aaa o beroo senmıydın dıye:)
Yaa aynenn hayat valla süprizlerle dolu olabilir yanee
ya cnm daha 4 gunum var hastalanmama erken olacam herhalde dedım gecen gunde sabaha karsı karnım agrıdı gelecek dedım baktım yok bu sabahta oyle kalkıp kalkıp baktım o derece dedım gelcek hastalancam hala gelen gıden yok:)
o yuzden umudum kırıldı benm olacam dıye ınsllah benı ers koseye yatırırda gelmez kısmet bakcez gorcez
kısmet bılemeyız dedıgın gıbı..ya ben duramıcam ıs cıkısı alacam bı tane ıdrar testı yapacam yanapım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?