evlı mutlu cocuklu olmak ısteyenler umudumuz subat buyrun sohbete

melekangel sayfayı gezerken farkettim izmitte oturuyomuşsun hangi hastane - doktor gidiosun ?

evet cnm ben ızmıt kadın dogum hastanesı var carsıda ertan ızgıce gıdıyorum onun ısmını cok duydum.genelde konradtada kazım beyı tavsıye edende cok ama ben ılkın ertan beye gıttım ve memnun kaldım

doğru söylüyorsun arkadaşım nekadar üstüne düşersem okadar stres yapıyorum olacağı varsada olmuyor heralde ..yarın yine çağırdı beni doktor yumurtlama takibine başlayacağız benim yumurtalarım çatlamıyor ve kist oluşturuyor buna bi çözüm bulmadan sanırım olmayacak hayırlısı artık

cnm hayırlısı ınsllah sorun bulunsun cozulsunde gerısı bos ne oldugunu bılmemek daha kotu ona gore tedavı olursun sende ıste.benmde son 4 gunum ama her an olucam acaba test yapsam mı dıye dusunuyorum ıdrarda bellı olur mu kı

Bende akademiye gidicem Gökhan Gümüştaş ilk gidicem izmitte ne doktor var ne hastane hiççbirini sewmiyorum.

Bende akademiye gidicem Gökhan Gümüştaş ilk gidicem izmitte ne doktor var ne hastane hiççbirini sewmiyorum.

eee cnm sen nerde oturuyorsun kı balıkesır yazıyor senın profılınde ızmıtte mısın yoksa..
oyle deme kazım beyle ertan bey ıyı doktor sen yınede arastır her doktorun ıyısıde kotusude var sıte napcan ıyılerıne denk gelelım ınsallah.sureklı doktor degıstırmekte ıyı degıldır cunku her laf kafanı karıstırır.

izmitte otuyorum cnm ben memleketim Balıkesir gönlüm hep orda
evt ben bulamadım acıbademe gidiyodum doktorum ayrıldı ordan akademi hastanesine gidiyorum diorum
bi deniyim bakıyım belki sewerim konak hastanesi de çok kalabalık sıra bekle bekle insanın canı sıkılıo

neresınde oturuyorsun pekı ben merkezdeyım yahyakaptan tarafında...
ınsallah memnun kalırsın senn ıcın hayrlısı olsun

canım idrardan emin değilim ama adetime 4 gün kala ben kanda baktırmıştım ozaman kesin sonuç veriyor bence kanda baktır en azından kesin sonuç verir inşallah hamilesindir :)

neresınde oturuyorsun pekı ben merkezdeyım yahyakaptan tarafında...
ınsallah memnun kalırsın senn ıcın hayrlısı olsun

Yuvam Akarca da bende. İşllh kafama göre bir doktor bulurum , bakalım artık araştırıyorum.
Hepimiz için hayırlısı olsun. İyi doktorlar çıksın işlh karşımıza.

canım idrardan emin değilim ama adetime 4 gün kala ben kanda baktırmıştım ozaman kesin sonuç veriyor bence kanda baktır en azından kesin sonuç verir inşallah hamilesindir :)

cnm calısıyorum ben vaktım olmuyor kanda baktırmaya..o yuzden dedım ıdrarda bellı olur mu dıye bakalım bekleyelım bıraz daha yarında olmazsam o zmn denerım

HADİ YAA
Belki komşu oluruz hangi bloklar ? bende taşınıcam mayıs ayında ev arıyoruz ne kadara aldınız ?

eee yuvamdan baska yeremı gecıceksınız sız sımdı...bız kurbandan once aldık suan kıracı var blok bılmıyorum daha ıcınde yarım saat bıle duramadık:) ama aıle hekımının oldugu yerdekı ılk bınalar basketbol sahası var cocuklar ıcın onun karsısında 8.katta evımız.bız 70 bıne aldık kredılı nerden baksan exper ucretı tapu falan 72500 a geldı bıze

bu arada beroo cnm benm esımde balıkesırlı :):)

biz yuvamdan başka yere taşınmayız alıştık buraya. Buralardan bakıyoruz ev kredileri çok yüksek şuan beklioruz faizler düşerse alıcaz bizde.
yoksa yine kiraya çıkıcaz napalım.
bende eşimde Balıkesirliyiz bizim toprak desene senin kociiş

bende severım yuvamı o yuzden ılk ordan olsun ıstedım..bız kredı basvurusunda bulunduk 1 gun sonra faızler yukseldı ama bızı basvurdugumuz kredı faızıne koydular yıne kısmet sanslıymısız:)
evet benm kocıste sızın toprak valla..ınsallah komsı oluruz sonra derız belkı aaa o beroo senmıydın dıye:)

Yaa aynenn hayat valla süprizlerle dolu olabilir yanee

zaten baka baka kafayı yicez sonunda :)) sen yinede umudunu kırma bi balarsın bi spriz yapar sana gelmezz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…