- Konu Sahibi melekangel
merhabalar arkadaşlar ben 1 çocuk annesiyim hamilelik belirtileriyle ilgili bilgi vermek istedim:) aşırı uyku isteği ağızda tatsızlık sık idrara çıkma karında hissedilir derecede kasılma ama kramp gibi değil bu tazr belirtiler oluyor erken dönemde ben aralık 30 da ikinci bebeğimin 6+5 de kalbi durmuş ama ben 8 haftalıkken hafif bi koyu akıntı şikayetiyle dr a gittiğimde öğrendim ve kürtajla bebeğimi aldılar dünya başıma yıkıldı oğlum istediği için istemiştik ikinci bebeği beklemediğim bi anda hamile kalmışım anneler gerçekten doğuştan anne oluyor ikinci hamileliğimi az yaşadım ama ondada akşamları aşırı yorgunluk karında şişme sık idrara çıkma karında kasılmalar yaşadım ovulasyon testlerini deneyebilirsiniz işe yaradığını söyleyen çok fazla kişi var Allah herkese anneliği tatttırsın hamd olsun bnm bi yavrum var ne demek olduğunu biliyorum inşallah sizlerde tadarsınız
Tesekkur ederim. Cevabin icin eshe. Uzuldum bebegine. Kotu bir duygu olsa gerek. Ama bosve senin bir evladin var yine olur. Allah isteyen herkese hayirli ve saglikli evlatlar versin. Hersey onun istegiyle oluyor. Biz dua edelim yeter.