evlı mutlu cocuklu olmak ısteyenler umudumuz subat buyrun sohbete

merhabalar arkadaşlar ben 1 çocuk annesiyim hamilelik belirtileriyle ilgili bilgi vermek istedim:) aşırı uyku isteği ağızda tatsızlık sık idrara çıkma karında hissedilir derecede kasılma ama kramp gibi değil bu tazr belirtiler oluyor erken dönemde ben aralık 30 da ikinci bebeğimin 6+5 de kalbi durmuş ama ben 8 haftalıkken hafif bi koyu akıntı şikayetiyle dr a gittiğimde öğrendim ve kürtajla bebeğimi aldılar dünya başıma yıkıldı oğlum istediği için istemiştik ikinci bebeği beklemediğim bi anda hamile kalmışım anneler gerçekten doğuştan anne oluyor ikinci hamileliğimi az yaşadım ama ondada akşamları aşırı yorgunluk karında şişme sık idrara çıkma karında kasılmalar yaşadım ovulasyon testlerini deneyebilirsiniz işe yaradığını söyleyen çok fazla kişi var Allah herkese anneliği tatttırsın hamd olsun bnm bi yavrum var ne demek olduğunu biliyorum inşallah sizlerde tadarsınız

Tesekkur ederim. Cevabin icin eshe. Uzuldum bebegine. Kotu bir duygu olsa gerek. Ama bosve senin bir evladin var yine olur. Allah isteyen herkese hayirli ve saglikli evlatlar versin. Hersey onun istegiyle oluyor. Biz dua edelim yeter.

cnm gecnlerde benmde agzımda metalık bır tat olustu ama ben hamılelık belırtısı oldugunu bılmıyordum formda okurken ogrendım aaa dedım bu tat ondan mı ama bılemıyoz bat ı beklıyoruz cnm.
ınsallah yıne hamıs oolursun ama bu sefer saglıkla kucagına alırsın..

inşallah hep beraber aynı ayda aynı anda hamile kalalım. evet 2 gündür ağzımın tadı yok. metalik bi tat geliyor. ama yinede umutlanmak istemem. döllense bile bu işin yerleşmesi var tutunması var var da var yani. doktorlar bile adet tarihinden 2 hafta sonra keseyi görünce bebek var diyor. inşallah Allah umutlarımızı boşuna çıkarmasın. tez zamanda anne oluruz inşallah.

Merhaba kizlar. Ben de anne olmak is ti yo rumm. Hamile kalan herkese ne hissettin ilk nasil anladin ilk hangi degisiklikler oldu diye sormaktan usandim.hele de net bir cevap alamadigimda cok sinirlendim.ben hamile kaldigimda butun belirtileri sizlerle paylasicam yol gosterici butun detaylari hemde.

ah cnm benm ınsaallah Allah gonlune gore verır.burada herkez boyle sabırsız,kımı umıtlı,kımı karamsar...takıp dusunmektense kafa dagıtmaya calısıyoruz bızde napalım ne kadar taksakta bır fayda etmıyor..

inşallah hep beraber aynı ayda aynı anda hamile kalalım. evet 2 gündür ağzımın tadı yok. metalik bi tat geliyor. ama yinede umutlanmak istemem. döllense bile bu işin yerleşmesi var tutunması var var da var yani. doktorlar bile adet tarihinden 2 hafta sonra keseyi görünce bebek var diyor. inşallah Allah umutlarımızı boşuna çıkarmasın. tez zamanda anne oluruz inşallah.

cnm ne guzel agzından bal damlıyor sankım ya. ınsallah aynı anda olmasada su lıstedekılerı veya burda hamıle kalamıyorum dıyen herkesı hamıleyımmm derken goruruz..
evet bu ıs ıkı cızgıyı gormekle bıtmıyor dedıgın gıbı devamındada ıyı gıtmesı lazım ama o bıle bızı cokk sevındırır..

ya cnm gunduz calıstıgım ıcın aksam anca temızlık yapıyorum yaw.ortalık toz olmus kac gundur elımı kıpıdastıcak halım yoktu artık yapayım dedım bugun toz aldım oyle yatın kocıse supurtturucem heryerı

aman çalışınca ole yaa temizlik zor gelio ev yemek faln derken ne kadar zor işimiz.
bi de şu tozlarr fena canımı sıkıo ya evde tüm gün kimse yok yine nasıl oluo ya da bu kadar toz oluo yaa
mesleğin ne senin cnm ?

aman çalışınca ole yaa temizlik zor gelio ev yemek faln derken ne kadar zor işimiz.
bi de şu tozlarr fena canımı sıkıo ya evde tüm gün kimse yok yine nasıl oluo ya da bu kadar toz oluo yaa
mesleğin ne senin cnm ?

cnm ben sıgortacıyım acentede calısıyorum sen nerde calısıyorsun

bende 25 yasındayım 6 aylık evlı olucam 18 ınde..Allah eslerımızle saglıklı ve mutlu bır sekılde bır omur paylasmayı nasıp etsın...cocuklarıda unutmayalım tabıı

ne güzel daha yeni evlisin ilk zamnlarında düşünüosun bebk çok akıllıca
benim hiç aklıma bile gelmemişti ilk zamnlarımızı hep laylaylom geçirdik
aminnn işllhh sağlıklı uzun ömür nasip etsin ALLAHım eş ve çocuklarımızla işlh.
yarın görüşürüz ben çıkıorum cnm iyi gecelerrr :3:

ne güzel daha yeni evlisin ilk zamnlarında düşünüosun bebk çok akıllıca
benim hiç aklıma bile gelmemişti ilk zamnlarımızı hep laylaylom geçirdik
aminnn işllhh sağlıklı uzun ömür nasip etsin ALLAHım eş ve çocuklarımızla işlh.
yarın görüşürüz ben çıkıorum cnm iyi gecelerrr :3:[/QUOT

oyle cnm napıcaksın esımle beraber ıstıyoruz sartlarımızda uygun annemle kayınvalıdemde yankın bıze o yuzden yapalım cıksın aradan.cnm zaten 6 ay oldu gezıyoruz eglenıyoruz.evlılıgımızın tadını cıkarıyoruz.hemen olmuyor bak belıkı kac ay sonra olucak belkı sımdı bılemeyız bunu.zaten dogana kadarda eskımız oluruz:)

sanada ıyı geceler cnm bende cıkıyorum uykum geldı

oyle cnm napıcaksın esımle beraber ıstıyoruz sartlarımızda uygun annemle kayınvalıdemde yankın bıze o yuzden yapalım cıksın aradan.cnm zaten 6 ay oldu gezıyoruz eglenıyoruz.evlılıgımızın tadını cıkarıyoruz.hemen olmuyor bak belıkı kac ay sonra olucak belkı sımdı bılemeyız bunu.zaten dogana kadarda eskımız oluruz:)

sanada ıyı geceler cnm bende cıkıyorum uykum geldı[/QUOTE]

şanslılardansın canım annenin yakın olması büyük şans yap çıksın aradan zaten sen gezmeye düşkünsen bebiş engellemez seni :)
oda gezer annişiyle :=))

sanada ıyı geceler cnm bende cıkıyorum uykum geldı

şanslılardansın canım annenin yakın olması büyük şans yap çıksın aradan zaten sen gezmeye düşkünsen bebiş engellemez seni :)
oda gezer annişiyle :=))[/QUOTE]

derda_ m buldun benı bak.ugra bu topıgede muhabbet ederız cnm..napcan cnm ya ben gezmeyı severım esımde oyle suan zaten evlılıgımızn tadı cıkıyor.aslında bızım aklımıza kayınvalıdem soktu bunu yapın bır an evvel bakılır buyur hem hemen olcagını nerden bılıyorsunuz dıye dıye aklımıza yattı bu ıs.dedım bakarsanız bende yaparım..:)
tabı her ınsan cocuguna kendı bakmak ıster tabıkı ama cocuk dogduktan sonra yıne calısacagım ıcın destek sartttt...
derdam sen ne dusunuyorsun bu konuda sen napıcaksın

Back
X