- Konu Sahibi melekangel
ınsallah cnm ben bugun ıdrar testınde hamıs oldugumu ogrendım ınsallah sızlerde olursunuz
ayyy canım tebrik ederim :)))) çok sevindim :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınsallah cnm ben bugun ıdrar testınde hamıs oldugumu ogrendım ınsallah sızlerde olursunuz
ayyy canım tebrik ederim :)))) çok sevindim :)))
tesekkur ederım cnm bnm cok saol.sende durumlar nasıl bayadır yazmıyorsun bat gectımı
kusura bakma tatlım giremedim 2 gündür nete geç cevap yazıyorum. hiç hap falan kullanmadım cnm ztn bu ayda kocişle sadece 8. ve 14. günü değerlendirebildik şehir dışında olduğum için. yinede umudum var inşallah bu ay gelir bebişlerimiz. sadece ilk aydan sonra dr gitmiştim herşey normal demişti ama olmadı bu aya kadar halenslm canım bizimde 3 ay bitti 4. aya girdik adetime de 4 gün var merakla bekliyorum bakalım hayırlısı.sen 4 aydır hap fitil vs. bişey kullandın mı?
kusura bakma tatlım giremedim 2 gündür nete geç cevap yazıyorum. hiç hap falan kullanmadım cnm ztn bu ayda kocişle sadece 8. ve 14. günü değerlendirebildik şehir dışında olduğum için. yinede umudum var inşallah bu ay gelir bebişlerimiz. sadece ilk aydan sonra dr gitmiştim herşey normal demişti ama olmadı bu aya kadar halen[/COLOR
ben geçen ay gittim doktora akıntım vardı bi hap bi de fitil verdi bunları kullan hemen hamile kalırsın herşey normal dedi.yarın adet günüm bakalım çok heyecanlıyım olmazsam test yapıcam inşallah.senin kaç günün var canım?
kusura bakma tatlım giremedim 2 gündür nete geç cevap yazıyorum. hiç hap falan kullanmadım cnm ztn bu ayda kocişle sadece 8. ve 14. günü değerlendirebildik şehir dışında olduğum için. yinede umudum var inşallah bu ay gelir bebişlerimiz. sadece ilk aydan sonra dr gitmiştim herşey normal demişti ama olmadı bu aya kadar halen[/COLOR
ben geçen ay gittim doktora akıntım vardı bi hap bi de fitil verdi bunları kullan hemen hamile kalırsın herşey normal dedi.yarın adet günüm bakalım çok heyecanlıyım olmazsam test yapıcam inşallah.senin kaç günün var canım?
ne hapı ve ne fitili acaba onlar???
biz de alsak mı?
canım ben ayın 18nde olcam ama umarım olmamda bebiş vardır. sendende güzel haberler bekliyorum
ne hapı ve ne fitili acaba onlar???
biz de alsak mı?
valla canım ikisinin de kutusunu attım isimlerini bilmiyorum da hap 5günlüktü fitilde 7günlüktü
Merhaba hanimlar. Bende yeni evliyim ama bebek yapmaya karar verdik. Bu ay calismalara basladik ins:)) Doktorumda folik asit takviyesi icin ilaclar verdi. Onlara baslasam mi? 3aylik ilaclarim. Birde affiniza siginarak soruyorum. Bat ne acaba:)) Cok yeni evliyim ve acikcasi hamilelik konusunda cokta fazla bilgiye sahip degilim. Yurtdisinda yasadigimdan dolayi cevremde danisabilecegim uzun uzun konusabilecegim de kimse yok. Umarim engin deneyimlerinizi benden esirgemezsiniz:))
Merhaba;
ben de yurtdışında yaşadığımdan seni iyi anlıyorum.. senin gibi yeni evliyim ve bebek çalışmalarına başladık ama ilk 2 ay boş geçti, umudum marta kaldı:) Öncellikle evet, folik asiti kullanmaya başla, folik asit bir vitamindir ve bizdekinin aksine yurtdışında çoğu kadın hamile veya değil kullanıyor.. hatta ne kadar erken başlasan iyi.. sendeki folik asit eksikse bebekte anomali oluşabiliyor çünkü, bu yüzden hamile kalmadan başla diyor doktorlar.. ayrıca BAT beklediğin adetin ilk günü demek.. benimki 2 mart mesela.. o gün adetimin başlaması lazım.. umarım yardımcı olabilirmişimdir:)
Himmm anlasildi bat ne demekmis:)) Batim 2 Mart benimde. Hesaplama sayacina gore o da:)) Bu ay normalden 3gun erken oldum. Her ay 3 3 3 diye gidiyorken bu sefer 31 occakti. Bu haftada yine hesaplamalara gore en verimli haftamizmis:)) Degerlendirmeye calisacagiz ins bakalim. Folik asite baslayayim o zaman ben. Kansizlikla da alakasi var sanirim. Arastirdigima gore. Evlenmeden once cok uzun seneler tedavi gormustum bununla ilgili de. Evlengidimden beri 7 kilo aldigimdan suan masallah tum degerlerim normal:)) Peki sen ne kadarlik evlisin? Rabbim ins gonlundeki muradini verir sanada:))
:)) Cok sgl cnm yaa. Marta umutlanmam gerekiyor demekki. Anlasildi:)) Bende ekimde evlendim. 4ayimiz dolacak ayin 16sinda. Evlendik 10gun sonrada buraya geldik. Erken belkide ama ben istiyorum yasimiz cokta genc sayilmaz cunku esimle benim. Sukur normal cikti hersey. Dedigin gb aklima takiliyordu. Daha rahatim simdi. Streste yapmiyorum aslinda. Sdc ya hamile kalirsam turkiyeye gitme vs vs kim bana bakacak nerede dogumum olur nasil bakarim..... liste uzayip gidiyor, aklime bunlar takiliyor. Sonrada diyorumki Rabbim hele bir nasip etsinde bunlarinda kolayligini verir elbette.
tesekkur ederım cnm bnm cok saol.sende durumlar nasıl bayadır yazmıyorsun bat gectımı