Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

ayyy inş. tutar lale ya dualarımız seninle. ama kanaman normal miymiş. problem olmasın sakın?

bende katılmak istiyorum listeye. 3 - 5 bende okurum. hem ne zamana kadar okuyacağız? belli zamanı olacak mı ki

lale1 merhaba...
merhaba canım nasılsın...
canim insallah tutar Allahin izniyle
listeye ekliyorum dilekle seni

maalesef arkadaslar negatif olmadı.bir hafta önce test bile yapmaya kalmadan adet oldum ama şimdi normal bir adet gibi değil işte o yüzden endişeliyim. bu kanama ne zaman durur bilmiyorum.7 tam gündür devam ediyor ve duracak gibi de görünmüyor.((hayırlısı artık temmuzda yeniden dondurulmus bebişlerimle devam edicez.insallah bu defa olacak Allahın izniyle...
evli mutlu cocuksuzz :)hımmmm biri beni çagırdı galibaa merhabaaaa herkeseee

Hoşgeldin canımmmm...evet aynen öyle evliyiz,mutluyuz:)))) ama çocuksuzuz((

efendim ebrucum söyle geldim. herkes çıkınca bende çıktımdı

hmmm bende senden ses gelmeyince endiselendim bayildimi bu kiz diye

selam canim nasilsin sendemi bebis istiyorsun

hadi yaaa cok üzüldüm canim yaaa, neyse bundada vardir bi hayir insallah temmuzda tutar canim yaa

merhaba hoşgeldin

maalesef arkadaslar negatif olmadı.bir hafta önce test bile yapmaya kalmadan adet oldum ama şimdi normal bir adet gibi değil işte o yüzden endişeliyim. bu kanama ne zaman durur bilmiyorum.7 tam gündür devam ediyor ve duracak gibi de görünmüyor.((hayırlısı artık temmuzda yeniden dondurulmus bebişlerimle devam edicez.insallah bu defa olacak Allahın izniyle...

Hoşgeldin canımmmm...evet aynen öyle evliyiz,mutluyuz:)))) ama çocuksuzuz(([/QUOTE]

lalecim umudunu yitirme inş. bi daha ki sefere olur. allahtan hayırlısı.

hmmm bende senden ses gelmeyince endiselendim bayildimi bu kiz diye

slm ebrucum yok kız bayılmadım ama kimse olmayınca o saatte çıktım yattım hatta. geç oldu diye.

geldim kızlar ama öldüm öldüm sıcaktan ve yorgunluktan..

eve geldim buuuzzzz gibi limonata içtim yarım lt. kendime geldim gözümü açtım be.

hadi yaaa cok üzüldüm canim yaaa, neyse bundada vardir bi hayir insallah temmuzda tutar canim yaa
inşallah canım ama bu defa umutluyum gerççi gecen sefer de umutlydum ama :))

eve geldim buuuzzzz gibi limonata içtim yarım lt. kendime geldim gözümü açtım be.

ohh yarasın...ama kilo olarak değil tabii...canım istedi şimdi benmde:)))

dilek benimde canimi cektirdin amaaa

kızlar bugün benim pazarım falan var pek giremeyebilirim nete. hepinizi çok öptüm.

hoşçakalın

tmm canim görüsürüz

inşallah canım ama bu defa umutluyum gerççi gecen sefer de umutlydum ama :))

olsun canim umudunu hic kaybetme insallah en kisa zamanda Rabbim gönlüne göre verir

kizlaaaaaarrrrrr :122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

hadin gari yüzmeye gidek :82::82::82::86:

tüh ya valla özendireceğimi bileydim yazmazdım he :44:

özendirdin canimi cektirdin belki ben aseriyorum belki ben limonatasiz yapamiyorum simdi sen neden dedinki bunu
hehheee saka tabikide canim

geldim geldim siz olmayınca çıktım dı :)

gidelim ebru ya. zor duruyorum deniz görünce kendimi atmamak için.

hihiiii bende öyle canim acayip yüzesim var heeee
gerci burda bi yagmur yagiyo bi günes aciyo hava degisip duruyor ama olsun denize gidesim var

kadercimmmm hosgeldin sende

kizlaaaaaarrrrrr :122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

hadin gari yüzmeye gidek :82::82::82::86:

msndeki gibi burdada niye titresim butonu yok
kaderi bi titretirdim olsaydi :76::76:

ya eşim aldı laptopu ,açar açmaz burayı elimden aldı hemen,
napıyonuz kızlar,,,ben bugün dışardaydım,çok sıcaktı dışarsı,,,şimdi dinleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…