Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

canimmmm inanirmisin ben bile simdiden düsünmeye basladim
hamile kalirsam kayinvalidemler gelecekler biliyorum bazen öyle birsey citlatir gibi oluyorlar, bende simdiden strese giriyorum yaaaa

off sorma yaa.. yani kötü bi insan değil ama insan aynı evde uzun süre çekemiyor.. :18::18::18: off birde lohusa psikolojisi hiç çekemem herhalde
sen nasılsın canım ne var ne yok???

off sorma yaa.. yani kötü bi insan değil ama insan aynı evde uzun süre çekemiyor.. :18::18::18: off birde lohusa psikolojisi hiç çekemem herhalde
sen nasılsın canım ne var ne yok???

aynen canim ya, insan lohusa lohusa rahat rahat yatamaz hareket edemez bile
ben iyyim canimm, simdilik bi degisiklik yok bende sabirsizlikla sabahi bekliyorum :97:

heaven yakinda aramiza Aleynada katilcak sen anladin onuuuuu Güllüde yarin aramizda olabileeerr

pardon ya ne yakini hatta katildi bile ama topiki bulamamis hehe:))))

Son düzenleme:
aynen canim ya, insan lohusa lohusa rahat rahat yatamaz hareket edemez bile
ben iyyim canimm, simdilik bi degisiklik yok bende sabirsizlikla sabahi bekliyorum :97:

inşallah sevindirirsin hepimizi inanki çok istiyorum sizinde hamile kalmanızı. kader tamam çok şükür sıra sende sonrada isteyen herkes hamile kalsınnnn
ama zor bir dönem kendimi bildim bileli hamileymişim gibi hissediyorum belkide sıcaklara denk geldiğim için böyle oldu bilmiyorum ama günler geçmiyor sanki... bi doğuramadım yaaa

heaven yakinda aramiza Aleynada katilcak sen anladin onuuuuu Güllüde yarin aramizda olabileeerr

pardon ya ne yakini hatta katildi bile ama topiki bulamamis hehe:))))

anladım anladımmmm... ne kadar uzun zaman oldu dimi bi gitti bi daha göremedik... neyse sevindim. güllüylede konuşamıyoruz ne zamandır yarın denk geliriz inşallah

Aminnn insallah canimm
ben negatifi görürsem eylülde baslicam tekrar calismalara
ramazani atlatayimda
canim ya sicaklardandir gerci ne kadar sicak bilmiyorum orasi, burasi hep yagmurlu geciyor geceleri yorganla yatiyorum üsüyorum valla
ama az kaldi seninde canim ya, biraz daha sabrettt
sen hala muayne falan oluyormusun 1-2-3lü testler falan oluyor onlarin hepsini yaptirdinmi yoksa hala varmi yaptircak olan testler :26:

anladım anladımmmm... ne kadar uzun zaman oldu dimi bi gitti bi daha göremedik... neyse sevindim. güllüylede konuşamıyoruz ne zamandır yarın denk geliriz inşallah

evet yaaa hatta ben bidaha görüsemeyiz diyordum ki aniden bi sürprizle geldi
Güllüde iyi canim ikisiylede yarin görüsürüz burda insllh

sıcak demek az kalır burası için klimasız yatılmıyor gece... ama oturma odamızda klima yok o yüzdengündüzleri sıkıntılı oluyor günde üç kere duş alıyorum

testler bitti canım onlar ilk başlarda yapılıyor ama muayeneler arttı ayda bir gidiyordum eskiden şimdi 15 günde bir gidiyorum doğum yaklaştıkça öyle oluyomuş. birde bundan sonra nst diye bişey var her gidişimde ona bakılacakmış. bebeğin kalp atışlarıyla ilgili bişey ama daha tam net öğrenemedim.. şimdilik iyi gidiyor bakalım testlerdede bişey çıkmadı çok şükür

sevindim canim testlerin iyi cikmasina cok sükürrr
sen calistigin halde iyi gidebiliyorsun ozaman 15 günde bir canim maasallah :129:
insallah bizede nasip olur

sevindim canim testlerin iyi cikmasina cok sükürrr
sen calistigin halde iyi gidebiliyorsun ozaman 15 günde bir canim maasallah :129:
insallah bizede nasip olur

tatildeyim canım artık çalışmıyorum.
allah en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallah.
benim 1.5 ayım kaldı heyecanla bekliyoruz bakalım hanımefendiyi. haftaya hastane çantasını dolabını falan hazırlarım artık
korkularım başladı ama.:18: bazen uykum kaçıyor doğumu düşünmekten

aaa dogruya canim ya nasil unuttum tatilde oldugunu
1.5 ay mi Allahimmmm ne kadar az kalmis ya, ya se ne zaman hamile kaldinda ne zaman dogurcaaaannn
daha dün gibi hatirliyorum hamileyim dedigini.. misafirlerin vardi 2 dk nete girip hamile oldugunun müjdesini vermistin bize yaa, simdide dogurcam diyorsun
ayy hazirliklarada baslicakmissin ne guzel yaa kolay gelsin canim fotografcida ayarlicakmisiniz :26:

evet ya ne gündü dimi ya aslında hastanenin fotosu var ama ayarlamicam... ilk başlarda istiyodum ama şimdi istemiyorum. epidural anestezi olcam ama sakinleştiriciyle beni uyutmalarını isticem çünkü daha şimdiden o anı düşündükçe heyecan basıyo beni o haldede fotoğrafı düşünemem herhalde diye düşündüm bebekde zaten ilk çıktığında pek hoş görüntü olmuyor siyah beyaz yapıyolar ama olsun odada biz çekeriz artık...

en iyisi canim, ben olsamda öyle yapardim, kk da bi kac yerde fotografci tuttuklarini okudumda ondan sordum ama bende tutmazdim, oda da kim varsa onlar ceker zaten

kızlar ben geldim şükür kavuşturanaaaaaaaaaaebrum nasılsın canımmmmmmm?ay özlemişim he burasını ve sizleriiiii.....nil doğum yakın mı şimdi hadi yaaa rabbim kurtarsın vay beeeee ne çabuk geçmiş zaman kız ebru darısı bizlere inş

hosgeldin canim evet ya sükür kavusturanaa :119::119::119:
Aminnn canim insallah bizlerde kavusuruz birgün bebisleree
ben iyyim sen nasilsin

yakın canım yakın az kaldı bekliyoruz işte
sen anlat bakalım nerelerdeydin niye kayboldun o kadar uzun süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…