saat 10:30da kalktim cnm, ya dün gece hic uyku tutmadi beni bide sag gözüm dün sabahtan beri agliyordu :86: yani sürekli yas akiyordu ve kasiniyordu bi ara aynaya baktim ve ne göreyim gözüm resmen sismis cok kötüydü be bide suan hala sag gözümden yas geliyor ya of... alerji hapimida yutmak istemiyorum :97::97::97:
bende yeni uyandım diyebilirim,kociş hala yatıyoo,,,,geç uyuduk bizde,bir buçuktu sanırım
gözün içinde elini sürme sakın,mikrop kapmışta olabilir,sık sık yıka kaşındıkçaa,,,geçmiş olsunnnn canımmm
10 �uro mune kadar ucuz kizz
bi düsünmem lazim
gecmis olsun tekrardan
bisi varsa diye uygulamak olurmu hic cnm,, önce bi doktora git muayne ol... doktor bisey derse doktor kontrolünde tedavi olursun ama hic birseyin yok derse calismalara devam edersin 6 ay veya 1 sene.. hala cocuk olmuyorsa tekrardan bi gidersin doktora... ama neyin var neyin yok bilmeden kürlere baslama bence yada ne biliyim iste :26:
Slm hoşgeldin aramıza. inşallah olur bebişin. benimde yok ama inş yakında olurallah her özenene versin
düsün düsün
selam güzeller
haklısın güzelim işkence zaten o kürleri yapmak bu ay gitmeyi düşünüyorum zaten bakalım ne diycek
hoşbulduk güzelim... inş hepimizin olurda bu sıkıntıdan kurtuluruz...
Selam kızlar
Umarım herkes güzel bir hafta sonu geçirmiştir :87:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalımmm
nerde benim ebrum göremedim kaç gündür
kadercimmm tatlımmm nasılsın yolundamı herşey
selam can dostum güzel insan
ben iyyim sende iyimisin
ahh canım benimm seni gördümm daha bi iyi oldummm
aman Allahım sorma o soruyu:86:
yoksa iyi gitmiyormu
:97: yaa benimde cok iyi gidiyor denilemez yani :122::122:
tutamıyorum şu boğazımı ebru napcam ben yardım ettt yaaaaa:78:
kızım daha ne olsun 2 kilo vermişsinnben gram veremedımmm :122:
hehe, yaa sporda yapiyorum yoksa biraz zor kilo vermem:97:
bide yemeklerden önce 1 bardak su ic, karnini suyla doldurki sonra cabuk doyasin
sen spor yapiyormusunn?? yapmiyorsun degilmiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?