Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

slm kızlar ,,,,nasılsınızzzz,,,,ben iyiyim evi toparladım biraz,komşum gelcek mantı yapcazzz bugünn

iyiyim sağol canım senden naber? afiyet olsun bakalım bak benimde canım mantı çekti şimdi.. akşama bende yapayım bari. ama hazır mantı yaparım ben bugün çok yorgunum

insalllahhhh yaaaaaa allahım her isteyen kadına nasip etsin insallah..beklemek sabretmek çok zor zmn geçmek bilmiyo...

bende 24 yasındayım bnmde bebişim olsa ballı kaymaklı olucak vallaa :)

ayyy inşallah olur canım. allah aratmasın. çok zor olmaması. inşallah problemsiz hemen hamile kalırsın. bizde yeni düşünmeye başladık şurda 2 aydır denemedeyiz. bakalım neler olacak. inş hemen olur ya olmaz diye çok korkuyorum bende. :44:

aaa ne komik bizimde denemelerdeki 2. ayımız demekki aynı zmnlarda gidiyoruz :)
allah gönlümüze göre verir insallah canım haberleşelim olurmu :)

merhaba kızlar.ben de 2.5 yıllık evliyim.şimdiye kadar çocuk düşünmedik.aralık ayında çocuk yapmaya karar verdik.ilk denememizdi tuttu ama şubatta düştü.martta yine istedik olmadı.nisandaki denememiz tutar inş.dua edlim birbirimize.allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş.

aaa ne komik bizimde denemelerdeki 2. ayımız demekki aynı zmnlarda gidiyoruz :)
allah gönlümüze göre verir insallah canım haberleşelim olurmu :)

olur canım olur.. benim regl daha dün bitti. bakalım 11. ve 16. mayıs yumurtlama dönemimmiş. bakalım neler olacak. sende takip ediyo musun yumurtlama dönemini.

çok üzüldüm çok geçmiş olsun insallah bu son olur ve bu ay güzel haberleri alırıs insallahh.moralimizi bozmayalımki bebikler naz yapmasınlar...

merhaba hoşgeldin? adını ögrenebilir miyim? çok üzüldüm geçmiş olsun canım. allah hepimizin gönlümüze göre verir inş. hayırlısı dualarımız seninle...

ben geçen ay ayın 17 de hasta oldum ama bi kaç aydır düzensiz oldugu için kestiremiyorum bekliyorum bakalım ne olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…