Evli, mutlu, cocuksuz..bayanlar buyrun muhabbetımıze...:)

muğla da yaşıyorum canım yaş:22

offff ne bilim bi sürü şey istedi işteeee,aşama aşama yapsa yaaa,,,
üniversite ve araştırma hastanesi olduğundan herşeyi illa inceleyecekk,,,,

aslinda o da iyi canim yaa... herseyi dogru düzgün yapsinlarda o bile yeterr

ama varya iyikiiiiiiii gittin doktora be kader, yoksa bi 6 ay daha umutla adet gününü bekleyip sonrada hüsrana ugrayacaktin simdi neden olmadigini hic yoktan biliyorsun veee ilaclada sorunumuzu halledicezz insallahhhh

ya bu arada simdiye kadar yasadiklarim meger hep psikolojikmis diyorummm simdi hic bir belirti yasamiyorum oh bee dünya varmis kafamda rahat etti heee:86::86:

ya ebru şu fsh ve lh hormonu yumurta rezerviyle ilgili bu çok önemli benimkiler yüksek çıkmışş,,,
demin başka topaçta biri yazmış benimde senin değerlerine çok yakındı bana pokistik over teşhisi konuldu diye yazmışşşş

neeeeeeeeeeee hayir yaaa olamazzz deme böyle seyy ya ama böyle bisey olsa doktor bana derdiii kadeerrr oooffff offff

neeeeeeeeeeee hayir yaaa olamazzz deme böyle seyy ya ama böyle bisey olsa doktor bana derdiii kadeerrr oooffff offff

kız benim değerime yakın yazan kişinin değeri,seninkine değil,,senin değerin benimkine yakın değilki,,,
ya pco düzensiz adet görenler değilmiydii

kız benim değerime yakın yazan kişinin değeri,seninkine değil,,senin değerin benimkine yakın değilki,,,
ya pco düzensiz adet görenler değilmiydii

tamamda ama benim degerim seninkinden fazla yani daha kötüü olmuyormuu
ya evet öyleydi galiba :44: ama kkdaki doktorun dedigine göre düzensiz adet 20 günden az veya 35 günden çok aralıklarla adet görmektir demistii yani biz normal adet görüyoruz ozamannn:26::26:

amannnnnn anlamadım,yarın yazarlar heralde kk dr leri,2 dr ye de sonuçları yazdım bakalım ne dicekler
canım ben çıkıyorum ,yatmaya gidiyozzz,öpüyorum seni
sonra görüşürüzzzzzz,iyi gecelerr

ebruuuuuuuuuuuuuu selammmm :) ya siz su spermiogrammi ne yaptirdinizmi onu fiyati ne kadar bilionmu...

bide size prolaktini aciklayim dedim malum bendede var baya biseyler okudum onla ilgili prolaktin hormonu dogum yapmis kadinlarda yukseliomus lohusa donemindeki kadinlarda hani bebege sut veriyor ya hani dogum yapanlar tekrar hamile kalmaz hemen bi sure sonra kalir iste ole biseyy ama bizde normalinden yuksek oldugu icin hormonsal bi bozukluk var yani ben taaa nerden baksan 6 aydir iciyorum ilac daha tik yok ( hayirlisi insallah bide herkesin gogsunden sut gelmior yani ama tuylenme felanda oluormus off off oyle anlatayim dedim siz o konuyu gecmisiniz ama bende prolaktin zede olarak yazmak istedim

amannnnnn anlamadım,yarın yazarlar heralde kk dr leri,2 dr ye de sonuçları yazdım bakalım ne dicekler
canım ben çıkıyorum ,yatmaya gidiyozzz,öpüyorum seni
sonra görüşürüzzzzzz,iyi gecelerr

ay valla bende anlamadim ama ben bunuu doktoruma bi sorucammm

neyse canim görüsürüz ozamann iyi gecelerr öptüm bendeee:80::80:

selamm canimm hosgeldinn
yok canim daha yaptirmadikk ama esim randevu alicam diyodaa bakalim ne zamann:97:
ama sana söylerim fiyatini önce bi yaptiralimdaaa

evet sen demistinn 6 aydir ictigini ama neden tik yok canim yaa ilaclar ise yaramasi laziimm, bana doktorum 2 ay sonra gel bi bakalim demisti eger bendede bi gelisme olmazsa napicam ben yaa
kiz insan biraz umut verir yauw

dost aci soylermis sekerimm...bizde yapcaz o testten banada doktor 4 ay sonra gel dedi iste gittim ilaclara devam dedi esimdende o testi istedi degerim 64 sizinkinden dahada yukarda yani bu ay icimde bi his var ama genede bilmiyorum herseyin hayirlisi ayrica kisir degiliz yani daha yasimiz genc elbet vardir caresi ALLAH BUYUK...

heeheee hadi insallah kisir degilizdir caniiimm vee evet dost aci söylermiss haklisinn

ya aslinda doktorundan überweisung neydi o rapormu ne iste ondan alip öyle urolojiye gidersen bisey ödemememiz gerekmiyor bildigim kadariyla canim :26::26:

Allah büyük canim evet umudumuzu kaybetmeden yola devammm edersekk insallah tüm bu sorunlari ve kafamizdaki dolasan o soru isaretlerinide gideririz Allahin izniylee

biliyosun burda oozel kadin doktorlari sizin ordada oylemi bilmiom krankkase oduyormus dedi kadin ama ne kadar dogru bilmiorum ilk testee bayag bi para aldilar o ilk diemi :S

biliyosun burda oozel kadin doktorlari sizin ordada oylemi bilmiom krankkase oduyormus dedi kadin ama ne kadar dogru bilmiorum ilk testee bayag bi para aldilar o ilk diemi :S

evet canim krankkasse ödüyor ama doktorundan rapor aldiysan, bazende sadece yarisini ödüyorlar yani bizim burda öyle ama, bide test oldugu icin belki para almis olabilirler öyle seylere ödemiyorlar herhalde valla bakicaz artik ya daha hic böyle seyler icin gitmemistim doktora :44: yavas yavas bunlarida ögrenicezz
ama esimin sperm testine para alirlarsa söylerim sana fiyatini bakalim ne kadar alicaklar

Son düzenleme:
iste benim esimin ilk testini aldilar simdi 2 kere daha gidecekmis ne istir anlamadim :S acaba burasimi pahali die dusunuorumm :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…