slm kızlar nabersiniz????[/QUOT
slm canım,ehhh işte idare ediyorum benn,,,,sen nasılsınn
slm kızlar nabersiniz????[/QUOT
slm canım,ehhh işte idare ediyorum benn,,,,sen nasılsınn
iyiyim bende canım sana da geçmiş olsun sıkma canını sakın ilaçla tedavi olursun sakın üzülme. ya benimde bugün yine misafirim vardı. kızlar toplandık sağolsunlar beni yalnız bırakmıyorlar
ama artık dinlenmek istiyorum
kızlarrrrrrr ben test yaptım 2içizgi silik çıktıpazartesi kan testi yaptırcam inşallah oda pozitif çıkar
evet güzel bi haber ama sevinemiyorum ya daha önce de böle olmuştu sonra kan testinde negatif çıktı
geldimmmm
süper bi haber bu canim hadi insallah hayirlisiyla hamilesindirrr
canimmmmm hosgeldinnnasilsin sekerimm
iyiyim çok şükür canım benım sen nasılsın
bende iyyim canim ya nasil olimmm bildigin gibiii
tv izliyorumm kociside ise gönderdimm bide topaca bi bakayim dedim
aynen tatlım evime atabildim kendimi sonunda
kocişte işe gitti oturuyorum bende napim yorulmuşum
hmm dinlen artik biraz canim, bugün bende yoruldumm alisverise ciktim evi toparladimm perdeleri yikadimm camasirlar asli duruyordu onlari toparladim sildim süpürdüm derken bayaa zaman gecti bende bittimm :97::97: senin diyet ne durumda ?
oo baya iş yapmışsın sen
bende hava güzel olursa pazartesi başlıycam temizliğe
diyett zar zor 1 kilo verdim tutamadım boğazımı ama görümcem bi hap getirdi ona başlıycam 15 günde 4 kilo vermiş o bakalım adetime kadar kullancam sonra istesemde kullanamam zaten ne kadar kilo versem kar
güvenilir bi hapmi bari canimaltin cilegide baya bi met etmislerdi ama meger öldürüyormuss 2 kadin öldü yahu tabi sahtesi ama yine iyi vermissin canim, benim tiroidde bi hizlanmaya baslasa cok sevinicem yahu belki daha cabuk zayiflayabilirim dee.. :97:
ya güllü sen folik asitini kullaniyormusun
valla lojmanda herkes kullanmış cok memnunlarmış altın çilek değill, orjinalmiş 60 tl verdim valla
yok kız kaç aydır yaa şöle bi 5 kilo verebilsem tedaviye kadar ne güzel olur
evet canım başladım folik asite aynı zamanda vitamin hapıda içiyorum
altin cilek demedim zaten canim o ayrii
ya güllü senin tedaviye 1 ay mi vardi ???
bende basladim ya hani diyorlarya 3 ay öncesinden baslanmadi gerekiyor diye,, e benimde 3 ayim var zatenn firsat bu firsat dedim simdi hergün yutuyorum bitanee ama aksamlari yutuyorum yatmadan önce yoksa unutuyorumda
evet canım şu raporu yetiştirebilirsem haziran adetimle başlıyoruzz
yani hersey yolunda giderse inşallahhh
bende gecen ay demır hapının içinde vardı folik asit bide bu ay içicem 2 ay olcak yeter herhelde
kiz yetmezzz hamileliktede devam icicez daha folikiibenim bi kutu bitti doktorum bitane daha al hatta 5 kutu birden al bitince yenisini kullanirsin demisti
hmm e tamam ozaman canim senin 1 ayin var benimde 3.. zamanimiz varken tekrardan dogru düzgün baslayalim diyetee
hmm evet söylemişti doktorum belli bi döneme kadar bittikçe al diye
evet canım bakalım son carem bu hap inşallah veririm , sen naptın ilaçlarını kullanıyosun demi ne zaman kan testini tekrarlıycaksın
kullaniyorum canim, tiroid hapimi kahvaltidan yarim saat önce aliyorum, folik asitide aksam yatmadan önce,, kan testini temmuzda tekrarliycam kadin doktorumda ama ev doktorumda bakma istiyor onada agustosun ortalarinda gidicem,
kahveyi tamamen kestim icmiyorum cünkü annem kizdi
sigarayida günde ennn fazla 3 tane iciyorum ama birakicam insallah onuda
iste böyle canim elimden bu kadari geliyoo bide diyet ve spor oldumuu tam olur herhalde :44:
SÜPER valla kesinlikle sıkı tut lütfen hatta tamamen bırak sigarayı
insallah canim cok azimliyimdirde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?