evli mutlu öğrenci (:

sekerpare39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
145
2
46
Kırklareli
Yeni evli olup hala okuyan var mı aranızda kızlar ben tamda öyleyim işte okulum uzadı evlendim ancak hala okula gidip geliyorum ev okul mekik dokuyorum.

Ben öyleydim 4.senem bitince evlendim ama okulum uzadı hatta evlendikten sonra işe de başladım tam bir üçgen oldu. Son sınavlara da karnımda bebeğimle girdim:)
O zamanlar çok zordu ama o yoğunlukta ayrı bir güzelmiş.

ben varım: ))
3.sınıf bitince evlendim: )
şuan son sınıftayım,9 aylık evliyim: )
alttan dersim yok,2.dönemide atlatırsam bu sene mezun oluyorum inşallah

Ben ben ben :) Son sınıftayım ve 4 ay önce evlendim.Ben nikahlıyım düğün henüz olmadı.Yurt okul ve eşimin evi arasında mekik dokuyorum ben.Ailem eşimle aynı evde kaldığımı bilmiyor henüz düğün olmadığı için.Ben de 1 dersle uzattım galiba okulu bakalım.

bir sürü insan var canım öyle,üstelikde notları hayli yüksek olanlarda tanıyorum. okulunu bırakma sakın .başarabilirsin ikisinide çok güzel

hahaha su anda kendimi gördüm sende biliyor musun arkadasım :) benim de öyle bi olayım oldu gecen yıl evi tuttuk yurda yakındı ilk aylarda eve sadece gelip gidiyordum yurda geri dönüyordum sonra yaz okulu basladı yurtta cok problem oluyordu temmuz da nikahı kıydık bi iki hafta sonra bende eve gectim stajı falanda burda yaptım sonrada istanbula dönüp düğün hazırlıklarına basladım ortalama 4 bck ay bende öyle kalmıstım ama daha iyi oluyo alısıyorsun acemiliğini atıyorsun =)) insallah hayırsıyla düğününüzüde yaparsınız :)

ne güzel bitirmişsin ama sonunda benim 2 senelik okul ilk sene büyük problemler yasadım ailevi o yüzden neredeyse btün derslerim duruyordu gecen sene asıldım baya ama ilk dönemden bide üstten alamadığım cok ders oldu bu sene de ilk dönem tam düğün zamanıma denk geldi yine pos cıktı yani simdi ikinci dönemden alamadığım iki dersi aldım onlara gidiyorum aynı Allah yardımcımız olsun kızlar

ayy canım hayırlısıyla mezun olursun ins darısı basımıza (

amin canım inşallah.
bana evlenmeden önce herkes okul bitince evlen yapamazsın dedi.
fakat ben azimli bir insanımdır,eşimde destek verince yaptım ve bu dönemki ortalamamla dereceye girdim.
evlenmeden önce hiç bu kadar yüksek olmamıştı ortalamam.

Gerçekten haklısın bende evlendikten sonra fark ettim de daha azimli daha disiplinli çalışmaya özen gösterir oldum. evliliğin sorumluluğundan olsa gerek :)

bnde hem çalışyıorum hem evlilik hemde okul yürütüuorum çok zor çünkü alttan derslerim var var ve hala 3.sınıfım 4 olmam gerekiordu ertık bu şekilde devam edecek napalım ço kzor ama helede diğer sorunlar oluncada dahad azor :2:

Gerçekten haklısın bende evlendikten sonra fark ettim de daha azimli daha disiplinli çalışmaya özen gösterir oldum. evliliğin sorumluluğundan olsa gerek :)

birazda çevrenin olumsuz tepkilerine karşı kendini ispatlama çabası bizimki birazda galiba

umutiklim evlilikle okul yürürde bide üstüne çalışmak gerçekten büyük yük.maddi anlamda sizi çok sarsmayacaksa okul bitene kadar çalışmayın.

Forumda sovalyemm adlı bir üye var ben onu biliyorum evli hatta çocuklu aynı zamanda üni 1 de :)

Ben üni bitince evlendim. Eylülde yüksek lisansa başlıyorum. Bakalım ne olacak. Açıköğretim de okuyorum aynı zamanda. Oluyor ya bence. Bir de çalışıyorum allahım çok yoğun bir hayatım var

Allah yardımcın olsun canım eminim cok zordur bide calısmak benim amcamın kızı da acık öğretimden okuyordu hemde calısıyordu hemde hamileydi bide üstüne üstlük cok sıkıntılıydı evliliği o zamanlar cok zor oldu onun için ama sükür su an okulu bitirdi yavrusu kocaman oldu simdi baska sınavlara giriyo emeğine değdi darısı basımıza ins

Ben üni bitince evlendim. Eylülde yüksek lisansa başlıyorum. Bakalım ne olacak. Açıköğretim de okuyorum aynı zamanda. Oluyor ya bence. Bir de çalışıyorum allahım çok yoğun bir hayatım var

canım benim ne kadar güzel ama boş boş oturmak günlere katılıp homini gırtlak yiyip yiyip milleti cekiştirmek daha mı ii hiç sevmem tam tersine bi kadın olarak kendini her daim geliştirmek her daim yeni şeyler öğrenmeye açık olmak gerekir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…