- Konu Sahibi sekerpare39
-
Ben ben ben :) Son sınıftayım ve 4 ay önce evlendim.Ben nikahlıyım düğün henüz olmadı.Yurt okul ve eşimin evi arasında mekik dokuyorum ben.Ailem eşimle aynı evde kaldığımı bilmiyor henüz düğün olmadığı için.Ben de 1 dersle uzattım galiba okulu bakalım.
Ben öyleydim 4.senem bitince evlendim ama okulum uzadı hatta evlendikten sonra işe de başladım tam bir üçgen oldu. Son sınavlara da karnımda bebeğimle girdim:)
O zamanlar çok zordu ama o yoğunlukta ayrı bir güzelmiş.
bir sürü insan var canım öyle,üstelikde notları hayli yüksek olanlarda tanıyorum. okulunu bırakma sakın .başarabilirsin ikisinide çok güzel
ben varım: ))
3.sınıf bitince evlendim: )
şuan son sınıftayım,9 aylık evliyim: )
alttan dersim yok,2.dönemide atlatırsam bu sene mezun oluyorum inşallah
ayy canım hayırlısıyla mezun olursun insdarısı basımıza (
amin canım inşallah.
bana evlenmeden önce herkes okul bitince evlen yapamazsın dedi.
fakat ben azimli bir insanımdır,eşimde destek verince yaptım ve bu dönemki ortalamamla dereceye girdim.
evlenmeden önce hiç bu kadar yüksek olmamıştı ortalamam.
Gerçekten haklısın bende evlendikten sonra fark ettim de daha azimli daha disiplinli çalışmaya özen gösterir oldum. evliliğin sorumluluğundan olsa gerek :)
bnde hem çalışyıorum hem evlilik hemde okul yürütüuorum çok zor çünkü alttan derslerim var var ve hala 3.sınıfım 4 olmam gerekiordu ertık bu şekilde devam edecek napalım ço kzor ama helede diğer sorunlar oluncada dahad azor :2:
yaaa çok özendiiim :) bende istiyorummmm :)
bnde hem çalışyıorum hem evlilik hemde okul yürütüuorum çok zor çünkü alttan derslerim var var ve hala 3.sınıfım 4 olmam gerekiordu ertık bu şekilde devam edecek napalım ço kzor ama helede diğer sorunlar oluncada dahad azor :2:
Ben üni bitince evlendim. Eylülde yüksek lisansa başlıyorum. Bakalım ne olacak. Açıköğretim de okuyorum aynı zamanda. Oluyor ya bence. Bir de çalışıyorumallahım çok yoğun bir hayatım var
Forumda sovalyemm adlı bir üye var ben onu biliyorum evli hatta çocuklu aynı zamanda üni 1 de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?