- 20 Kasım 2019
- 391
- 397
- 23
- Konu Sahibi BugsBunnyyy
Son durum: Arkadaşlar boşanmaya karar verdim başka bir şehirde Yeni bir başlangıç yapmak istiyorum hangi şehri önerirsiniz ben Adana'da yaşıyorum. İş ve yaşam şartları nerede iyi?
Evet başlıkta da gördüğünüz gibi evli ama yalnız bir kadınım sadece günaydın ve Merhaba ya da hoşçakal diyen bir kocam var.
Sohbet etsek ne konuşacağız diyor.
oyun oynayalım ben oyun sevmem diyor peki çıkıp dolaşalım yorgunum diyor.
bir aktivite yapalım araba yok diyor yemeğe gidelim para yok diyor.
Beraber oturduğumuz süre boyunca ya televizyon açık olacak televizyon izleyeceğiz ya da gidecek bilgisayar oyunu oynayacak başka bir aktivite yok...
Ben sohbet açmasam sohbeti açmaz hadi şunu yapalım demesem hiçbir şey yapmaz faaliyet anlamında.
Alışverişe ben göndereceğim listeyi ben yapacağım ne iş versem yapar mesela temizliğe yardım et desem yapar alışverişe git yapar ama sadece söylemem gerekiyor yani sanki ben işverenim o da işçiymiş gibi bir şey söyleyeceğim o da yapacak başka türlü bir ilişki yok yani ve bu da çok sıkıcı oluyor...
Onun dışında merhametlidir benim istemediğim şeylere beni zorlamaz sonra cinsellik haftada bir belki...
yemek yapmadığım zamanlar niye yemek yapmadın demez yardım eder...
sadece bana dokunma diyor hani beni yalnız bırak peşimden koşma benden fazla bir şey bekleme diyor
bıraksam bütün gün bilgisayarın başında oturur bütün gece oturur.
Özel günleri umursamaz hediye almaz bahaneside şudur param yok ya da alsam bile beğenmezsin zaten...
Ben çalışmaya ve onu olduğu gibi kabul etmeye karar vermiştim ama şimdi kararsızım o'nu yok sayıp çalışıp kendi hayatımami baksam,
yoksa çalışıp kendi düzenim kurup ayrılsam mı bilemiyorum...
çocuk da düşünmüyoruz zaten ne o evlilik sorumluluğunu alabilmiş ne de ben onun iyi bir baba olacağını ve benimde iyi bir anne olacağımı düşünmüyorum...
Kısacası hayatımız ye iç uyu işe git bundan ibaret...
Düşüncelerinizi ve sizin evliliklerinizden örnekler alabilir miyim
benim gibi olanlar var mı
nasıl hayatlarını sürdürüyorlar merak ediyorum tek mutsuz ben miyim evlilik hayatımda
böyle hayat geçer mi benim gibi olanlar varsa lütfen yazsın
nasıl çaresine bakıyorsunuz nasıl üstesinden geliyorsunuz...
okuyan ve yazan herkese çok teşekkür ederim şimdiden bu arada ben 33 yaşındayım ve 4 yıllık evliyim...
Evet başlıkta da gördüğünüz gibi evli ama yalnız bir kadınım sadece günaydın ve Merhaba ya da hoşçakal diyen bir kocam var.
Sohbet etsek ne konuşacağız diyor.
oyun oynayalım ben oyun sevmem diyor peki çıkıp dolaşalım yorgunum diyor.
bir aktivite yapalım araba yok diyor yemeğe gidelim para yok diyor.
Beraber oturduğumuz süre boyunca ya televizyon açık olacak televizyon izleyeceğiz ya da gidecek bilgisayar oyunu oynayacak başka bir aktivite yok...
Ben sohbet açmasam sohbeti açmaz hadi şunu yapalım demesem hiçbir şey yapmaz faaliyet anlamında.
Alışverişe ben göndereceğim listeyi ben yapacağım ne iş versem yapar mesela temizliğe yardım et desem yapar alışverişe git yapar ama sadece söylemem gerekiyor yani sanki ben işverenim o da işçiymiş gibi bir şey söyleyeceğim o da yapacak başka türlü bir ilişki yok yani ve bu da çok sıkıcı oluyor...
Onun dışında merhametlidir benim istemediğim şeylere beni zorlamaz sonra cinsellik haftada bir belki...
yemek yapmadığım zamanlar niye yemek yapmadın demez yardım eder...
sadece bana dokunma diyor hani beni yalnız bırak peşimden koşma benden fazla bir şey bekleme diyor
bıraksam bütün gün bilgisayarın başında oturur bütün gece oturur.
Özel günleri umursamaz hediye almaz bahaneside şudur param yok ya da alsam bile beğenmezsin zaten...
Ben çalışmaya ve onu olduğu gibi kabul etmeye karar vermiştim ama şimdi kararsızım o'nu yok sayıp çalışıp kendi hayatımami baksam,
yoksa çalışıp kendi düzenim kurup ayrılsam mı bilemiyorum...
çocuk da düşünmüyoruz zaten ne o evlilik sorumluluğunu alabilmiş ne de ben onun iyi bir baba olacağını ve benimde iyi bir anne olacağımı düşünmüyorum...
Kısacası hayatımız ye iç uyu işe git bundan ibaret...
Düşüncelerinizi ve sizin evliliklerinizden örnekler alabilir miyim
benim gibi olanlar var mı
nasıl hayatlarını sürdürüyorlar merak ediyorum tek mutsuz ben miyim evlilik hayatımda
böyle hayat geçer mi benim gibi olanlar varsa lütfen yazsın
nasıl çaresine bakıyorsunuz nasıl üstesinden geliyorsunuz...
okuyan ve yazan herkese çok teşekkür ederim şimdiden bu arada ben 33 yaşındayım ve 4 yıllık evliyim...
Son düzenleme: