- Konu Sahibi bilgilitugba
-
ne malum bunları senin yaşayamayacağın paran mı garantin ? istersen trilyonluk insan ol yanında bir sıcak el olmadktan sonra parayı napıcan merak ettim
ben yine okumicam demiyorum bu hazırlanmak oluyo elde birikim varken çarçur olmasın diye anlatabildim mi ilerde daha buyuk sıkıntılar kiraya düşmemek için hemen yrn evlenmiyorum yani
küçüklerede sevgili olunması gerek bunuda biliyorsunuzdur o zaman birde mutlu insanlar nedense umutlu cevaplar verirken kimileri bilmiyorum ya mutsuzluklarına insanlarıda mı sürüklemek istiyorlar ne yapıyorlar bu lafım size değiil yalnız, insanların düşüncelerine ve yardım istemelrinde fikir danışmalarnada ben sizin saygılı olmanızı isterm szden 3 5 yaş küçük oldum diye sizdeki ne bu şiddet bu celal ablacım konu başlığım ne zaman evlenmeliyim veya ne zaman ne yapmalıyım değil kabataslak bir fiyat istedik ön hazırlık için tabi tuzu kuru olanlar anlamıyo çok normalSenden yaşça büyük insanlara saygılı olmanı öneririm.
ayrıca kimse sana kötü bir yorum yapmamış. bende dahil.
kimseyi eleştirmek değil amacım,yol göstermek..
ne haddine dersen,konuyu açıp yardım isteyen sensin.
bu ne celal?
küçüklerede sevgili olunması gerek bunuda biliyorsunuzdur o zaman birde mutlu insanlar nedense umutlu cevaplar verirken kimileri bilmiyorum ya mutsuzluklarına insanlarıda mı sürüklemek istiyorlar ne yapıyorlar bu lafım size değiil yalnız, insanların düşüncelerine ve yardım istemelrinde fikir danışmalarnada ben sizin saygılı olmanızı isterm szden 3 5 yaş küçük oldum diye sizdeki ne bu şiddet bu celal ablacım konu başlığım ne zaman evlenmeliyim veya ne zaman ne yapmalıyım değil kabataslak bir fiyat istedik ön hazırlık için tabi tuzu kuru olanlar anlamıyo çok normal
insanların birbirlerinin düşünclrine saygılı olması gerek sende var mı ?
ne malum bunları senin yaşayamayacağın paran mı garantin ? istersen trilyonluk insan ol yanında bir sıcak el olmadktan sonra parayı napıcan merak ettim
tadilatına daha var bebeğim ya hem belli dğeil buranın olacağı :)
meraba kızlar bir link vericem size kabataslak bir fiyat istiyorum sizden bu evin içini komple değiştiricez dolabindan yerlere kadar sizce buna ne kadar bütçe gerek ? Bizim olacak inşallah o yüzden merak ediyorum ama tasarımlar on numara olacak yaa ayyyyy aşkımı seviyooooooommmm
http://www.milliyetemlak.com/ilandetay/49949-802/foto/kod-128-ihlamurkent-mustakil-dubleks?photoid=2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?