- Konu Sahibi bilgilitugba
-
yok canım altlı üstlü düşünüyoruz hepimiz normalde istanbuldayız halen öyle ama eskişehire taşınacağız inş bende orda yabancı kalmak istemiyorum ve aysel annem bitane şekercikim benimEvlenince ailesiyle beraber mi yasayacaksin o yüzden anlamadigm.için soruyorum da..
Bahçesi dişi güzel.. Ama.içi sizi biraz ugrastirir
50binden aşağı bir miktar tutacağını hiç sanmıyorum açıkçası..
Çok masraflı olur tadilatı ve sizi çok sıkıntıya sokar..
Ben olsam,gerekirse beklerdim başka bir ev bulurdum tadilat gerektirmeyen..
İnşallah gönlünüze göre olur her şey. :97:
ailesiyle tanışalı yıllar oldu ailem bu yaz tanıyacaklar inş bizde göze girmek için evi şimdiden ayarlamaya çalışıyoruz anladın mı canımne ara ailesiyle tanıştında, kendi aileni tanıştırdın da, karar verdiniz de... kendinize ev bakıyorsunuz
neyse
inşaallah evlendikten sonrada böyle düşünürsünüz ne kadar iyi olrsanız olun ev ev üstüne olmuyo aynı sokak aynı mahalle hatta hiç olmazsa aynı bina farlı daire tercih edin.... hayatın gerçekleri çook başkayok canım altlı üstlü düşünüyoruz hepimiz normalde istanbuldayız halen öyle ama eskişehire taşınacağız inş bende orda yabancı kalmak istemiyorum ve aysel annem bitane şekercikim benimhepsi bu yzden
kesinlikle banyo bu konuda çok tititizimmmÖzellikle mutfak ve banyonun değişmesi gerekiyor bence. Piyasasi nedir bilemiyorum ama en az bi 30 bin gider heralde evi içine :/
farklı daireler ztn umarm hep böyle gderzinşaallah evlendikten sonrada böyle düşünürsünüz ne kadar iyi olrsanız olun ev ev üstüne olmuyo aynı sokak aynı mahalle hatta hiç olmazsa aynı bina farlı daire tercih edin.... hayatın gerçekleri çook başka
2 yıl sonra evliliğimiz inş o zmna kdr baya yol alırız ya Allahın izniyle :)Evin fiyatı 90 bin, bunun yerine hiç uğraşmadan 150 bine çok güzel ve uğraşmayacagınız bir ev alabilirsiniz. Biz şimdi bu şekilde kelepir alıp zaman içerisinde yavaş yavaş içini yapıcaz diyorsanız, en az 50 bini gözden çıkarmanız lazım. Tabi bulunduğunuz şehirin fiyatları nasıl bilemem. İstanbul'da erikli su 9 tl başka bir şehirde 6 tl misali :)
bizde öyle olsun isteriz ama amkanlar zmnla içini yapacağımız içinyakın arkadaşım yazın 2 oda 1 salon evi yaptırdı. Sadece evin 4 duvarı ve kaba sıvası vardı. 30000 i geçti yaptıkları masraf. Ki odalar çok büyük değil. Hattaı küçük sayılır. Ve lükse kaçılmadı hiç. Bu ev daha büyük gözüküyor. 50 000 kesin gider. Yani yeni ev almak daha mantıklı gibi geliyor.
bizde öyle olsun isteriz ama amkanlar zmnla içini yapacağımız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?