- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
- Konu Sahibi bilgilitugba
-
meraba kızlar bir link vericem size kabataslak bir fiyat istiyorum sizden bu evin içini komple değiştiricez dolabindan yerlere kadar sizce buna ne kadar bütçe gerek ? Bizim olacak inşallah o yüzden merak ediyorum ama tasarımlar on numara olacak yaa ayyyyy aşkımı seviyooooooommmm
http://www.milliyetemlak.com/ilandetay/49949-802/foto/kod-128-ihlamurkent-mustakil-dubleks?photoid=2
ailen üniversite okumanı heves ediyor sen evlilik hazırlığı içindesin. bari söyle insanlara yazık
gerçi buna da cevabın olur
bari kimliğini açık etmede kulaklarına gitmesin insanların
çok teşekkür ederm biricik amin inşallah :)allah kolaylık versin inşallah gönlünüze göre olur herşey. parça parça yapacağınız masrafları bi kenarda biriktirseniz zamanı gelince toplu paranız olur ve şimdiki peşinatınızla birleştirip daha iyi ve karlı bir ev alabilir gibi görünüyo anlattığınıza göre. hesabınızı iyice düşünün tabi yine. durumunuzu siz biliyorsunuz sonuçta. rabbim gönlünüzden geçenden çok daha iyisini nasip eder inşallah.
nasibse koyarm inş teşekkür ettm canım :)Hadi hayirlisi.
Insallah cok guzel gunler gecirirsiniz burda.
Ev guzelmis. Ici degisince saray olur valla
Yenilenince koyun fotograflari.
Allah mesut etsin
ben yine okumicam demiyorum bu hazırlanmak oluyo elde birikim varken çarçur olmasın diye anlatabildim mi ilerde daha buyuk sıkıntılar kiraya düşmemek için hemen yrn evlenmiyorum yaniHaydaa, daha dün okuyacağım diyordun. Şimdi ne bu acele, ev bakmalar ev tasarlamalar falan.
Bak benden sana bir abla tavsiyesi; ne sevgiline ne de ailesine fazla güven. Tamam şuan çok aşıksın sana göre, canım aşkım yok canım annem falan diyosun ama bu kadar gözü kapalı güvenme.
Dün de söyledim bugün de söylüyorum, sevgilin üniversiteye gitmeni, okumanı istemiyor ve bunun için elinden geleni yapıyor. Umarım hakkında hayırlısı olur.
karşı taraf 23 yaşında yani o da siizn yaşlarda düşünmüş herkesin hayalleri vardr hayaller kurulurken yaş hesaplanmaz haklı olduğunuz yerler var tabiki biz ön hazırlık yapıyoruz şunu anlayın artık ya !Lise son sınıfta olduğunu arkadaşların yorumlarından öğrendim şimdi.
Ben de bi 25li yaşlarda varsındır diye tahmin ediyordum.
Kardeşimden sadece 1 yaş büyüksün. ve ben kardeşimin bu tür işlere girmesini açıkça hiç istemezdim.
Bu işlere derken; ev bakmalar,maddi hesaplar.. ben 23-24 yaşlarıma kadar düşünmedim böyle konuları..
ki senin önünde bir ygs sınavın var. mutlaka ama mutlaka üniversiteye git.
27 yaşındayım,ablan sayılırım.. bu hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. şimdilik bu şeyleri düşünme,lütfen..
cidden şaşırdım ama,bu yaşta ev bulmalar,hatta tutacak miktarı hesaplamalar. ne diyim.. :100:
İnanamiyorum size henuz lise ogrencisisiniz ve ugrastiginiz dertlere bakin. Kusura bakmayin ama hala neyin ne oldugunu, hayat sartlarini kavrayamadiginiz okadar net ki. Madem masraf soruyorsunuz okadar kiside sizin ciddi oldugunuzu sanip yorum yapma gayreti icine giriyor. Sonrasinda amaaan nolcak canim biz yapariz diyorsunuz. Siz once okuyup bi mesleginizi elinize alin o evin masraflarini karsilicak duruma gelin. Oturdugunuz yerden ay askim ay kayinvalidem ay evim ay cok mutluyum demek kolay. Umarim mutlu sona ulasirsiniz ama ne malum erkek arkadasinizin yarin obur gun o eve baska birini gelin olarak getirmeyecegi. Cok acelecisiniz cok. Simdiden plan yapilacak tek konunuz egitim hayatiniz olmali, ne merak bu yahu.
karşı taraf 23 yaşında yani o da siizn yaşlarda düşünmüş herkesin hayalleri vardr hayaller kurulurken yaş hesaplanmaz haklı olduğunuz yerler var tabiki biz ön hazırlık yapıyoruz şunu anlayın artık ya !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?