evli olan ablalarım yada arkadaşlarım şu eve bir bakar mısınız ?

Eski ev alip tadilat yapmaktansa yeni ev almak hep mantikli gelmistir bana.eski evler hem daha riskli.su acidan,simdi yeni insaat yapilacagi zaman bir suru sey istiyorlar depreme dayanikli olmasi,kullanilan malzeme kriteri gibi.bence ilk bu sartlari arayin ev alirken.

canım 30 bınle hallede bılırsen ne mutlu cok ıs gerektırdıgını dusunuyorum

farkındayız ama ev satıldı biz zaten 2sene sonra içersinde olucaz inş ailesi açıkta kalmamsı açısından bütçeye uyan bu şuan eğer boyle yapmazsk biz alamicaz açıkta kalıcaz en azından dubleks bakıyoruz off bilemiyorum yazdan sonra onlan taşınması gerek

hayırlısı canım butcenız varsa ne mutlu kocaman bır evın olacak tadılatların bıtınce tadılatdan sonra resımlerını merakla beklıyoruz
tadilatına daha var bebeğim ya hem belli dğeil buranın olacağı :)

Neden bu ev?

Hani ekstra bir özelliği mi var ki nisanlin çok beğenmiş ya da heveslenmis?

Bana bu evi al yaptir deseler bir 30 40 bin harcarim..

Paranizin üstüne bu miktari koysaniz daha guEl bir ev bulunur mantikli olur...

farkındayız ama ev satıldı biz zaten 2sene sonra içersinde olucaz inş ailesi açıkta kalmamsı açısından bütçeye uyan bu şuan eğer boyle yapmazsk biz alamicaz açıkta kalıcaz en azından dubleks bakıyoruz off bilemiyorum yazdan sonra onlan taşınması gerek

200 de harcarsin 30 da sana kalmis. Askinin tasarimkarina bagli. Onlari yaparken hesaplamis olmaniz lazim.

Soyle bir 100bin harcasan guzel bir sey cikar. Hem bahceli dubleks begendim.. gule gule oturun..

Evlenince ailesiyle beraber mi yasayacaksin o yüzden anlamadigm.için soruyorum da..

Bahçesi dişi güzel.. Ama.içi sizi biraz ugrastirir

200 de harcarsin 30 da sana kalmis. Askinin tasarimkarina bagli. Onlari yaparken hesaplamis olmaniz lazim.

Soyle bir 100bin harcasan guzel bir sey cikar. Hem bahceli dubleks begendim.. gule gule oturun..
evi alıcaz 2 yıl içersinde tasarlicaz zaten evki bana bırakıyo ama bütçe önemli tabi teşekkür ederz ki bizde çok beğendik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…